Yamaha XVS1100 Drag Star Classic V2

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

Hans > DragStar on alates sellest aastast jah tootmises maas mudel. Selle asemel on Midnight Star perekond 1300 ja 1900 mudeliga. Viimane küll ka nüüd Euroopas Stratoliner variandis. Järgmine aasta peaks Euroopas müügile tulema ka Yamaha Raider Star, mis on siis esimene tõeline custom Yamaha poolt senist cruiserite kõrvale.

Viragod on kõik pisemad kui DragStarid. Eks see ole arusaadav kuna see on ju veel eelmine põlvkond ning iga aastaga on rattad arenenud nii pikkusesse kui ka veidi laiusesse.

QRX > teeme nüüd nii, et oma naised saunas rääkisid jutud ilma isikliku kogemuseta jätad sa enda teada. Jubedalt lülib see, kui mingi asjasse mittepuutuv päss hakkab targutama teemadel "aga minu sõber jne". Olen ise 187 cm ning kui teist DragStari ostsin, siis kaalusin veidi üle 100 kilo. Elasin siis Inglismaal ja Eesti vahet sõitmist oli palju. Suuruse poolest ei ütle midagi halba - kui , siis vaid ainult väga pikkade läbimisel on taevas pöörded veidi häirivad. Minu jaoks. See on ka peamine põhjus, miks mul on nüüd 1300 Midnight.

Atmospheric > tule esmaspäeval kell 19.00 Tabasallu BabyBacki juurde. Seal on iganädalane Star rataste omanike klubi kogumine. Näitame Sulle kõik rattad alates 650 DS kuni 1900 MS'ini välja.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”