Sinu tee bikeriks...

Otsin ratturit, politseinikku, mõttekaaslast, üht Narva meest, kadunud mõtet. Bikeri date. Nägin sind...

Moderaator: Moded

Vello64

minu mootorrattas

Lugemata postitus Postitas Vello64 »

Kuna oma teadliku elu olen elanud Pirita Kose ringraja juures; kastoorõli aroom õhus hõljumas (Lembit Teesalu Kari Lahtineni vastu), nii see oli, või on see pisik mind nakatanud. Tundub et ma olen sellest läbi imbunud; sellepärast mulle kaks ratast meedib, eriti kui seal ka mootor vahel on. Esimese ratta ostsin ma oma klassivenna käest (ereljukase raam, mopeedi rattad, võrri mootor), väga sportlik sõiduvahend tuli välja. Koplist Kosele sõit sujus normaalselt, aga ülejäänud aeg oli enamvähem käima jooksmine. Vahet umbes kümme aastat ja siis ostsin IZ-5'e, sõitsin paar aastat, varastati ära :twisted: tige loomulikult. Vahet viisteist aastat- mõtlesin et load on aastast 84, Mootorratas peab kodus olema. :lol: :lol:

sirvaiv

Lugemata postitus Postitas sirvaiv »

Minu bikeri tee algas augustis, sai siis endale soetatud esimene bike, milleks on 2001 aasta Suzuki gsx-r 1000. Tean küll, et esimeseks rattaks 1000ccm on palju aga eks ma kardan ise ka VÄGA. :D

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

sirvaiv kirjutas:

Minu bikeri tee algas augustis, sai siis endale soetatud esimene bike, milleks on 2001 aasta Suzuki gsx-r 1000. Tean küll, et esimeseks rattaks 1000ccm on palju aga eks ma kardan ise ka VÄGA. :D

Tere tulemast sirvaiv :)

Kadestan su ratast :twisted:

Kermik

Lugemata postitus Postitas Kermik »

Olin päris pisike poisike, kui isa mind krossidele kaasa vedas. Ja sellest ajast peale ei ole mind ükski mootoriga masin külmaks jätnud. Esimese võrri sain vanemalt sõbralt ja sealt sai siis tasapisi ikka võimsamatele masinatele edasi mindud. Esimeseks lääne rattaks sai ostetud gsx600f, mille vahetasin sama mudeli, kuid tunduvalt uuema vastu. 2007a. suvel tegin aga kannapöörde ja otsustasin veidi metsapoole minna ja soetasin XT660R´i.

Kasutaja avatar

Kawaix
Tsikkel: Aprilia RST Futura/HD Electra
Tänatud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas Kawaix »

Kooliajal oli peaaegu et kohustus kuskil ringis käia ,tahtsin krossi ringi minna aga ei saanud kuna vanus ei lubanud,siis oli alates 13a. olin ise 9 ,läksin siis kardi ringi,aga tsikkel jäi ikka unistuseks,aastaid hiljem müüsin kardi ja ostsin Jawa õnn oli üürike paari kuu pärast varastati ära,siis tuli pikk,pikk paus nii 20 a. kuni selle aasta kevadeni ,siis ei pidand hing enam vastu ja ostsin endale jälle tsikli.Otsusega rahul ja nii me siis nüüd kulgeme naine saba peal,temagi sattus vaimustusse

Kes sõidab see võidab !
Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

juba väiksest peale unistasin tsikklist ja 2005 aastal sai see ka tõeks õnneks :) ma arvan, et otseselt biker ma enda kohta ei ütleks küll veel, bike on alles 6endat päeva käes ja ootab eesti registrisse võtmist

born under a bad sign

motard
Tsikkel: Husqvarna 450TE KawasakiGPZ750
Tänanud: 28 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas motard »

