T-särk & shortsid ei ole IN
Moderaator: Moded
T-särk & shortsid ei ole IN
..seda vähemalt mootorrattaga sõitmise ajal.
http://www.cmyoung.com/bikewreck.html
Kunagi ammu läbi käinud link, aga panen uuesti kuna uut rahvast on palju ja shortside ning T-särgi väel sõitjaid on massiliselt..
OT: RF suzuki mehele täna õhtul peterburi maanteel, 180+ kiirused ei ole eriti mõistlik kui tagaistuv tüdruk põlvpükstes on. Ka tagaistujatele on asfalt sama valus.
http://www.cmyoung.com/bikewreck.html
Kunagi ammu läbi käinud link, aga panen uuesti kuna uut rahvast on palju ja shortside ning T-särgi väel sõitjaid on massiliselt..
OT: RF suzuki mehele täna õhtul peterburi maanteel, 180+ kiirused ei ole eriti mõistlik kui tagaistuv tüdruk põlvpükstes on. Ka tagaistujatele on asfalt sama valus.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
good things come to those who belive, better things come to those who don`t give up...
-
Eimar
hhee
ma vaatasin täna linnas kuda osad vennad panid .. lühikene pluus lühikesed püksid ja kiiver peas.. noh liiga noorelt tahate surma saada või sodiks sõita.kunagi ei tea ette mis juhtub
Mis Shortsidesse puutub siis...
OK üks asi on kukkumine, jumal temaga, eriti tihti ei kuku, seega see probleem on vbolla veidi ülepaisutatud.. aga EI TOHI unustada, et meie teedel tänavatel on ohtralt lahtisi kivikesi, mis kipuvad lendlema vastutulevate ja mööduvate või eessõitvate autode rataste alt. Uskuge see ei saa väga tervislik olema, kui selline nurgeline kivi kiirusega ~100 km/h teie põlve tabab. Üldse on põlved ühed suht koht õrnad asjad, mida hoidma peaks... (lisaks kõigele muule)
Ise ka täielik Shortside vastane.
Mis plätudesse ja T-särki puutub siis
ilusa ilmaga ikka juhtub.... 
OK üks asi on kukkumine, jumal temaga, eriti tihti ei kuku, seega see probleem on vbolla veidi ülepaisutatud.. aga EI TOHI unustada, et meie teedel tänavatel on ohtralt lahtisi kivikesi, mis kipuvad lendlema vastutulevate ja mööduvate või eessõitvate autode rataste alt. Uskuge see ei saa väga tervislik olema, kui selline nurgeline kivi kiirusega ~100 km/h teie põlve tabab. Üldse on põlved ühed suht koht õrnad asjad, mida hoidma peaks... (lisaks kõigele muule)
Ise ka täielik Shortside vastane.
Mis plätudesse ja T-särki puutub siis
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Meenutades oma kukkumist, kui mul oli mitu mitu paari riideid seljas ning tossud, jope, kampsun, pesu, teksad
(teksade peal talve kilekad) ning koolikott, mis täielikult hävisid siiiiis ma ei tahaks mõeldagi, mis shortsiväel juhtuks.
Lihtsalt vedas, et põlv oli ainult tsipake kriimustatud.
vähe sellest, et vihma sadas ning tee oli libe... kuiva ilmaga poleks mulle midagi vist selga jäänud!
Peale seda panen ka piimale minekuks kombe selga!
Lihtsalt vedas, et põlv oli ainult tsipake kriimustatud.
vähe sellest, et vihma sadas ning tee oli libe... kuiva ilmaga poleks mulle midagi vist selga jäänud!
Peale seda panen ka piimale minekuks kombe selga!
Eks selle sõiduvarustusega on nagu autos turvavööde ja -patjadega : enamusel ei lähe seda atribuutikat kunagi vaja. Ja parem ongi, kui see mõtetuks soetuseks jääb. Aga kui olukord siiski peaks tekkima, siis ei jõua iseennast ära tänada, et asjad olemas ja seljas-küljes kah olid.
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
motokoll
- Tsikkel: Victory
- Kontakt:
Hell no ! ei mingeid lühkareid ega t-särke ei pane ma sõitma minnas selga,MA TEAN mis tunne on ja mis juhtub külge maha pannes.vähe sellest,et alati nahas sõidan,panin põlvedele ja puusadele teistkordsed nahklapid sisse,et pehmem olex ja olex,mida läbi kulutada "liugu lastes",sest metslooma nahk on inimeselooma nahast märksa tugevam ja oma nahk ikka ihule kõige lähem ja kallim.
