ARK järjekorrad eri kohtades
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
-
Teema algataja
-
Teema algataja
sander kirjutas:wddest kirjutas:ma teisip. regasin. täna tegin teooria ja esmasp. sõitma. seda siis tallinna arkis.
Kuidas see võimalik on?
Minuteada kui keegi oma aja ära ütleb läheb see kohe "turule". Sellest ka kasutaja Paaaaa juhtum kus 5 minuti pärast teooriaeksamit pakutakse. Selliste juhtumite nimi on ÕNN.
-
Teema algataja
FayKing kirjutas:sander kirjutas:wddest kirjutas:ma teisip. regasin. täna tegin teooria ja esmasp. sõitma. seda siis tallinna arkis.
Kuidas see võimalik on?
Minuteada kui keegi oma aja ära ütleb läheb see kohe "turule". Sellest ka kasutaja Paaaaa juhtum kus 5 minuti pärast teooriaeksamit pakutakse. Selliste juhtumite nimi on ÕNN.
sõidueksam oli autokoolil kinni pandud..
teooria joppas jah, et keegi oli ära öelnud:)
-
Teema algataja
eksam läx positiivselt:) läbi sain...
eksam hakkas sellega, et pidin käekõrval tsikli lükkama parklast platsile putka kõrvale ja siis tegema tsiklile "tehnokontrolli"
platsil nõuti estakaad.. sealt maha sõites taga platsi otsas parem pööre käega suunda näidates (kusjuures kui suure poognaga pööre ei öeldud)
siis 2 X 8't teha, pidurdus ja sammukiirusel sõitmine. kõrval ta ei kõndind vaid jälgis eemalt:D
Linnas keerasime arki juurest kadakale. sealt enne viadukti keerasime harku poole ja sõitsime üle raudtee ja nii kuni paldiski mnt ni välja.
Sealt õiseäe poole. õismäele sisse ja ringide peale. 2 ringil sai käidud. ja siis mööda ehitajate teed kuni kadakani, sealt arki suunas tagasi ja oligi see eksam läbi.
Paar viga tegin ( ühel ringil) aga ütles et hea sujuv sõit ja üldpilt oli hea.
Nii et järgmine nädal lubadele järgi.
väga sõbralik eksamineeria oli.
wddest kirjutas:eksam läx positiivselt:) läbi sain...
eksam hakkas sellega, et pidin käekõrval tsikli lükkama parklast platsile putka kõrvale ja siis tegema tsiklile "tehnokontrolli"platsil nõuti estakaad.. sealt maha sõites taga platsi otsas parem pööre käega suunda näidates (kusjuures kui suure poognaga pööre ei öeldud)
siis 2 X 8't teha, pidurdus ja sammukiirusel sõitmine. kõrval ta ei kõndind vaid jälgis eemalt:D...
wddest, siis sul oli ilmselt sama eksamineerija mis mul. Platsil pidin täpselt samad asjad tegema, seejärel sõitsin õismäe ringe ja tagasi tulles sain veidi maantteel ka sõita. Alguses oli närv sees, kuna eelmisel nädalal olnud eksamineerija, kes mind väidetava kindlustuse puudumise tõttu eksamile ei lasknud, jättis oma suhtumisega väga halva mulje ja solvas isegi isiklikult. Selle eksamineerija suhtumine oli aga väga hea ja lõbus, nii et eksamile minnes ei olnud enam mingit närvi sees ja võtsin täiesti vabalt.
-
Teema algataja
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
reinz kirjutas:kas keegi teab kui pikad järtsud Sauel olla võiksid?
just eile küsisin vastus mailile:
Tere!
Saue ARK büroos on sõidueksamile järjekord 10.07.2008a
Lugupidamisega,
Marika Tihvan
ARK Saue osakond
spetsialist
tel: 650 10 82
Paides on suht sama seis 11 juuli ja tallinnas kuulu järgi augustis kuskil praegused järtsud
kontakt nr. +372 52 58 244
-
Teema algataja
Re: Eksam Hiiumaal
Ju kirjutas:Kas keegi on teinud sõidueksamit Hiiumaal?
Hiiumaal soidetakse jetiga, sest kui rattaga hoo ules saad on sulpsti
http://www.motoservice.ee
mul sõber käis tegemas eelmine teisipäev. ise käisin kaasas ja sõitsin järgi. midagi hullu pole . sõit algas kohaliku arki eest õppesõidu platsile vahepeal vaatas parema käe reeglit ja paiknemist . kohaliku ringteega võib jama tulla . sellest ise väga aru ei saanudgi. igaljuhul näita suunda pigem rohkem kui vähem ja vahi koguaeg vasakule ja paremale ristmikel. vana oli normaalne.
-
Teema algataja
Kaszpar kirjutas:Eile tegin Tallinna ARKis siis teooria ära. Läbi motokooli sain ka sõiduaja- 9.06.
Jube mõelda, ratas käes kõik korras ja nüüd peab ootama :/ Samas ehk saab varem, natukene anti lootust.
Endal oli sama lugu,tegin load küll eelmine suvi juba ära aga siis kui mina veel lube tegin,seisis ratas juba garaažis. Muidugi sõitsin ma külavaheteedel mingi 150km ära aga kui load ikka kätte sain siis oli liiga mõnus tunne
Ja ARK-st veel niipalju,et rasket seal midagi pole,kusjuures teooria palju lihtsam kui koolieksami oma
Igatahes Edu!
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Kaszpar kirjutas:Jube mõelda, ratas käes kõik korras ja nüüd peab ootama :/ Samas ehk saab varem, natukene anti lootust.
No kuule, 13 päeva ei kannata oodata? Isegi kiiresti saad. Mul oli tsikkel märtsi kuus juga garaažis ja kuni augusti lõpuni poleerisin sumpsi, kuni LÕPUKS juhtimisõiguse sain!
Kilomeetreid kogunes väiksel garaažiesisel platsil tubli 10, ning muidugi mõned korrad õppesõitu (mitu tundi jutti), sealt kah umbes 30km max.
Villem aka Villu aka Madis

-
...
Ise olen Tallinnast ja helistasin läbi kõik arkid, päris lõuna-eestisse ei hakanud helistama aga muidu Viljandis olid tol hetkel kõige paremad järjekorrad, nimelt kui ma tahtsin aega panna oli mujal igalpool juuli keskel aga sinna sain 3. juunil Pole küll Viljandis varem sõitnud aga loodan, et läheb hästi
Villem kirjutas:Kaszpar kirjutas:Jube mõelda, ratas käes kõik korras ja nüüd peab ootama :/ Samas ehk saab varem, natukene anti lootust.
No kuule, 13 päeva ei kannata oodata? Isegi kiiresti saad. Mul oli tsikkel märtsi kuus juga garaažis ja kuni augusti lõpuni poleerisin sumpsi, kuni LÕPUKS juhtimisõiguse sain!
![]()
Kilomeetreid kogunes väiksel garaažiesisel platsil tubli 10, ning muidugi mõned korrad õppesõitu (mitu tundi jutti), sealt kah umbes 30km max.
Mis ma ikka teen kui ootan Lihtsalt teooriat ootasin ka 1.5nädalat
ARKi ootamistega läheb 1 kuu... Oleks pidanud varem ajad panema
Eks ma ootan ja ootan. Tegelt täna sai natuke oma tsikliga garaazi ees tiirutatud.
Ja lapiga käin ka üle kui garaazi satun
.
Rakvere ARKis on tänase seisuga esimene võimalus sõidueksamit teha 22. juulil. Kas keegi teab, kui pikad järjekorrad praegu Tartus on?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.