Kassid, HELP !
Moderaator: Moded
-
renXx
Teema algataja - Postitusi: 361
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
Kassid, HELP !
Tere,
ei tea kas see lugu tuli nüüd õige teema alla, aga
kuidas võidelda kasside vastu kes kusevad motika täis?
Räme hais jääb juurde. Viimane tilk karikasse oli see kui mingid kassid olid kusenud motika katte täis. Nüüd kõik haiseb. Hullumaja.
Kuna ma loomapiinaja ei ole, siis enne kui ma need armsad loomakesed valutult ära tapan, oskab ehk keegi mingit nõu anda kuidas neid loomi eemale peletada. Olen kuulnud mingitest ainetest mis võivad aidata.
Varjupaigast loomapüüdjad ise kohale ei tule ja endal ka imelik teiste inimeste kasse püüdma hakata. Loomaomanikel suht savi mida nende kallikesed teevad. Samuti ei ole ise näinud milline nendest kassidest kuseb (neid on mingi 4-5 tk.) muidu viskaks katte loomapidajale pesemiseks.
Kasutasin ka otsingut, kuid tulemusteta, sellest ka uus teema selline.
-
B.i.G
-
unimüts
Tänapäeval ei ole probleemi.
Otsi endale mõni sõber, tuttav, kellel on tõukass. Enamjaolt nendel on ka olemas selline deodorandi pudelis aine mida pihustatakse lillede peale ja mida kass ei armasta. Efekt - hoiab kassi lilledest eemale. Mul õde õpetas seda ka tsikli puhul kasutama- miinuseks on see, et tsikkel lõhnab nagu oleks tal lõhnakuusk kuhugi riputatud. Kuid ükski kass ei taha enam mu tsikli peal istuda;D
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
-
Annushka
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Lauri23 kirjutas:Mõni odav õhupüss peletab nad küll minema ning vigastust ei tohiks tekitada.
Tinaplönn võib mootorrattale paha teha, kui kassist mööda läheb aga on ju plastkuulikestega laskvad riistapuud olemas. Näppisin sellist Laagri Maksis, õhkrelvade ja lapiliste riiete poekeses. Vist 600 raha maksis. Gaasiballooni asemel on patareid ja mootor, mis pumba vinna ajab. Isegi valanguga sai lasta. Hetkel jäi veel ostmata aga närv on must küll kui värskelt pestud auto kapott poriseks tallatakse. ![]()
-
kris.
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 26 korda
Proovitud - toime nullilähedane. Mitte küll tsikli peal
vaid kodus diivani ja lilledega. Kui veel pihustamisest niiske on, siis nagu võtab kassil näo krimpsu kuid juba 12h möödudes ei olnud tal sellest enam sooja ega külma
.
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
unimüts kirjutas:Tänapäeval ei ole probleemi.
Otsi endale mõni sõber, tuttav, kellel on tõukass. Enamjaolt nendel on ka olemas selline deodorandi pudelis aine mida pihustatakse lillede peale ja mida kass ei armasta. Efekt - hoiab kassi lilledest eemale. Mul õde õpetas seda ka tsikli puhul kasutama- miinuseks on see, et tsikkel lõhnab nagu oleks tal lõhnakuusk kuhugi riputatud. Kuid ükski kass ei taha enam mu tsikli peal istuda;D
-
renXx
Teema algataja - Postitusi: 361
- Tsikkel: Aprilia Tuono RSV 1000r
a501322914 kirjutas:Lohuta end sellega et minul on probleemiks hoopis sittuvad tuvid.
Krt. kui oleks valida kas sittuvad tuvid v kusevad kassid, siis motika katet kasutades valiksin kindlasti tuvid.
A pullipärats käisin apteegis ja ostsin palderjani, süstisin seda kassiomaniku autoalla ja päris lahe oli vaadata kuidas miisu tolmusees püherdas.
Siiski see ei lahenda mu probleemi.
Homme lemmiklooma poodi mingit ainet küsima. Ja kui see ka ei aita siis panen rotilõksud motika ümber ja edasist olukorda saab juba lugeda ilmselt SL õhtulehest ja kanal 2 suvereporterist:)
-
heimland
- Tsikkel: cbr600rr
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 1 kord
See palderjani teema on päris hea ![]()
zx9r-zx9r-cbr600rr....cbr600rr.....
http://www.motodepoo.ee
http://www.motoringrada.ee
https://www.facebook.com/motodepoo.team.green
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.