Näide sellest, kui lollid võivad olla "kõvad tehnikamehed".. → Näide sellest, kui lollid ..
-
- Tsikkel: Kawasaki KZ1000P, Iž
Näide sellest, kui lollid ..
Pets61
Ma väljendasin end ehk veidi valesti, mitte ainult pesemisvahendid, vaid 4t õli lisandid, sest kõik 4t õlid on tehtud naftatoodete baasil, nende erinevus seisneb vaid lisandites, mis annavdki õlile erineva vissoossuse ja ka erinevad pesemisomadused, mis sinna õli sisse pannakse, seda keegi valmistajatest ei ütle.2t õli peab tegema ära omad määrimised ja siis ka võimalikult jääkidevabalt ära põlema, mida aga ei saa öelda 4t õlide kohta, sest need on mõeldud teiseks otstarbeks ja ei ole ette nähtud sattuma põlemiskambrisse.
Vanasti kasutusel olev autool kõlbas sel ajal kuidagimoodi, sest selles ei olnud eriti lisandeid ka olemas ja tema määrimisomadused olid sellised nagu need olid, kes kasutas KAMAZ-i õli sai ka mingil määral määritud, kuid summutit ta enam puhtana hoida ei suutnud, olen näinud nii mõnegi 2t summutit, mille puhtaks tegemiseks kõlbab vaid gaasikeevitus.
Kokkuvõttes tahan öelda seda, et see 4t õli ei pese seal midagi hullu lahti, vaid tema X-lisandid jäävad põlemata ja ladestuvad masinas rõngastele, kolvile, põlemiskambrisse ja summutisse ning mida need ükskord teevad sõltub juba nende mittesobivusest sinna kohtadesse.
Kuid ütlen ka seda, et ega ma ei keela kellelgi 4t õli 2taktisel kütuse sees kasutamast, ehk jagab hiljem ka oma kogemusi, mina kasutan kütuses ikka 2t õli.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.