DR350 käivitusprobleem
Vana teema, aga kuna lahendus on käes, siis valgustaks ka ilmarahvast.
Antud juhtum läheb järjekordselt vea pöördvõrdelisuse teooria alla ("Mida fundamentaalsem viga, seda elementaarsem lahendus").
Mis ma muud ikka tegin, kui vahetasin küünla, kiskusin karpa pulkadeks ja puhastasin, panin klapivahed õigeks. Lisaks surfasin netis, leidisin umbes seitse erinevat soovitust, kuidas seda tsiklit kõige paremini käima saada. Aga nihe null, no ei lähe vändast käima. Kui olime tsiklit koos sõber Mardiga odoka järgi umbes kaks kilti käima jooksunud, saanud käima, et siis veenduda, et ikka ei lähe vändast käima, sai jõud ja mõistus otsa. Ei jäänudki muud üle kui tuli asi üle anda spetsialistidele Motoremis.
Seal nad siis piisava arvu töötundide jooksul vahetasid küünla, kiskusid karpa lahti ja puhastasid, panid klapivahed õigeks ja veel nipet-näpet, tunnihind mõõdukas. Kutsuti lõpuks kohale, et nüüd on valmis, läheb vändast käima. Läksin kohale ja pärast mõõdukat tampimist läkski käima. Mis siis muud kui tagi lukk kinni, kiiver pähe ja... tsikkel suri välja. Asusime käima tampima, ei läinud. Jooksime siis koos meistri ja tsikliga mõnda aega mööda hoovi ringi, nüüd ei tahtnud eriti hästi üldse käivituda. Siis taipasime vaadata bensu olemasolu, õigemini selle puudumist (vahepealsed jooksmised, käivitamised, soojakslaskmised, karpa tühjakslaskmised ja muud naljad olid viimse piisa välja imenud). Valati siis paaki loetud liitrid, meistrimees lõi tsikli käima ja ütles: "Head aega, mina seda tsiklit enam käima lüüa ei kavatse." Mis seal ikka, sõitsin peaaegu õnnelikult koju.
Jõudsin garaaži, panin tsikli seisma, mõtlesin, et proovin veel käivitada. Ja no ei läinud. Nüüd oli juba s**t tunne, isegi remondimehed ei suutnud viga leida, aga viga kuskil oli. Laskusin mootori manu veelkord kükki ja... nägin bensukraanist välja tulevat voolikut, mis oli kuidagi päevinäinud..... Heureka!
Kappasin lähimasse kaubandusvõrgu asutusse, ostsin meetri 25-kroonist 8mm voolikut, viskasin tsiklilt minema kõik vanad ja natuke liiga peenikesed bensuvoolikud ja -filtrid, asendasin need umbes 10 cm vastse vooliku jupiga ja tsikkel käivitus kolmandast vändast .
Nii et vaadake enne üle elementaarne, mis võib tunduda isegi liiga elementaarne enne kui peenmateeria ja kosmoseteaduse juurde lähete. Ahjaa, teine kinnitus teoreemile oli kah. Täna läksin tsikli juurde, et võtan ja teen ühe tiiru. Ja tsikkel-kurat ei käivitunud, tampisin oma viis minutit. Hakkasi juba vajuma musta masendusse, kui märkasin, et olin eila kill-switchi (mida ma mitte kunagi ei näpi) millegi pärast sisse vajutanud. Tsikkel käivitus kolmandast vändast.
Nüüd ma luban endale ühe väikese , olen selle vähemalt enda arust ära teeninud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.