Yamaha fzr 600 elektriprobleem
-
Kalapea
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Taku kirjutas:Mehel kärssaas algul custon undertaili all 1 pigeregulaator läbi ja siis sinna ette raami külge pani uue, väga vähetõenäoline,et kuumast lolliks läinud, sinna saab pidevalt tuult.
Ma tean, et kui ei lae on pingeregulaator, kuid vahepeal laeb, vahepeal mitte. See on ebatavaline situatsioon. Ma vaatasin nagu need juhtmed ka kriitilisema pilguga üle, lühist ei täheldanud.
Kuid kuidas kaitse pidev läbipõlemine kõrge pöörde andmisega seotud on?
Ning see, et kui eelmine omanik vedas juhtmepikendustega pingeregulaatori ette, tema lisatud juhtmed on läbilõikelt palju väiksemad, nagu kõlari juhtmed oleks, kas see mängib mingit rolli?
Regulaatoris puudub tark tehnika mis lolliks läheb, on 3 võimalust: töötab või mitte ja töötab vahelduva eduga halva ühenduse tõttu. Arvatavasti on juhtmed või regulaatori seest joode/ühendused lahti. Kui ühendus on kadunud, siis ta ei lae (keskmistel ja madalatel pööretel) ning suurematel pööretel lükkab voolu otse läbi kaitsme ja tapab selle. Kaitse läbipõlemine toimub kahel võimalusel: lühise ja kõrge voolu tõttu, välistada ei saa kumbagi, kuid tänu regulaatorile tuleks kahtlustada viimast. Juhtmete ristlõige võib muutuda piirajaks, kuid see ei ole praeguse vea põhjus, kui need juhtmed ei kuumene siis pole põhjust vahetada.
Mina kontrolliks üle selle, et kas eelmine omanik on juhtmed õieti ühendanud. Lisaks vaataks üle juhtmed mähistest läbi aku, regulaatori, kaitsmete kuni süütelukuni välja. Üks lühise kohtadest võib olla näiteks läbi süütekaane tulevate juhtmete isolatsioon, mis kipub kuluma.
Samas võib olla tegu ka kahe erineva veaga. Üks on pingeregulaatori viga, mis põhjustab mittelaadimist ja teine tuledes mis põhjustab lühise tõttu kaitsme sulamist.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.