Rohkem austust teedel! → rohkem austust teedel

Kasutaja avatar

GM6969

rohkem austust teedel

Lugemata postitus Postitas GM6969 »

jaa võtab mõtlema, ikka kuidas meie liiklus kultuur on p***** läinud, miks?

Tõesti ei oska ütelda, mina oman hetkel kahte rollerit ja lubadele viidates neid lihtsalt ei ole ja tegema neid hakata ei kavatse, oman küllalt teadmisi liiklusest, et mitte selle peale eesti riigile raha maksta, aga see selleks...alates eelmise aasta juunist on mul iga jumala nädal olukord kus mulle sõidetakse ette, rammitakse vaikselt, näidatakse keskmist sõrme ...jne. Ühesõnaga masendav mis toimub, ise olen eeskujulik 30 aastane liikleja ja ei ole olnud kordagi põhjust teistele näppu näidata või mingeid x trikke tee peal teha. Lihtsalt minu arusaama järgi 80% on endale load ostnud 10% on uued ( rohelised autojuhid ) ja siis see 10% on need viisakad daamid ja härrad liikluses, keda ma sügavalt austan.
Võib olla kommentaar ühelt vanemalt härrasmehelt kes vist tänaseks juba manalateele läinud, kui mina noor olin siis liikluses olid härrad ja daamid, nüüd ainult üks siga teise järgi. Millal see muutub?

vihjeks siis, et minu liiklemis oskus ei piirdu 5 kuulise sõiduoskusega, vaid ma sõidan igal aastaajal hiina rolleritega.

Viimati muutis GM6969, 10 Juun 2008, 18:29, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”