Tähelepanekud...
Moderaator: Moded
Mul tagaklaasil kiri "Ära naera midagi, su tütar võib siin autos olla". Paar päeva tagasi sõitis kiirabi auto kõrvale ja onu küsis, et kas ma olen pedofiil, et selline kiri on. Ei tea kas tundis ennast kuidagi puudutatuna. Aga no vähemalt mul oli naljakas, kui närvi onu sellise kirja peale läks

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Mix kirjutas:-PitBull- kirjutas:...Aga no vähemalt mul oli naljakas, kui närvi onu sellise kirja peale läks..
Lame nali tõesti.
Sul vist omal lapsi (tütart) pole?......
Kellele lame, kellele mitte. Pole midagi teha, kui naljast aru ei saa ja see kui mul endal lapsi oleks, ei muudaks asja, kõva lause ikkagi

-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Paar viimasel ajal silma jäänud müügikuulutust:
M: Vähekasutatud naiste nahast sõidupüksid. (biker.ee)
Müüa: Mootorratturi nahast kombekas. (osta.ee)

-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
-PitBull- kirjutas:Kellele lame, kellele mitte. Pole midagi teha, kui naljast aru ei saa
ja see kui mul endal lapsi oleks, ei muudaks asja, kõva lause ikkagi
Mina ka ei saanud naljast aru. Miks peaks keegi üldse tahtma naerda su auto üle, kas see näeb sul kuidagi koomiline välja? Või oli mõeldud seda, et auto juht näeb koomiline välja?
-
- Tsikkel: TDM 850
- Tänatud: 1 kord
bitter kirjutas:-PitBull- kirjutas:Kellele lame, kellele mitte. Pole midagi teha, kui naljast aru ei saa
Mina ka ei saanud naljast aru. Miks peaks keegi üldse tahtma naerda su auto üle, kas see näeb sul kuidagi koomiline välja? Või oli mõeldud seda, et auto juht näeb koomiline välja?
Pagana ajukääbused olete ikka. Pitbull on kellegi tütar, noh! Lihtsalt ei ole seni oma isaga kohtunud ja nüüd otsib...
Teemasse: hea nalja garanteerib kellegi autole tolmu sisse lause kirjutamine: a`la "mind mendid ei koti"
-
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
pritsu kirjutas:bitter kirjutas:-PitBull- kirjutas:Kellele lame, kellele mitte. Pole midagi teha, kui naljast aru ei saa
Pagana ajukääbused olete ikka. Pitbull on kellegi tütar, noh! Lihtsalt ei ole seni oma isaga kohtunud ja nüüd otsib...
Teemasse: hea nalja garanteerib kellegi autole tolmu sisse lause kirjutamine: a`la "mind mendid ei koti"
Kui mina olen kellegi tütar ja pole oma isaga kohtunud, siis Sina Pritsu oled ikka pagana ajukääbus küll

bitter kirjutas:Jambolaya kirjutas:Paar päeva tagasi jäi ette bemari kirjaga tagaklaasil "KATUS SÕIDAB".
kui oli pehme katusega siis kõik õige ju
. Kunagi oli mingi Toyota mudeli slogan "Katus sõidab lihtsalt ära!!!". Mudelit ei mäleta, äkki MR2?
Väga hoolega polnud mahti uurida, mingi manöövri käigus vilksas silme eest läbi aga kui ma ei eksi, siis oli tavaline, mitte kabrio
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
-PitBull- kirjutas:pritsu kirjutas:bitter kirjutas:-PitBull- kirjutas:Kellele lame, kellele mitte. Pole midagi teha, kui naljast aru ei saa
Kui mina olen kellegi tütar ja pole oma isaga kohtunud, siis Sina Pritsu oled ikka pagana ajukääbus küll
Krt. ma ka ajukääbus
..aga kus see point siis on
Re: Tähelepanekud...
Nägin siis paar päeva tagasi tartus mingit Mitsubishi tšiipi Pajero vict,ja sinna taha oli kirjutatud "FUCK THE FUEL ECONOMY ,4,2L" XD
Nägin hiljuti Tartus Lada 05 v07 millega kirjade järgi sõitsid kaks vinget eesti meest Nitro Pilv ja Vänt Võll
-
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
tartus liigub ka üks obljääd milles kirjade järgi sõidavad Anna Andeks ja Eino Muidugi...
Ei saa kuidagi ikka mainimata jätta, et kleepisime täna Škoda 'Soul' Felicia 1.3 43kw tagapamprile "Please wait while the turbo starts spinning.."
Kohtumiseni joonel!
-
Teema algataja - Postitusi: 2130
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Mul Chevy tagaaknalt võib tähelepanelikum vaataja leida:
http://nagi.ee/photos/asjapulk001/70882 ... et/115769/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.