Saare maakond 2008

Kasutaja avatar

reinz
Tsikkel: Kawasaki ER-6N

Lugemata postitus Postitas reinz »

ma millegi pärast arvan, et nad siiski usuvad, et ma suudan ratta peal õiget pidi istuda :D olen ju läbinud autokooli, ning on mul olemas selle kohta tunnistus, ilma selleta ei lasta ju ühelegi eksamile ;)
aga muidu need, kes teevad ametikooli kaudu juhiluba, usun et nendel on täpselt nii nagu tazavi rääkis...

võib-olla tõesti lastakse siis ratas transportida upale, et enne ma ei saa ratta selga... aga eks see teisipäeval selgub.

EDIT:

Korras.

Eksam oleks võinud alata ka ARK juures, igatahes paluti mul tehnilisest seisukorrast seal rääkida.
Küsisin et kas ma sõidan ise Upale või sõidab sõber, ütles et võib sõber ka sõita jah. Ma läksin Raudsepaga. Platsil tegin estakaadi, aeglase sõidu, värava vahelt läbi, ussi ja kaheksa.. Kui oleksin kohe teadnud et 8 sõidetakse pool meetrit väljaspool maha joonistatud 8-t poleks hirmu olnud selle ees. õnneks käisime enne kui arki läksime korra platsi pealt läbi ja soko seal seletas kuidas teha tuleb...
ühte asja heitis ta mulle ette, see oli vähene suuna näitamine ümberpöigete juures....

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”