R1 versus R6
-
Simso
Teema algataja
Tee või tina, mina tunnen küll nö. maanteeliikluses meeletut vahet 600 vs. 1000. Ju ma olen siis imelik, või nii laisk et ei viitsi käiku vahetada, tulen kurvist välja, tahaks kiirendada ja misasja, ma pean paar käiku alla lööma, milleks kui saan ka ilma??? Võibolla olen ma ka eriline ja imelik selles osas, et tee või tina, 600 käib ainult kõrgelt normaalselt, enne seda on üks suur puuks (jah uut mudelit pole proovinud, aga vaadates mis kw on välja aetud 600ccm mootorist, siis loogiliselt ei saa sealgi mootori alumises otsas väänet olla). Hea ütlus oli, et kw/hp müüb rattaid, nm (vääne) võidab võistlusi. 297kw(404hp) corvette jäi 2he nädalaga nõrgaks, panen turbod peale, saab 700hp - jääb kunagi ka see kindlasti lahjaks, aga kindlasti mõni 250hp masin ringrajapeal teeb mulle ära.. so what? Sama see et 600ccm teeb 1000ccm ära kuskil.. so what? Mulle meeldib vääne. Jah peaks V2 siis võtma, kuid mind ei huvita vääne mis kestab 3000rpm vaid, terves pöördeulatuses on vaja. Ja ei mäleta kuna viimati enda tonnise baigiga kuskil poosetamas käisin, ta mul ikka sõitmiseks ja eriti maanteel sõitmiseks. Samas mulle meeldib lennuväljal tagarattapeal sõita... ja no vaielge vastu kui tahate, 1000ccm on seda märksa lihtsam teha tänu oma väändele.
Teema läks mööda R1 vs. R6 natukene, aga mingi seos on olemas.
Mina võtaks kindlasti R1, kuna ma olen laisk inimene ja ei võta igast kurvist viimast, vaid naudin sõitu, olgugi et võibolla ajaliselt kaotan mõne sekundi liikudes ühest linnast teise täis tempos... so what, ega me võidu ei sõida tänavaliikluses, vaid et saaks maksimaalse fiilingu.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.