Kui oled kukkunud.....

Kasutaja avatar

HeitiKender

Lugemata postitus Postitas HeitiKender »

6 kukkumist - 1 esiotsa lowside pidurdades kurvi, 5 tagaotsa lowside'i gaasiga liiga ahnelt kurvist väljudes (3 vihmas, 2 kuivaga).

hirm on nende asjade ees, mida ei tea. Sest kui tead, siis ei karda vaid otsustad täpselt piiri peale. Kõige kohutavam moment on reeglina kiiresti lähenev kurv ning siis pidurdamine ja kurvi keeramine, kõige jamamad kukkumised need mida ei mäleta - sest kui ei mäleta, siis ei tea ka, mida teisiti teinekord teha.

Ehk siis mu arust polegi tähtis kiiremas korras tsikli selga tagasi saada vaid mõelda ja mõista ning järeldused teha. Vaadates minu kukkumiste ajalugu siis seda viimast pole ma ilmselt kuigi hästi teinud ja tuleks jälle raamatut lugeda. Kukkumise põhjuse iseloom viitab aeglasele kurvikiirusele, mis omakorda viitab aeglasele kurvi sisenemisele mis omakorda viitab liiga varasele pidurdamisele. Mis omakorda viitab, et pidurduspunkt on valitud vale. Mis omakorda näitab, et rada pole selgeks tehtud endale.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”