Positiivne kogemus motopolitseiga

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Muidugi ma tean ja olen 101% nõus et käitusin valesti ja et karistust vääriv tegu oli. Ka olen ma põhim. karistusega nõus, vähemalt ei saand 12 kilo ja kuus kuud ilma lubadeta. Saab veel see suvi sõita. Lihtsalt miks ma üldse jaurama hakkasin oli see, et kuna ma viisin kahetsuskirja ja palusin kaaluda võimalust lubade allesjätmist kuna tööga seotult vajan neid ja kuna mul esimene rikkumine üldse et äkki siis leebemad. Aga võeti ikka ära ja otsuses oli kirjas must valgelt Karistust kergendavad asjaolud: Puuduvad. Võib olla lihtsalt näpuviga? Võib olla kui poleks viind seda kahetsuskirja oleks väänatud räigem karistus, tont seda teab. Edasi igal juhul kaebama ei hakka, kuna ei näe sel mõtet. Hea et niigi läks. Ja õnneks on nädal karistusest puhkuseaeg mul nii et tööl ka pole probleemi kui lube pole ja erasõite saab naine ka teha ma lihtsalt kõrval istmel.
Ja pealegi on võimalus olla palava ilmaga rohkem kontoris kus jahedam ja võimalus larpida sakulätte külma vett :lol:

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”