Kas Viljandis on olemas tasuline valvega parkla?

rein113
Tsikkel: Suzuki GSX750

Lugemata postitus Postitas rein113 »

mina tegin Viljandis sõidueksami, tulin Pärnust autokooli tsikliga hommikul kella üheksaks, alates K-Nõmmest 110km/h, kuna kiskus kiireks :), oma sõiduõpetaja tegi õppeautoga ees tempot, mina kella ju ei saanud vaadata. Tundus, et kohaliku ARK-i juhataja võttis eksamit vastu, väga sümpaatne ja rahulik mees oli. Mäletan, et teemärgistusjooned kipuvad Viljandis kole kulunud olema (jälgi jalgrattateed tähistavat pidevjoont Reinu tee või Hariduse tn, mida ma ka kohe ei märganud). "Mägedesse" ei viida seal ka B-kati eksami tegijaid, rääkimata ratturitest. Ühe rumalusega sain hakkama, kui 50kh/h läbisin Tallinna maanteel kesklinna poole sõites Uue tn ristmiku, kus põles roheline foorituli, ja sama hooga lähenesin Jacobsoni ristmikule, kus hakkas roheline vilkuma ja ma "noore kollasega" ületasin ristmiku, kiire piduritule signaal tagasõitjale, ent jõudsin kiirelt kalkuleerida, et praegu pidurdamine lõpeks halvasti... Paljukest neid foore seal Viljandis on, ja mina nüüd niimoodi, oleksin pidanud eeldama, et mis saab siis, kui ma ei jõua. Pärast minu õpetaja, kes kogu eksamisõidu saateautos kaasa tegi, ütles, et oleksin ma olnud Viljandi inimene, oleks mind kollasega ristmikule sisenemise eest läbi kukutatud... Hiljem sõidu lõppedes ja seda analüüsides ma ise muidugi ka tunnistasin oma apsakat, ega öelnud, et ma ju jõudsin... Sõitsin ka rõhutatult aeglaselt ja püüdlikult, ju see jättis ka mulje, et läbi kukutada ei ole põhjust.

5273938

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”