Politsei on asunud tegema tükitööd.

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

Uhh Loen ja loen ja lõppu ei tule. Kõik avaldavad tulihingeliselt oma arvamust :bsmile:
Mul tekkis ka paar mõtet mida tahaks kohe välja öelda, enne kui jõuan kõigi postitusi lugeda muidu läheb veel mõte kaotsi.
Nii siis, et siis, vot siis.

spinna
Tead, Saaremaa puhul ei teagi kas nutta või naerda. Nüanss seisneb selles, et pruugib vaid "hõbenooltel" Virtsus praamile sõita, kui üle saare hakkavad telefonid helisema ja info levib. Ja IKKA leidub 13 tainapead.... Rolling Eyes
Kujuta ette mis siis on kui on teada, et hõbenooli siinmail ei ole.

Saartepeal juhtub igast imesid. Ise käin juba 8 aastat Ruhnus või oli 9 noo pole oluline kui kaua aga kena raamatu saaks kokku küll kui kirjamees oleks. Seal sõidavad autod mootorrattad millel puudub ülevaatus, kindlustus juhtidel puuduvad load enamasti on nad ka pehmelt öeldes veidi śvipsis aga mitte sittagi ei juhtu sellest. Keegi kellegi halba ei tee keegi kellelegi otsa ei sõida midagi ära ei rihita jne. Mis meedias kuuldud on Ruhnu liiluse kohta see ei vasta tõele, julgen väita. Politsei käib seal aeg ajalt "kaemas" et mis elu saarel elatakse aga sellest teatakse enne veel kui ametnikud laevalt maha saavad ja kõik käivad käed püksi viikidel ringi. ja kui nad saakski saarele nii et keegi sest midagi ei tea ja väänaks kõigile trahvid. mida see muudaks. Mite midagi kohalikud kiruks eestiriiki ja võimu maksaks trahvi ära ja kõik läheks vanaviisi edasi. Ja vanaviisi ongi hea. mina kohe päris naudin seda. Saarel olles küll rooli ei istu või midagi sellist aga see et sa lähed puhkama kuhugi kus on pehmelt öeldes lollidevabariik ja saad seal vabalt olla ilma et peaks kartma et onu miilits sulle trahvi teeb kui õllepudel näpus ringi töllerdad või midagi muud ebasünnist teed.

Primo
Mina arutaksin pigem selle üle, mis kuradi pärast võeti tavaliselt politseinikult õigus oma teadmistele tuginedes ja eelneva praktika alusel ise HINNATA rikkumise raskust ja selle alusel määrata ka karistus.See hinnang tuleb välja rikkujaga suhtlemisel.

Jutt jumala tõsi ja mina kahe käega poolt. Andke suuremad volitused trahvide määramisel politseinike kätte. No ja kui juhtubi et mõni üksik politseinik määrab ebaõiglase trahvi puhtalt selle pärast et tal s**t päev oli või sai naise käest hommikul enne tööle minekut pikku kaalikat, siis saab seda ju alati kohtus vaidlustada. Aga süsteem kus mingi ametnik kuskil kontoris kuivalt numbred läbi võtab ja trahve väänab see on väär. Ta ei olnud kohal ta ei tea kõiki asjaolusid jne. Mõned võivad väita nüüd et aga kirjuta seletuskiri põhjalik kaasa, et siis saab ta aimu asjast. Tehtud. Kasu ei sittagi.

ishijupp
Aga jätke politsei kirumine, õige aadress, kuhu nördimuskarjed suunata, on siseministeerium.

Jälle 100% nõus. Seda et süüdistada nö. töölist selles mis ülessande talle andis ülemus, see on küll natuke lühinägelik ja asjatu vaev.

usliks

Artemide, Sa võiksid siiski veel pisut sirguda, et täieõiguslikult mootorratturite perre kuuluda. Selle aja jooksul võiksid omale selgeks teha mõningad liikluse põhitõed ja alles siis tänavale tagasi tulla. Hoia sellega teiste AEGA kokku ja tee seda kodus, ära eksperimenteeri liikluses. Sinusuguste, vabandust väljenduse pärast, idiootide tõttu, ongi suurelt jaolt motomeeste maine languses kuid tundub, et ega Sulle see korda küll ei lähe, Sul pole selle üle juurelda lihtsalt AEGA.

No mida perset, mis maine. Mida asja te kogu aeg jahute mingist müstilisest mainest. On teile keegi tänaval tulnud ligi ja tahtnud mööda tahti lajatada kuna seisate tsikli kõrval? Mis asja te heietate mingi maine üle. Pole sellel mainel häda midagi ja mis puutub autorivist mööda sõitudesse siis olen ka ise seda teinud. Rist ees, mina kolm neli autot taga pool ees olevad autod tahavad keerata vasakule mina paremale aga kuna on tegu suht liiklustiheda peateega ja ma ootaks end halliks seal nelja auto taga enne kui minu kord tuleks siis olen lihtsalt kõrvalt ette sõitnud ja oma parempöörde ära teinud keegi pole mulle rusikat näitand või akent alla lasknud ja roppude sõnadega sõimand. Samas sõidan ma ka maandteel +10-20 ja kui teen pikkadest autorividest möödasõite siis on ka kiirus kasvand mõni kord väga suureks. NO JA SIIS. Hull huligaan olen küll kõigi motomeeste maine viin alla paha paha. Krt kuulake ise ka mis te räägite, selle asemel et teisi siin sõimata ja teab mis mulli suust välja ajada.

Nii vist sai kõik öeldud praegu. Osad kohad tuleks küll tärnidega asendada aga loodan et siin foorumis on automaatne see värk et filtreerib välja teatud sõnad. Kui ei siis vabandan ette. Kena õhtut kõigile ja arutage aga asja edasi.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Fleim”