IDASÕÕR 2008

Kasutaja avatar

madone
Mode

Lugemata postitus Postitas madone »

Teate mehed.. see on siin täiesti mõtetu mula!

Mina ei näinud metsas küll mitte kedagi süüdimatut, isegi mitte aiatraktori meest kes meelega oleks kündnud väärtuslikku sammalt.

KUI saadi aru, et ollakse vales kohas siis pöörati ots ümber ja mindi minema.

Hannes, ma ei kujuta päriselt kah ette mida Käbi sulle rääkis, et tekitas lausa tahtmise võistlus katkestada :shock: Eriti peale seda kui Käbi ise soovitas meile Piipzuga, et miks me metsaalus teedpidi ei läinud vaid kündsime mingit munakivi teed kus ma end ka korraks kokku pakkisin. :roll: Natukene vasturääkivus selles loos... või lihtsalt mõlemad osapooled dramatiseeristid suurest igavusest asja üle, et oleks kodust seebiooperit teha.

Mariöö antud pilt on küll siia topitud, et lihtsalt oleks mille üle vinguda...

Mariöö kõik ei käi siin elus lihtsalt PÕHIMÕTTELISELT.. võiks nagu kaine mõistusega asjadesse suhtuda ja reaalselt mõtelda mitte lihtsalt täie pasaga võssa tohmida.

See köievedu laagriplatsil kahjustas rohkem ida loodust kui kogu orienteerumine metsas kokku!

Antud võpsik oli küll pommiauk ja panna pahaks seal siklitega viibimist on täis nõmedus.

Rennes, minu eelmisest postis ei ole küll mingit loogika kübetki siia välja rebida - pigem oli minu point selles, et võtta asja mõistusega!

Kui te nii rohelised olete siis tulge kasutage oma aega ja resurssi mujal... t*** küll te olete nö. omad inimesed ja hakkate omasid togima? Mis mõttes?

Vaadake mis toimub siin samas Tallinna ümbruses rannaäärsetel aladel... "Tabasalu looduskaitse all olev park vabastatakse looduskaitse alast kuna sinna on vaja MAJU ehitada"

PALJU ÕNNE!

JA sa tuled vingud siin nende enduuro meeste üle kes 7m ulme murule sõitsid?

Tehke konstruktiivset kriitikat mis aitaks Idasõõri korraldajatel järgmiseks korraks veel vingem ja parem orienteerumine välja mõelda, veel raskemates tingimustes ja oludes! Tehke midagi kasulikku...

Biker.ee ei ole migni delfi peldik, RAISK!

:bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”