Sõidupäeva jutud
-
- Tsikkel: t*** seda teab,aga liigub!
- Tänatud: 2 korda
lynxitar kirjutas:Et siis sedasi: tuulekindlus oli väga hea üldiselt, jakil polnud alusvoodrit all aga külm ei hakanud (all oli vaid õhuke dressikas) pükstel oli vooder sees aga kubemesse puhus tuul ja hiljem ka vesi tuli sisse ning ostan mingid tuultpidavad pikemad püksid alla selliseks pikaks sõiduks. Vihmapidavust oli sellise peenikese ja mitte intensiivse vihmaga miski tund poolteist aga padu ja tiheda saju jaoks need riided pole, tuleb peale osta siiski vihmariietus. Eile olime 7 tundi vihma käes ja olin koju jõudes kui kassipoeg aluspesuni märg. Saapad olid peale 5 tundi vihmas olekut kah märjad ja koju jõudes kallasin vett välja. Plusspunkti saavad Richa core soojad kindad, ilma milleta ma poleks vastu pidanud. Hoidsid piisavalt kaua käed kuivas ja kui niiskeks läks siis tuult pidasid endiselt ja ei lasknud käsi külmaks. Aga tegelikult oli täiesti julm sõit meil...nähtavus oli kohati suht nullilähedane, tuul oli tugev, kogemusi sellise ilmaga sõitmiseks polnud mul tegelikult üldse. Ja veel, dokumendid tuleb panna kilesse, mul said need sisetaskutes märjaks (mitte küll oluliselt aga siiski) Ja need pealmised taskud mis on kuidagi eriliselt tehtud, nagu oleksid vihmakindlad...need ei olnud seda. Telefonitaskusse ei tulnud vett
Tere Ynxi.
Lisaks et kui osta 150 kroonine neoonroheline vihmariietus mida kasutavad teetöölised, siis saavad munad ikka tunduvalt hiljem märjaks, juhul kui seespoolt ise ei aita märjaks saada,kui teistel oli rinnaesine märg siis ma sain kiidelda kui kuiv mul on olla.
Selle eest pean tänama Vinci kes oli sellise kola oma kaubamootorrattale toppinud.
Aga Ynxi me peame ikka oma motikatele ka kottid taha panema
www.facebook.com/realbikerid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.