Alguse sai ikka sõbra võrriga proovisõidust. Seejärel soetasin endale Riga 5-e. Käekõrval lükkasin 5 kilomeetri kauguselt koju, mitu päeva putitamist ja esimesel sõidul süttis see põlema. Õnneks oli paak peal lahti ja selle sain kaasa haarata kui kodupoole veeämbri järele jooksin. Siis laenas sõber terveks suveks Karpata raamile paigaldatud Moskva (125) mootoriga agregaadi - välja nägi nagu mopeed aga liikus kuradi kiiresti.
Järgmiseks tuli CZ125 ja siis Gilera runner linnasõitudeks. Kovrovets seisab ka kuuris.
Nüüd viimaks Husqvarna 450TE.

jan22
Tsikkel: R1100RT

Lugemata postitus Postitas jan22 »

Ega bike't polegi veel...

Algus sai vist 12aastasena tehtud, põristasin siis venna uue Riga'ga.Enne seda ja peale seda sai ikka palju jalgrattaga sõidetud kuna vanemad ei lubanud mopeedi osta.Vahepeal sai neljal rattal palju aastaid liigeldud ja jalgratas oli ka käepärast.
2006 otsustasin siis soetada 50cm3 hiina rolleri ja sõitsin sellega aasta.
Arvasin et ikkagi aeglane(naine tõstis kisa, et kaua ma selle võrriga ikka sõidan ja tema tahaks ka peale tulla) see roller ja soetasin BMW R1100RT(teha tuli ka A-kat.),see juba natuke kiirem(nüüd siis naine ka sadulas).
Nüüd siis põristan üksi rolleriga igapäev ja selle motikaga siis kui loodus kutsub meid!
Biker pole ikka veel...

BMW R1100RT
Kasutaja avatar

marti252
Tsikkel: used to be Blackbird

Lugemata postitus Postitas marti252 »

Minu mootoriga ratta teekond algas, kui ma olin umbes 14 Ühel tuttaval oli minimopeed, mille ma pika nurumise peale enda istumise alla sain ja millega ma siis pärast 50m kruusa teel vingerdamist ühe külaaia auguliseks sõitsin.

Siis leidsin maal ühe külamehe garaažist Riga, mille ma 2 viina pudeli eest endale soetasin. See sai üles putitatud ja sellega ka kuusikut harvendatud, aga lõpuks jäi sellest väheks ja siis läksime vennaga onu Moskva kallale, mida sai rohkem putitatud, kui sõidetud. Mootoriga kaherattalised jäid tahaplaanile kuskil 16 aastaselt.

Siis sai asi uuesti hoogu juurde kui 24 olin, kui naisega nägime Kristiine kaubanduskeskuses Lifani rollerite müüki. Mõeldud tehtud. Kuna A lube ei olnud oli roller suurepärane liiklusvahend! Sai sõidetud isegi siiis, kui miinus kraadid.

Eelmine sügis aga sain proovida kahte touring endurot ja siis oli selge, et kevadel on mul ka selline. Nüüd paar nädalat tagasi soetasingi omale Transalpi 8) .

Ja kahe nädala pärast juba autokooli lube tegema :wink:

Kui kellelgi vedeleb juturaamatuid, mida ta tahaks ära anda, siis ma hea meelega vahetaks mõne meelepärase asja vastu :)
Kasutaja avatar

toopakk

Lugemata postitus Postitas toopakk »

Kui kõik ausalt ära rääkida, siis alguse sai kusagil 80-ndate keskel, onu Java tagaistmel, väikese poisikesena. Siis sai põristatud sõprade punnvõrridega, kuni sain 8 klassis päris enda Delta. Kui sõpradel olid mopid käsi käikude ja sidurikettad olid papist, siis mul oli jala käigud ning metall kettad. Nii sai paar aastat pullidud, kuid siis sai vaim otsa ning tsikli teema jäi päris kauaks ajaks tahaplaanile. Niipalju küll et vahel sai mõni tiiru sõprade omadega tehud nii venelaste kui välamaalastega, kui ei tõmmanud nii väga.

