IDASÕÕR 2008
Mari Öö kirjutas:mellasuguste jaoks ongi raske kõiki reegleid kirja panna. kui korraldaja ei tule selle pealegi, et keegi võiks keset võistlust ratast vahetada, ja sellist idiootset keeldu reeglitesse ei pane, siis vahetab ta keset võistlust ratast.
Ma ei saa aru, mis see sinu perset torgib, kas ma söön praadi kahvli või lusikaga? mis selles imelikku on, kui vastavalt pinnasele rehv valitakse?
Neid "mellasuguseid" on kogu kaasaegne äri, poliitika ja sport täis, kes lubatu piires endale konkurentsieelise välja mõtlevad.
mella, kaardi ülaserval olid kirjas sellised sõnad sellises järjekorras:
NB! KAITSEALA! Teedelt väljumine ainult ilma tehnikata!
Mina kohal ei olnud ja kaarte ei näinud. Aga miks sa ise ei läinud neid keelama? et muidu pole põhjust iniseda? Muidu sul julgusest ju puudu ei tule
Mari Öö kirjutas:kuni sellisele käitumisele läbi sõrmede vaadatakse, vilistataksegi taolistele keeldudele. praegune diskussioon unub kõigil nädala pärast. kui aga üks võistlus viie ahvi pärast katkestatakse, siis järgmine kord ongi metsarajad ainult habanero-sugused džentelmene täis.
ja kõik võidavad.
Ei võida kõik Korraldajad kaotavad
Kui keegi loodab, et ilma sanktsioonita mingid käsud-keelud kehtivad, on tegu küll ääretu sinisilmsusega.
Näiteks viimasel Paikuse sõidul oli juhendis kirjas, et A kat ja teeliiklusele vastava tsikkel. Juhiluba ei kontrollitud, tulesid paljudel polnud, enamikel polnud ka registrimärki. Ja võistlus toimus avalikel teedel. Korraldust see ei häirinud.
Lisaks rõhutati, et liiklus teedel toimub vastavalt LE-le. Niipalju, kui mina nägin, keerati 70 ja 50 alas torud lahti. Võimalik, et peale minu oli veel mõni loll, kes +10 hoidis. Kontrolli igatahes polnud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.