Yamaha V-max

Kasutaja avatar

Hans
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hans »

Mul on V-MAX, nn black max, kolmas hooaeg läheb.

Alati erinevaid väljamaa müügisaite mööda kolades oli ta silma jäänud oma välimuse pärast, kuid hind...
Siis aga tuli ootamatu ja suht hea pakkumine Itaaliast ja nii ma ta omanikuks saingi, enne kordagi proovimata :)
Mis puudutab MAXi võimsus/kiirusomadusi, siis 1,2L ja V4 räägivad enda eest. Veab juba madalalt ja laseb ka pöördesse ajada (kuni 11 000, see küll juba punases alas).
Sõidumugavus on nüüd natsa suhteline asi. Mulle ei meeldinud stock jalatugede asend, kuna nad on täpselt sellises kohas, kuhu peaks jala maha panema, viisin jalad ette - palju parem. On olemas ka "jalad taha" kitid.
Esiots on tal stockina natsa tudi-ludi, kuid üsna lihtsate ja mitte kallite vahenditega saab asja palju paremaks (prillide kinnitusest tuleb eemaldada 1 kummiseib ja amortides võib ära vahetada tavavedrud "progressive" vastu).
Mul on "tuunitud" ratas, Dynojet Stage 7 on peal - K&N filtrid, 2 karbussi kogu aeg paralleelselt igal silindril taga.
Kütusekulu minu sõidustiili juures stabiilselt 6l/100-le, seda siis 50/50 maantee/linn.
Hoolduse poolelt kõik tavalised kulumaterjalid. Lisaks käisin üle kogu laadimisahela, paigaldasin mõned paralleeljuhtmed ja sain laadimispingele ca 1 voldi juurde.
Olen ka ise teda siit-sealt välimuselt tuuninud, sadula kuju muutnud ja nahka vahetanud, uued suunakad ja üht-teist veel.

Suureks plussiks on nii varusoade kui tuuningjuppide meeletult hea saadavus+hunnikute viisi igasugu infi netiavarustes.

Miinuseks...hm..hind :?:

Kui soovid proovida, tule läbi, asun Tallinnas Nõmmel.

PS Piirajate kohta ei oska midagi kosta, uuri näiteks Ramost v Motodepoost.

Hans

V-MAX

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”