T-särk & shortsid ei ole IN
-
motokoll
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Hell no ! ei mingeid lühkareid ega t-särke ei pane ma sõitma minnas selga,MA TEAN mis tunne on ja mis juhtub külge maha pannes.vähe sellest,et alati nahas sõidan,panin põlvedele ja puusadele teistkordsed nahklapid sisse,et pehmem olex ja olex,mida läbi kulutada "liugu lastes",sest metslooma nahk on inimeselooma nahast märksa tugevam ja oma nahk ikka ihule kõige lähem ja kallim.
ja äärmiselt egoistlik ja sadistlik (või mis kohe öelda) on see,et ei pöörata tähelepanu tagaistujale,olgu see kes tahes,eriti jube on siis kui oma ilusa tydruku asfaldisse laiali puistad
jyuuh,jube mõelda...,aga neid,eriti baigimehi on palju,kellede seljakotid on lyhikeste-või väga õhukeste pyxtega,või suisa seelikus,seljas ka vaid rinnahoidjad,mix te neile siis kiivri veel pähe panete,kui peale kiivrialuse koha ikka midagi neist järhi ei jää ???
ma tean jah,et on palav kui seisma jääd ja võix täitsa pesuväel sõita,aga...mõelda tulex alati: "what if..." ja mai taha olla see,kes pärast ytlex: "I hate to say I told you so "
ja äärmiselt egoistlik ja sadistlik (või mis kohe öelda) on see,et ei pöörata tähelepanu tagaistujale,olgu see kes tahes,eriti jube on siis kui oma ilusa tydruku asfaldisse laiali puistad
ma tean jah,et on palav kui seisma jääd ja võix täitsa pesuväel sõita,aga...mõelda tulex alati: "what if..." ja mai taha olla see,kes pärast ytlex: "I hate to say I told you so "
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.