ja äärmiselt egoistlik ja sadistlik (või mis kohe öelda) on see,et ei pöörata tähelepanu tagaistujale,olgu see kes tahes,eriti jube on siis kui oma ilusa tydruku asfaldisse laiali puistad
jyuuh,jube mõelda...,aga neid,eriti baigimehi on palju,kellede seljakotid on lyhikeste-või väga õhukeste pyxtega,või suisa seelikus,seljas ka vaid rinnahoidjad,mix te neile siis kiivri veel pähe panete,kui peale kiivrialuse koha ikka midagi neist järhi ei jää ???
ma tean jah,et on palav kui seisma jääd ja võix täitsa pesuväel sõita,aga...mõelda tulex alati: "what if..." ja mai taha olla see,kes pärast ytlex: "I hate to say I told you so "
ja äärmiselt egoistlik ja sadistlik (või mis kohe öelda) on see,et ei pöörata tähelepanu tagaistujale,olgu see kes tahes,eriti jube on siis kui oma ilusa tydruku asfaldisse laiali puistad
ma tean jah,et on palav kui seisma jääd ja võix täitsa pesuväel sõita,aga...mõelda tulex alati: "what if..." ja mai taha olla see,kes pärast ytlex: "I hate to say I told you so "
Happiness is: Finding you have another gear left
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
(Turist T200M)>(voshod)>JAWA250>(jawa638)>(gsx400e)>K-750>(vx800)-
Moto Guzzi California III>V92C
Kameeleon kirjutas:Sinised teksad, valge T särk ja kallid tossud. Liiga palju Tom Cruise filme on vist vaadatud ja liiga vähe crash videosid. Kes tahab õpib teiste vigadest kes mitte sellele kiiret paranemist.
No eks nii mõnigi vaatab rahakotti ja keerab leti eest tagasi
Mina kah, mitu korda otsustavalt poodi marssinud ja siis teksadega edasi sõitnud.
Suzuki GSX 750 Inazuma
-
Mari Öö
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
mia sõitsin ka korra teksadega, hirmus palavad ilmad olid, ei kippund nahku selga ajama. pärast seda korda oli kolm päeva liikumatu põlvega, nüüd, aasta hiljem, käib täitsa hästi, kolehirmus on ainult. ja enam ei taha isegi nahkpükstega sõita - ainult kaitsmetega.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
-
Profa
mnjah
Mis rahakotti puutub, ärge ostke oma asju Eestist. Saksamaal sõidutagi ja püksid - 2200 eek komplekt. meil küsitakse siin ikka idiootseid hindasid.
-
AzA
- Mode
- Tsikkel: Kawaspa
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 127 korda
Re: mnjah
tood teistelegi nende hindadega saksamaalt?Profa kirjutas:Mis rahakotti puutub, ärge ostke oma asju Eestist. Saksamaal sõidutagi ja püksid - 2200 eek komplekt. meil küsitakse siin ikka idiootseid hindasid.
Aga mulle meeldib.
Sry kõigi ees kelle rahakott minu eelmisest kommist puudutatuna tundis. Eks kõik vaatavad asju omast vaatevinklist.spinna kirjutas:No eks nii mõnigi vaatab rahakotti ja keerab leti eest tagasi![]()
Mina kah, mitu korda otsustavalt poodi marssinud ja siis teksadega edasi sõitnud.
Õmmelge teksadele looma nahk sisse jääte natukenegi tervemaks.
Jõudu ja tugevat nahka
-
eintz
- Tsikkel: DR650 "Sinine Kits"
- Kontakt:
NB! Nõrganärvilistel linki mitte vajutada!!!
ei taha hirmutada http://acid.wz.cz/7/Brutani%20drzka%20n ... age_01.htm
tõsi, siin ei oleks enam paksud kaitsmed ka päästnud, aga mõtteainet peaks ikka pakkuma...
ei taha hirmutada http://acid.wz.cz/7/Brutani%20drzka%20n ... age_01.htm
tõsi, siin ei oleks enam paksud kaitsmed ka päästnud, aga mõtteainet peaks ikka pakkuma...
Suuu Zuuu Kiiiiiiii - aga kui ma suureks saan, siis kiman teist kõigist mööda :d <- nüüd ka mudas 
-
Andres112
-
Martin767
eitzi piltidel oleva õnnetuse puhul ei kaitse ka parim varustus. Aga ise sõidan iga ilmaga ikka sõiduriietega. Kui voodrid alt ära visata ja kaelus pisut lahti on, siis meie kaunil kodumaal saab ilma surnuks higistamata hakkama küll. Jube nõme oleks ennast asfaldile laiali hõõruda kui varustus kodus riidepuul ripub. Ja kui tõesti rahamure nii suur on, et varustuseks ei jagu, siis võiks vähemalt teksad ja mingi jaki ikka peale tõmmata. Enamasti on muidugi ilmselt küsimus prioriteetides ( loe: vanuses) Sportsumpa, filtrite, suurema mootori tarvis raha leitakse, sõiduriietuse tarvis mitte. Aastatega hakkavad prioriteedid tasapisi muutuma ja ei ole enam vahet kas ratas läheb sajani 2 või 4 sekundiga, seevastu oma persenahk muutub kuidagi kallimaks.
