Positiivne kogemus motopolitseiga
Susiks veel asja ja küsiks äkki keegi targem oskab öelda kas oleks läind läbi selline skeem. Enne ideed kirjeldan veic olusid.
Nii siis. Kiiruse mõõtmine toimus motopolitseiniku poolt, sõites mulle vastu. Politseinike oli üks. Mootorrattal puuduvad igasugused jäädvustus vahendid (loe kaamera)oli vaid radar, mille peal mustvalgelt kiirus. Nii see millega tema liikus kui see millega mina liikusin.
Et kui ma oleks näiteks alguses kohe hakkand sõrgu vastu ajama, et ei ei see ei ole minu kiirus kus seda näha on et see mina olin, et mina pole nõus selle kiiruse mõõduga. Siis oleks olnud ju pelgalt tema sõna minu vastu? Et kui ma poleks oma alkirjaga kinnitanud et jahh ma sõitsin nii kiiresti mis siis oleks saand? Kas mitte ei ole kiirusemõõtmised, sellised kus viibib kaks politseiniku kui mõõdetakse käsiradaritega et mõlemad saaks tunnistada sinu süüd, või autodes siis kaamerad? Aga Motopolitsei kui on üksinda ja aind radaril numbrid ei tõenda ju et see mina olin.
Selline küsimus lihtsalt. Sõnda võiks võtta kas siis inimesed kes on ise algul vaidlustand st. omavad otsest kogemust või siis inimesed kes tevad ja tunnevad seadust nii täpselt et suudavad sõna võtta. A´la mina arvan et või sellist kohvipaksu ennustust pole vaja.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.