Kuni eelmise aasta märtsi kuuni, kui ärkat hommikul sellepeale üles et naabri poiss timmib oma Hondat. See ajas juba sügelema ning samal õhtul sauna õhtul sai vastu võetud otsus et teen load ära ning ostan bike, milleks sai 98 aasta CBR 900RR. Siit võib tekkida küsimus. et miks just bike; vastus: lihtsalt mulle meeldivad biked. Kindalsti on chopperiga mugavam sõita jne. kuid millegi arvelt tuleb lõivu maksta.

Nüüd siis üks hooaeg sõidetud, ja peaks mainima et kahetseda pole küll tulnud. Pigem võiks öelda, et miks ma seda varem ei teinud.

Sellega võiks kokku võtta minu tee bikerini.

Ruja

Lugemata postitus Postitas Ruja »

11 aastaselt sain siis endale mini.Sai siis nii paar aastat sellega ringi kimatud.
14 aastaselt sain esimese roller...hiinakas :P
15 aastaselt sain teise rolleri.. speedfight 2
nüüd kui 16 ette lõi oli vaja soetada aprilia rs 125 :twisted:

Kasutaja avatar

Paaaaa
Tsikkel: Kawasaki Z1000

Lugemata postitus Postitas Paaaaa »

23 aastaselt Kawasaki Z1000. Ennem ei ole kaherattalistest peale jalgratta midagi omanud. Enne ostu ei teinud proovisõitu, ei osanud sõta, sõber tegi.. Lihtsalt nii väga meeldis ratas.
Pole see 1000 midagi nii väga suur algajale, ära lihtsalt keera rutskat, ja ära proovi kohe esimene hooaeg tagarattal seigelda ja sõprade ees ässata..

Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

Eile õhtust võin ennastki uhkusega tskilistiks lugeda, mitte küll bikeriks kuna istumise all on Custom. Sõidukogemust napib, aga küll aeg selle vea parandab. Enne praegust ratast on olnud ainus mootoriga kaherattaline Delta, millega u. ühe suve sõita sai enne kui see ära varastati. Lubade saamiseks õppisin sõitma sõbra Java'ga ning, siis tuli tükk tühja maad (kokku 18 aastat) kuni eelmise aasta suvel veri keema hakkas ja selle aasta alguseks kaane pealt ära lõi. Nii saigi paar nädalat tagasi üks VN900 koduhoovi veeretatud.

Tänaseks on esimesed 100km sõidetud, edasi saab vaid paremaks minna.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

mux2hot kirjutas:

Eile õhtust võin ennastki uhkusega tskilistiks lugeda, mitte küll bikeriks kuna istumise all on Custom.

Kallid inimesed, lugege vähem AutoBildi motonurka...

http://en.wikipedia.org/wiki/Biker

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

mux2hot
Tsikkel: VFR800

Lugemata postitus Postitas mux2hot »

Primo kirjutas:

Kallid inimesed, lugege vähem AutoBildi motonurka...
http://en.wikipedia.org/wiki/Biker

Rõõm tõdeda, et kõik kogukonna liikmed on võrdsed olenemata sõiduriistast.

Kasutaja avatar

CTR

Lugemata postitus Postitas CTR »

minu tee mootorratturiks sai nii algust, et kui väike olin ja keegi küsis et kelleks sa tahad saada kui suureks kasvad ja minu vastus oli et mootorratturiks.

Siis läks ilgelt palju aega mööda ja meenus mu kunagine soov, tegin load ära ilma et koradagi oleks peale jalgratta millegi kaherattalisega sõitnud ja tundus et päris äge et väiksena ikka teadsin mis hea on:)

Siis sai esimene hooaeg sõidetud sõbra suzu gsr-600 veidi ja vanema honda CBF600-ga, samuti tuttava omaga ja hooaeg oli läbi.

