Kui oled kukkunud.....

Kasutaja avatar

manager2

Lugemata postitus Postitas manager2 »

hirm on suhteline mõiste minu arvates.
see kaua see kellegil püsib on kindlasti individuaalne.

minu kogemuse järgi väiksemate kukkumiste järel uuesti sõitma hakkamine võtab täpselt niipalju aega, kui palju läheb vaja tsikli sõidkorda seadmiseks. paar korda on see olnud 2 tundi, ühel juhul ööpäev.
usun, et oluline on kohe tagasi minna ja edasi põmmutada. kui jääd põdema, siis võib tõesti kramp sisse tulla. sama räägitakse ka ratsutamise kohta. kui ikka maha lendad, siis kohe peale tagasi ja uuesti edasi.

iselugu on muidugi füüsilise vigastusega, siis pead ikka ootama terveks saamist.

Rinkale pole mõtet ronida, kui kukkumise ees hirmu tunned. KUKUD NII KUI NII... :wink:

Tegelikkuses algabki kõik peast. Kui sul hirm või kramp või ebakindlus sees, ega siis ei saagi sõita. Häirivaid tegureid ei tohi olla, siis tuleb ka sujuv sõit. Seetõttu kui on sõiduhirm tekkinud, siis ilmselt tuleks sellest tasapisi hakata üle saama. alustades uuesti aeglasematel radadel ja rahulikult edenedes.

... ja veel. Oluline on aru saada MIKS sa kukkusid. Kui põhjus on teada, saab seda ka lahendada, mis teeb edasise sõitmise ka lihtsamaks.

P.S. pärast ühe eriti hullu litakat paremkurvis oli mul küll pikemat aega vähe imelik paremkurve võtta. aga läks üle :)

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”