Politsei on asunud tegema tükitööd.

Kasutaja avatar

Boobush
Tsikkel: roller
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 27 korda

Lugemata postitus Postitas Boobush »

Süsteemiohvrina võtaksin ka sõna. Eksisin sõites Tartus mööda Vahi tänavat, kus oli lauge kurvi peale pandud 30 märk (mida ma muidugi ei märganud, kuna paremat kätt jäi raadi krossirada, kuhu süda ihkab veel ja veel minna). Tee oli ilus: puhas, asfalteeritud ning ka hea nähtavusega, ümber oli küll võsa, kuid seegi kraaviga piiratud. Sõitsin ca 50-ga edasi (aeglustamata) ning kurvi tagant leian ennast fööni sihiku eest. Roosi tänava otsas võsa vahel. Egas midagi.. Kaks neidu kontrollivad dokumente ning ajavad niisama juttu ja nendivad ka ära, et ma sõitsin fööni järgi 54-ga (Oh persse). Oleksin ma pidanud pidurdama ja sõitma ca kilomeetri (siin võib olla ka väike liialdus) pikkuse tee 30-ga?
Uue ja "ettekirjutatud" seaduse järgi peaksin ning saangi ma trahvi 2700 eeku.
(+21- +40 km/h võib trahvi maksimaalselt saada 3000 krooni) Tunnen ennast kui roolijoodikuna, kellele väänatakse põhimõtte pärast maksimum . Ei ole pahane süsteemi ega trahvi teinud neidude peale vaid iseenda sõiduharjumuste peale.

s**t jutt pikk jutt aga loo moraal: nüüd näen kõiki liiklusmärke, silmad on nagu kullid, mis otsivad fööniga tegelasi. Tsikli või rolleri peale istudes mõtlen, et palju mul raha on ning kas ma võin endale lubada linnas ühtlase liiklusvoolu sees liikumist või kas ma võin lubada mõnda pisiviga( loe: rikkumist). Ei tahagi hetkel linnas liigeldagi kuna on "igapisemaasjaeest karistatavuse tunne". See huinjaa on võtnud minult igasugused liiklemise isu.
Kuid nüüd ma näen vähemalt 30 märke ja nendin ka teistele sõpradele selle märgi tähendust, kes endiselt vuhisevad selle märgi mõjualas 60-70-ga . Kui fööni näen, järgmine kord pidurdan ma pigem rattad blokki ja kukun pikali kui, et saan järgmise trahvi.

OT: Nüüd saan ca kuu või enamgi MUSTALT tööl teenitud rahaga trahve maksta. Ei ole mul vanemaid, kes suudaksid minu lollusi tasuda. Kui suvega raha kokku ei teeni, siis kisub SMS laenude poole (või müün oma kaherattalise hingesugulase trahvide pähe maha? "Kas sellist Eestit me tahtsimegi ?"
Ps. Eelmisel aastal sain ka trahvi analoogses olukorras, kuid siis oli päev jäänud lubade saamiseni ja tänu sellele trahvinumbrid suuremad)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”