Eelmine hooaeg sai ostetud täitsa oma isiklik R1 04 aasta oma, mis sai nüüd paar kuud tagasi maha müüdud ja täna saabus eesti mu uus ratas, millele homme järgi lähen esindusse (oh kuidas on oodatud) rattaks siis CBR1000RR 2008 ja nüüd sellest hooajast hakkan end pidama täieväärtuslikuks bikeriks:D

R1 2004 -> CBR1000RR 2008 -> pseudomootorrattur -> Ducati Scrambler Classic 2015

theres' a child in all of us, mine just likes to go fast

WagaBond7

Lugemata postitus Postitas WagaBond7 »

Teema sai alguse ammusel ajal, kui kiiresti sõitmiseks ereliukas enam väga põnev ei olnud. Kuuri nurgas kükitas mootorita riga võrr, millel polnud ka tagumist ratast. Teises nurgas oli "täiskummiga" väike jalgratas. Sellelt esimene ratas ära, pika poldiga rigale taha ja uus custom cruiser oli valmis. Kuigi riga esimene ratas oli puhta velje peal, seda paremini ta tegelikult kruusaga haakus :twisted:
Esimene sõidumulje oli veenev, see oli õige pill. Isteasend, lai lenks, jalatoed ees, raske ja kindel, parajalt nii hea häälega, et kõik koduloomad plehku panid teelt, kui noort bikerit kuulsid tulemas :D

Sealt edasi tuli väga suur vahe sisse, sai vahepeal proovitud ka mingit 125-st rollerit, kuni eelmine aasta rentisin paariks päevaks honda shadow 600-se. Sellega sai 400km maad mõõdetud ja pisik sees, midagi sellist peab saama. Uurisin, puurisin ja konsulteerisin, kuni sain teada, et 600 jääb aasta paaariga lahjaks. Siht tähtede poole ja nõudmiseks tuli alates 1400 ja viis käiku. Silma jäi alguses vulcan, soodne ja peris kobeda välimusega. Siis juhuslikult nägin Wild Stari, kohapeal 1600 hääl läbi cobra torude oli väga veenev, proovisõit tehtud ja kohe oli ka otsus valmis. See oli see kõige õigem. Väike dünotest, ülevaatus ja reg. ark-s. Ja ongi olemas, hetkel paneb hoolduses vedelikud, küünlad, uus esikumm ja siis kuiva asfalti ja pikki vahemaid nõudma päikese all. 8)

lehhluur
Tsikkel: Aprilia SXV550;AP MX125;Virago

minu tee bikeriks...

Lugemata postitus Postitas lehhluur »

Esimese ratta sain 3-4 aastaselt( ei mäleta täpselt)Esimene mootorsõiduk tuli 6 aastaselt see oli Suzuki sundiro 50.(tollel ajal kõva sõna, sest siis ei olnud rollereid:D).siis tuli juba Gilera smt 50 (13 aastaselt) ja vahepeal ostsin punnvõrri, eelmine suvi ostsin matkaenduro Yamaha tdr 125 ja nüüd siis Aprilia mx 125

Suzuki sundiro 50 --> Gilera smt 50 --> Riga 13; Yamaha tdr 125; Aprilia mx 125
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

bike

Lugemata postitus Postitas indumen »

minu mootorratturi elu peaks algama järgmisel kuul 10-ndal kuupäeval :D

rattaks tuleb siis Suzuki GSX-R1000 2002a.
eelnevalt olen omanud ainult jalgrattaid, ja ühte deltat mida ma ei saanudki käima :wack:

Kasutaja avatar

scryth

Lugemata postitus Postitas scryth »

Tore. Kui sa selle käima peaksid saama, siis ära alguses eufooriasse satu, onju! :)
Palju õnne igatahes!

kus viga näed laita, seal mine ja hakka mölisema
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 46 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

scryth kirjutas:

Tore. Kui sa selle käima peaksid saama, siis ära alguses eufooriasse satu, onju! :)
Palju õnne igatahes!

no suzu on täitsa töökorras :D aga sõita pole isiklikult saanud veel, väike selline aukartus on selle masina ees küll, esimesed km tulevad raudselt lubatud kiiruse piires

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244

Gaspar

Lugemata postitus Postitas Gaspar »

