Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

13reede
Tsikkel: provokaator

Lugemata postitus Postitas 13reede »

Selline lugu siis täna minuga.
Kella 20.paiku sõitsin rahulikult Viljandi linnas Riia mnt.-l.Liiklus hõre.Kiirus miski 45 kanti.Ja siis äkki täie pasaga keegi oma Nissan Sunnyga Säästuka teeotsast mulle piraki küljelt sisse. Tsikli viskas kohe risti , kuid mingi ime läbi suutsin püsti jääda...jalgade ja ma ei tea ,mis kehaosade abil
Mootor suri välja ja nii ma sinna siis ripakile jäin...esimene pilk alla...mahlad veel masinas,käiguhoob paigas,omal jalg küljes.Pilk taha...tükke maha ei jäänud...nagu visiiri üles tõstsin ja tsiklit tugijalale panema hakkasin nii pani auto minema. Ja ikka korraliku gaasiga. Traaaa...Õnneks läks tsikkel esimesest turtsatusest käima ja hakkasin Nissanit siis taga ajama.
Kätte sain ta alles Reinu tee lõpus ja ka siis jäi ainult seetõttu seisma , et sai talle julmalt ette keeratud.
Roolis oli miski tädi, kes kiunus, et teil pole ju midagi viga ja tsikliga maha te ei kukkunud.Traaaa...Nu neid lahedaid mõttevälgatusi oli veel...oleks ta vaid mees olnud oleks..khmm-khmm...irwww..koos minuga saanud röntgenis istuda.Nu järgnev nagu ikka...politsei ja kiirabi ja hunnik pabereid...
Rattal esmasel vaatlusel sabakondli kinnitused katki,vasak sumpapütt kriibitud,tagaistuja jalatugi väändunud veidi sissepoole, tuletorud keevitustest lahti.
Endal vasak jalg muljutud ja põrutatud.Halvimast päästis normaalne varustus.Siinkohal kummardus dragbike.ee meestele ja Sidi saapatehasele ja sellele f...ing tädile selline asi

Mine “Vaba teema”