YZF-R6
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
YZF-R6
Siin on ta andmed:
http://www.yamahakeskus.ee/index.php?la ... uct_id=367
(eesti keelne ja kokkuvõtlik)
http://www.yamaha-motor-europe.com/rser ... view=specs
(inglise keelne ja põhjalik)
Välimuselt on ta täitsa atraktiivne, kuid äkki kedagi häirib tema andmetes mõni rida? Ärgem võimsuse üle arutagem.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
hardo1990 kirjutas:Foorumites räägitakse, et võta see, mis sulle endale meeldib. See mulle välimuselt meeldibki. Aga kas ta ka mu pikkusega 199cm ja 97kg istub?
Olen 17 ja arvatavasti ma esindusse proovima minna ei saa.
Seda pead küll ise proovima kulla mees ei loe sa seda mitte kuskilt andmetest välja, võimsuse üle arutaks sellegipoolest vanus 17 hmm, 25 KW piiranguga pead sõitma ja alles siis kui 18 saad, mitte 95 KW ratast vaatama. Ma millegipärast arvan et ebamugav on sõita kui nii pikk oled aga ikka pead ise selga ronima ja proovima, ei pea ju esinduses proovima, netist otsid välja ja läheda vaatad ning katsud aga kui lube ei ole ei tasuks minna proovima ja vaatama. Ei saanud ka hästi pihta mida sa nende andmete väljatoomisega öelda tahtsid postituse alguses
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
kris-poiss kirjutas:hea ratas, ise sõitnud 1. hooaja.
müügis: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html
see ju 2006a yamaha mitte 2007.
2007 tehtud alles esmane regamine ehk,aga ratta mudeli aasta on ikkagi 2006.
kuna sinist yamahat raske myya,sest kõik tahavad puna-valgega,siis võin pakkuda gondlite vahetust juhul kui Sul huvi on.
mul vedelevad kiles yhed puna-valgega täiesti heas seisus ja kriimudeta.. sõidetud 1200km.
vastu tahan siniseid
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=40636
-
Teema algataja
Kas mitte nii ei ole, et kui 21 oled võid kõigi masinate peal istuda. Lihtsalt peab peale A-kat. lubade ka B-omasid omama. Nii sain ma aide.ee-st aru.
Andmed tõin välja, et sa saaks nuriseda mingi omapära üle, mis sinuarust väga mööda on. Kui on. Sellepärast ma küsingi.
Kris-poiss, mis on su põhjus, miks sa YZF-R6-st loobusid? Kas läksid autopeale üle või olid mingid probleemid, mida sa enne ostu näha ei osanud?
Muidu olen ma kuulnud vaid kiitusi selle versiooni kohta. Pidavat just hea olema eestimaa närustel teejuppidel. Ja veel hästi juhitav. Esimeseks bikeiks nagu perfect.
-
No ei ole nii et 21 ja siis istud mille selga tahad, ja ei pea kindlasti kohe olema lisaks B kat. Vanuse määra kohe pealt on sul muidu õigus, see on 21 aga peab olema 2 aastat sõidustaazi, ükskõik millega, kas siis on see B kat või piiratud A-d oled sõitnud 2 aastat täis et pole enam n.ö vahtralehte. No jube raske on öelda sulle milline on hea ratas milline mitte, ise proovisin yamaha keskuse testipäeval 2008.a R6-e ja noh minek oli mõnus ja kerge oli küll aga mulle ei meeldinud sõiduasend, jube küürakas ja ebamugav, mulle meeldib ikka püstine sõiduasend, linnavahel veel nikerdad küürakalt aga pikemat sõitu ei taha küll niimodi teha. Bike sai ära proovitud aga endale küll sellist ei tahaks. Ja ma ei arva et R6-ga on meie teedel hea sõita, minumeelest on meie teedel ainult normaalne sõita endurodega või dziibiga, sest teed on nii p....s
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
-
Teema algataja
sepp kirjutas:kris-poiss kirjutas:hea ratas, ise sõitnud 1. hooaja.
müügis: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.htmlsee ju 2006a yamaha mitte 2007.
