õhtust sõidukaaslast Tallinnas

Kasutaja avatar

DGAF
Tsikkel: Yamaha R1 track only

Lugemata postitus Postitas DGAF »

Machowoman kirjutas:

peace! kõik on rahul!!
muuseas eile oli mul juhtum kus väike sõiduauto, kaks meessoost (püüan olla väga korrektne ;)) isikut autos, sõitsid mulle tsikli ette, aeglustasid ja lihtsalt hakkasid oma esiklaasi pesema. mul polnud visiiri ka ees alguses - kõik tuli näkku.. panin klaasi ette, kuid endiselt jätkas pesemist.. vähemalt 7 korda lasi, ise vaatas peeglist, et kas sai piisavalt juba!
kohutav õelus!!!!!! "isased!!"
sõisin hiljem kõrvale ja näitasin "näpuga", sellepeale lasi akna alla, tõmbas tee äärde ja karjus - politsei, jääge seisma. jätkasin sõitmist... sinna see jäi. kahju, et ma nr ei näinud, oleks 110 helistanud ja libapolitsenike kohta avalduse teinud v vähemasti selliselt käituvate politseinike kohta! (vaevalt et tegelikult politseinikega tegemist oli).

vabandust väikse OT pärast aga sa pole ainus kel selline asi juhtunud, alles paar päeva tagasi tehti mulle samamoodi Pärnu mnt-l järvelt linna poole liikudes, kahjuks ei vaadanud nr-i ka ning politseid ei hakatud karjuma..õelus valitseb ju ikka eestlaste seas ( kahjuks veel ).

Natuke ka teemasse siis endal plaan teha umbes veerand 8ast väike tiir kesklinna ja pirita suunal, stardin umbes sel ajal hiiult Streetmoto eest, kel huvi võib ju ühineda :) valge vana Suzu GSXF

born under a bad sign

Mine “Üritused”