Ühissõidukirajal sõitmisest

Kasutaja avatar

Regula

Lugemata postitus Postitas Regula »

Kas ma eksin, kui ma ütlen, et on selline seadus olemas, et kui lased tee keskel olevast trammist inimestel välja tulla, ise ootad trammi taga otsaga kohakuti oma atuo/tsikliga ja kui inimesed on otsa saanud ja kedagi enam ei kõnni sealt, vb trammi esiuksest mingi vanamutike/taadige rebib ennast vaikselt sellest käsipuust üles, et siis võib juba vaikselt siduriga edasi libisema hakata ja kui oled trammist möödas siis juba gaasi anda ja ilusti mingist rohelisest veel üle jõuda?

Minuarust on selline seadus täitsa olemas, aga mitte selline, nagu praktiliselt Kõik juhid arvavad, et trammiuksed peavad täiesti kinni olema ja alles siis võib vaikselt tiksuma hakata.
Ja see, kui tsiklitel oleks rohkem õigusi ja autojuhid sellepärast nende peale kadedaks läheksid, on minuarust just hea, siis nad vaatavad kui hea ja praktilise tsikkel just pealinnas on, siis mõtlevad võibolla endalegi tsikli soetada.

Ja kui nüüd tallinnas nii hirmsasti ühistranspoti soositakse ja neid radu tehakse jne, siis ma ikkagi lihtsalt ei taha ühistranspordiga sõita, sest need on nii kurdai pasad ja haisevad ja paksult inimesi täis lihtsalt, et enne istun tunde ummikus. No uusi busse on nüüd tulnud, aga reeglina on kõik ühistranspordid niiiii täis, et ma pean seal mingite rõvedate parmude ja mis peamine, haisvate inimeste keskel hõõruma ja nühkima. Pluss, on trammid näiteks mingid ERRRITI aeglased, meelega. Mõnikord kui ma seal ukse ees seisan ja esiaknast välja näen, siis lähen ma ikka väga pühaviha täis ja tahaks sellele juhile kallale minna, sest endal pole üldse aega, higistan üleni sest inimesi on nii rämedalt palju seal trammis ja üli palav on ka, ja siis lihtsalt ees on see vertikaalpulk (roheline tuli) ja trammijuht lihtsalt raaahuliiikult võtab hoo maha,et oh ei ole vaja läbi minna, kuhu mul kiiret umbes. see kõik sellepärast, et TTK ja TAK pole vist mingi 10 aastat oma sõiduplaane uuendanud. kokkuvõtteks siis, miks kurat ma peaks tahtma sõita ühistranspordiga? Kui nad on aeglased, (ikka väga väga), need on räpased, inimesi paksult täis, haisevad ja liinid on ka tobedad.

Honda XR 100 -> Honda XR 125 -> Suzuki DR-Z 400 - > ...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”