Nojah,

Minul algas ta ka kuskil 12 aastaselt.Tegelikult ammu ennem oli juba ilge huvi sees aga siis jäi sõber isale suitsuga vahele ja isa käskis karistuseks võrri ära anda.Mina ja mu sõber olime siis kohe jaol :oops: .Asus ta mustamäel,raibe ei töödanud ja siis hakkasime seda koplisse lükkama.Jube oli see teekond,ilgelt palava ja pikk maa.Õnneks poolel maal avastasime,et kui küünal maha keerata saab seda asjandust 100 x kiiremini lükata :).Nojah seda võrri me tööle kunagi ei saanud,küll aga avastasime aastaid hiljem et benapaagis oli tikk ja kondekas-põhjus miks ta siis ei töödanud.Ei fun oli selle võrriga ikkagi,lükkasime niisama üksteist sellega ringi ja lõbus oli,muide nimeks oli tal "Harley Diividon".

Läks siis mingi aasta mööda ja mõtlesime,et tahaks ikka sõita ka nüüd.Saigi siis sõbraga kahepeale ostetud TÖÖTAV võrr,ei kurat väga lahe masin oli.Aga eks seegi läks katki aga suutsime ikka tööle saada selle(Siinkohal tervitused Ksenofoobile :) ).Lõpp sai tal kui tegime 11 ringi jutti ,1 ring umbes 500-1000 meetrit.Jah ei teagi mis taga juhtus.Nojah siis lükkasime seda ringi aga seegi tüütas ära.

Läks jällegi aega mööda ja ostsin omale delta.No sellega sain iga väga hullult tünga kuna see pidi olevat "peaaegu töötav" aga no see oli ikka nii hullult katki et jube.Alla me ei andnud parandasime koguiaeg,saigi siis asi sõitma(Jällegi tervitused Ksenofoobile :lol: ).Noh kahtlane pill oli,käik peksis koguiaeg välja,teist käiku ei saanud üldse kasutadagi.Ei mäletagi mis aasta see oli aga teed olid väga paksu jääkatte all ja meie sõitsime deltaga.Nalja sai vähemalt :P .Peale viiendat mootori lahtivõtmist ja kui peaaegu terve käigukast oli uus aga ikkagi oli mingi jama otsustasin ta maha müüa.Läks hästi kuna miinustesse ei jäänudki väga kõvasti.

Noh vahepeal igasugu rolleritega sõitnud aga ausaltöeldes ennem sõidaks võrri kui rolleriga(no hard feelings).

Nüüd ma siis ootan ,et saaks lubasi tegema minna ja loodan osta omale mõne toreda kulguri.

Varsti ka biker loodetavasti :P

shake

Lugemata postitus Postitas shake »

Terv,
Tänaseks mõned aastad foorumit kõrvalt vaatanud, nüüd valmis end ka tutvustama:

Kõik algas Delta ja Minimopeedidega.
Väiksena sõitsin Keilas naabripoiste rattaga vastu elektriposti, sest "gaas jäi kinni ja maha ei saanud keerata". Sealt paar suve edasi Viimsis järjekordselt naabripoiste rattad, aga juba enamvähem arusaam, mis täpsemalt toimub. Sealt veel edasi päris oma malevas teenitud raha eest ostetud päris oma kasutatud Delta, mille lõpuks vargad enda hoiule võtsid. Mõned aastad veel edasi oma Jawa 350, millega maale vanemate juurde üritasin sõita, et rõõmuteadet ülikooli saamisest edasi anda ja mille tookord miilits alalisele hoiule võttis.

Nüüd sattusin paar aastat tagasi jalakäijana mikrobussi põtkides tõsisesse liiklusõnnetusse, mis minu jaoks siiski äärmiselt õnnelikult lõppes. Kolju-, lahtine jalaluu- ja rangluumurd koos sisikonnasegipööramise ja pikaajalise koomaga kiirabi intensiivis lõppes imekombel ilma tõsiste tüsistusteta. Peale tervenemist otsustasin, et unistused on siiski teoks tegemiseks mitte edasilükkamiseks, sest homset ei pruugi alati tulla. Eelmisel aastal tegin mitmeid muid unistusi teoks, hetkel olen ARK A-kat eksamijärjekorras.