Ega sellest pläkutamisest kasu pole- inimene tahab ikka kõik ise järgi proovida.
Ega sellest pläkutamisest kasu pole- inimene tahab ikka kõik ise järgi proovida.
-
m2rtu
jõhkrad pildid, yhel käsitervenesti läinud. ise õnnex veel bike mees pole:P sõidan mopitega ringi, kiirused väiksed ja lasen ise peaaegu igapäev plätude ja lyhikeste pyxtega ringi, kui väga soojad ilmad siis ka ilma särgita:) aga teistele tsiklimeestel soovitan kyll hea turvaline bike ylikond, hea tagi või mingi muu kaitsev kest osta!
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Sortsid ja T-särk on täitsa eduline varustus kui situtasioon seda nõuab. See ei ole nüüd mingi "statement" või nii aga kui ikka istud +40C-ga suure tuuletõkke taga, siis kaovad kõik üleliigsed riided pea iseenesest. Uskuge, olen seda kogenud.
Kui ilm nõuab siis tuleb ka lükikeste varrukatega sõita. Ja kas teksad on pikad või põlvini ... lepime nüüd kokku et korraliku kukkumise puhul erilist vahet enam ei ole
terv
kris@oma arvamusega
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Kui ilm nõuab siis tuleb ka lükikeste varrukatega sõita. Ja kas teksad on pikad või põlvini ... lepime nüüd kokku et korraliku kukkumise puhul erilist vahet enam ei ole
terv
kris@oma arvamusega
XVZ-13 TF - Big Blue Light
-
Spiffous
põhimõtteliselt olen nõus, et varustusega sõita on tunduvalt turvalisem...
aga... see pääästab ainult kukkumiste puhul, kui sa kihutad 150-ga vastu puud, siis vahe on vaid selles, et kui sa olid korraliku varustusega siis sind maetakse lahtises kirstus, vastasel juhul aga kinnises...
... sellega ma tahtsin öelda, et kõige olulisem turvavahend on igaühel kõrvade vahel... miks ma üldse võttsin sellel teemal sõna... seepärast, et tundsin veidi üleolevat suhtumist nendesse, kes sõidab ilma varustuseta (sh. mina)
... kui ma sõidan oma väikese choppraga enamasti linnavahel ja suht rahulikult, miks ma siis ei või sõita sellistes riietes mis mulle meeldivad ja milles ma tunnen ennast mugavalt...
P.S. kukkunud veel ei ole...
igaüks võib sõita kuidas tahab, ega meie seda keelata ei saa...aga kui varustusega sõidad, siis on kordi suurem tõenäosus, et sa tunned mugavalt ennast ka peale kukkumist.Spiffous kirjutas:... kui ma sõidan oma väikese choppraga enamasti linnavahel ja suht rahulikult, miks ma siis ei või sõita sellistes riietes mis mulle meeldivad ja milles ma tunnen ennast mugavalt...
Vahest sõidan ja teen asju.
köhiks siia ka paar rida...
1. varustus on tervik, ühe lüli puudumine n.t. kindad võib täiesti vabalt nullida nahkkombe kaitsvad omadused kuni küünarnukini (enda valus kogemus).
2. mõnda aega tagasi taheti ühelt seltsimehelt amputeerida varbad, kuna ei olnud korralikke saapaid jalas ...
3. 70% õnnetustest toimubki nn. linnakiirusel ja alla selle
4. ilma kaitsmeteta põlve maha panemisel lonkad heal juhul kuu aega
5. mööda asfaldi lohisenud nahk paraneb ka 2-4 nädalat, minu puhul oli kahe nädala möödudes pilt selline: http://www.hot.ee/regooy/index_files/P1010007.JPG
õnnetuste statistikast:
http://www.superbike.ee/uudised/loe/id=51/
1. varustus on tervik, ühe lüli puudumine n.t. kindad võib täiesti vabalt nullida nahkkombe kaitsvad omadused kuni küünarnukini (enda valus kogemus).
2. mõnda aega tagasi taheti ühelt seltsimehelt amputeerida varbad, kuna ei olnud korralikke saapaid jalas ...
3. 70% õnnetustest toimubki nn. linnakiirusel ja alla selle
4. ilma kaitsmeteta põlve maha panemisel lonkad heal juhul kuu aega
5. mööda asfaldi lohisenud nahk paraneb ka 2-4 nädalat, minu puhul oli kahe nädala möödudes pilt selline: http://www.hot.ee/regooy/index_files/P1010007.JPG
õnnetuste statistikast:
http://www.superbike.ee/uudised/loe/id=51/
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.