IDASÕÕR 2008

Kasutaja avatar

Teema algataja
hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas hannes »

Mari Öö kirjutas:

ja hannes, kui sul oli toimunust kuuldes tahtmine see võistlus lõpetada, siis... miks sa seda ei teinud? või mis takistas sul vähemalt need, kelle me pildile püüdsime, disklaffida? või mis takistas ühelgi korraldajal, kes asjast teadlikud olid, õhtul kokkuvõtete ajal see teema kasvõi sõnaliselt, kui punktiarvestuslikult või füüsiliselt ei raatsinud, üles võtta ja vähemalt MAINIDA, et selline jama toimus ja oli täiesti lubamatu?

Jah Mari, loomulikult oleks. Igasuguseid asju oleks veel võinud teha. Usu, õhtuseks auhindade jagamiseks oli minu pea NII paksult pulki täis, et tõesti ei olnud see moment meeleski. Ma juba eelpool kirjutasin sellest ja kirjutan igaks juhuks veelkord, ehkki Sa ise jõudsid ka samale järeldusele. Ei olnud kirjas, et tee pealt väljakeeramisele disklafi järgneb. Samuti polnud terve mets jälgijaid täis. Ehk me teame enam-vähem, mis toimus ühes või kahes punktis mingil hetkel, samas ei tea, mis toimus kuskil mujal kogu ülejäänud aja vältel. Mitte, et ma kedagi kaitsta püüaks. Kogu see lugu on ülimalt kahetsusväärne. Edaspidi võtame kindlasti taolise momendi arvesse.

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”