Kasutaja avatar

Kaszpar

Lugemata postitus Postitas Kaszpar »

Tervitused
Mõned nädalad juba siin liige juba oldud ja ringi uuritud(tegelikult uurisin juba enne liitumist). Nüüd siis võtaks asja kokku ka.

Olin 14-15 kui sain Zid 50ne, enne polnud ühegi võrri ega mopeediga sõitnud. Sai mitu suve sellega sõidetud ja aeg-ajalt ka putitatud. Saades autojuhiload jäid tsiklid tahaplaanile. See talv aga käis peas klõps, et peab ikka kaherattalise selga hüppama. Egas midagi- motokooli ja ennast harima ja ratast valima. Autokool praeguseks seljataga, kuid ark veel ees.
Kuigi meeldivad bike'd sai siiski targemate meestega arutades ja pärast pikki kaalumisi tsikliks valitud Yamaha FZ6 Fazer S2 / ABS. Kuna ise veel 20, siis hetkel A2 kategooria tegemisel ja rattale ka piiraja paigaltatud. Plaan järgmine aasta nendest piirangutest vabaneda. Ratast pole veel poest ära toonud, kuid töötan selle kallal. Ei suuda oodata juba, millal saaks teid vallutama minna :) Kui olen tsikliga ära harjunud ja tunne juba julgem, siis külastan ka bikeri üritusi. Seniks aga kõik :)

Kasutaja avatar

Vodkarus
Tsikkel: :(
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vodkarus »

Mõtlesin aasta tagasi, miks mitte, Läksin autokooli, tegin load nyyd sõidan ringi :)

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Vodkarus kirjutas:

Mõtlesin aasta tagasi, miks mitte, Läksin autokooli, tegin load nyyd sõidan ringi :)

Vodkarusi eelmine oli post tänase kuupäevaga ja ühes teises teemas:Paaaa Aha poka bes praf, no u menja shkolnii tunnistus s soboi. Dlja samouspokojenija Smile a tak, ja osobo i ne kotajus sas. Vot toko segodnja nadumal prokotitsja. Do skoroi vstre4i. Cool
FLM Eto shlemi?

Su tee bikeriks on lõpetamata veel. Ettevaatlikult siis.. 8)

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818

Panthera
Tsikkel: Honda

Lugemata postitus Postitas Panthera »

Minu tee bikeriks lõpeb siinkohal sellega et täna sai soetatud Honda CBR 600F :D :D

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

No algus ulatub kaugele, lapsepõlve. Sai vähe ringe mõõdetud sportlikus konkurentsis. Toona olid lätlased oma kolmekäiguliste 50m3 võrridega ikka väga tegijad...
Aga taasärkasin mingi 7a tagasi ja sealt alates vahelduva eduga ka kulgenud ja kokku 5 ratast omanud - Jawa 350 ´82 > Yamaha TDM 850 ´92 > Yamaha XJ 900 ´87 > Yamaha XJ 600 ´90 > Yamaha TDM 850 ´91 > Aprilia Shiver 750 ´08

Viimati muutis pyramiid, 04 Aug 2008, 08:59, muudetud 1 kord kokku.
Keretööd
Kasutaja avatar

Vodkarus
Tsikkel: :(
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Vodkarus »

vilosius

:D :D :D Haha. Ei noo on ju lõppenud :D Teooteriselt on load taskus,praktiliselt on nad arkis teisipäevani. 8)

vilosius
Tsikkel: R1200C

Lugemata postitus Postitas vilosius »

Vodkarus kirjutas:

vilosius

:D :D :D Haha. Ei noo on ju lõppenud :D Teooteriselt on load taskus,praktiliselt on nad arkis teisipäevani. 8)

Ma näitasin politseile seda tõendit ja nad ei jäänud absoluutselt rahule sellega :evil:

"Suicide Hotline...please hold."
+358458693818
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”