2007 tehtud alles esmane regamine ehk,aga ratta mudeli aasta on ikkagi 2006.kuna sinist yamahat raske myya,sest kõik tahavad puna-valgega,siis võin pakkuda gondlite vahetust juhul kui Sul huvi on.
mul vedelevad kiles yhed puna-valgega täiesti heas seisus ja kriimudeta.. sõidetud 1200km.
vastu tahan siniseid
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=40636
esimene regamine on 2007, mudel 2006. omal oli kindel soov osta sinine (krt sinist oli suht keeruline saada) siis punasest gondlist ei ole huvitatud helistan sellele vennale, uurin asja.
-
Teema algataja
hardo1990 kirjutas:Kas mitte nii ei ole, et kui 21 oled võid kõigi masinate peal istuda. Lihtsalt peab peale A-kat. lubade ka B-omasid omama. Nii sain ma aide.ee-st aru.
Andmed tõin välja, et sa saaks nuriseda mingi omapära üle, mis sinuarust väga mööda on. Kui on. Sellepärast ma küsingi.
Kris-poiss, mis on su põhjus, miks sa YZF-R6-st loobusid? Kas läksid autopeale üle või olid mingid probleemid, mida sa enne ostu näha ei osanud?
Muidu olen ma kuulnud vaid kiitusi selle versiooni kohta. Pidavat just hea olema eestimaa närustel teejuppidel. Ja veel hästi juhitav. Esimeseks bikeiks nagu perfect.
kahjuks probleemiks on aeg
-
Teema algataja
kris-poiss, mismõttes ajast puudu jääb? kas kannad tõesti igalpool tuhat asja kaasas, et pidid 2-rattalise 4-rattalise vastu vahetama? igapäevategemisi R6 küll segada ju ei tohiks. ei pea ju mingi hull riietus spetsiaalselt olema. seljakotti saab ka seljas kanda.
ma küll autot osta ei tahaks. mahub inimesi rohkem peale küll, aga siis muutud vaikselt tööorjaks ja ei saa arugi, mida sa seal keset linna töllerdad. bikeäi seljas pole vaja mingit starterit ega bull,si juua. eluvaim on koguaeg sees.
vb läheb vähem kulutusi ka`?
-
Teema algataja
-
-
Teema algataja
huvitav, kas viimased 2 posti on nii peen iroonia, et ma ei saa pihta või küsite siiralt? Kui siiralt siis noormees arutleb teemadel "milline baik pikale mehele?" ja "kas baik või auto?"
Aga "baik vs auto" teemasse - mõtle Hardo sellele, kas sa saad oma asjad aetud baigi seljas ka talvisel ajal. Ja mis riietus peab tuult pidama, kui vanemas eas ka tervise juures tahad olla. Samuti asfaldil lohisemist kestma ja kaitsmete teema muidugi ka. Nende jopesisestega küll kukkuda ei tahaks.
See kulutuste võrdlus huvitaks mindki, a priori arvan, et ega mootorratta pidamine oluliselt odavam ei tule, kui auto pidamine.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 117 korda
Kulutuste kohta on siin foorumis täitsa oma teema olemas: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?hig ... le&t=37476
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
Kallis wide-open, katsu nüüd seda...
kris-poiss, mismõttes ajast puudu jääb? kas kannad tõesti igalpool tuhat asja kaasas, et pidid 2-rattalise 4-rattalise vastu vahetama? igapäevategemisi R6 küll segada ju ei tohiks. ei pea ju mingi hull riietus spetsiaalselt olema. seljakotti saab ka seljas kanda.
ma küll autot osta ei tahaks. mahub inimesi rohkem peale küll, aga siis muutud vaikselt tööorjaks ja ei saa arugi, mida sa seal keset linna töllerdad. bikeäi seljas pole vaja mingit starterit ega bull,si juua. eluvaim on koguaeg sees.vb läheb vähem kulutusi ka`?
...seostada selle teemaga ja üleüldse seleta palun mulle lahti, mida taheti öelda.Ma tõesõna ei küsinud irooniaga.Siirast teadmatusest küsisin.
-
Teema algataja
ega ta kõige selgem sõnastus tõesti ei ole (mina ei saanud ka aru sellest keset linna töllerdamise jutust), aga ma olin nõus 17-aastasele väikese järeleandmise tegema . Jutt kisub muidugi R6 teemast välja aga nii see elu on, iga väikese teemaarenduse pärast ei ole mõtet minna uut teemat tegema või otsima.
See energiajoogi jutt paneb mindki imestama. Noortel on ilmselt väärarusaam, et kogu aeg peavad "tuurid üleval" olema ja ilma väliste ergutiteta nad ei oska seda seisundit saavutada.
-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.