PÄRIS KIIRENDUSE REEGLID ja NETIKIIRENDUSE REEGLID
Heiia. Selle porika ja paagi teema kohapealt mina loen ka reeglitest välja selle et porika ja paagi kinnitused peavad olema korralikud ja kindlad, samas ei ole kuskil ühtegi punkti kirjas, mis keelaks mul neid eemaldada? Kas on kuskil kirjas et et ei tohi eemaldada gondli detaile? Otseselt ei ole- miks sest iga loll kes tsikliga sõidab, teab et no ei liigu masin enam nii kiiresti kui gondel on eemaldatud, aerodünaamika ei toimi, tuuletakistus kasvab ja ajad kukuvad. Loomulikult on üks aerodünaamiline tegur ka see porikas. Kui palju ta segab, ei oska öelda, kuid kindlasti palju vähem kui gondel või gondliklaas.
Samas kui küttusepaak eemaldada, siis võib tulemus olla halenaljakas :D:D:D ja kindlasti keegi sellist lollust enda tulemuste huvides tegema ei hakka isegi kui peale makstakse
:D:D:D
Seega reeglite kohaselt kui on detail olemas, peab ta olema korralikult kinnitatud ja kogu muusika.
Järmine aasta tuleks teha tõesti vastavad muudatudes reeglites ja just sellised detailid välja tuua, mis võib olla ja mida ei pea olema mingil põhjusel, sest arvestades hr Aini juhtumit Haapsalus treeningpäeval peaks hakkama nõudma ka võret radika ette, mis tekistaks kivide lendamist radikasse (esiporikas seda kuidagi ära ei hoia).
Samuti on möödalaskmine selles osas, et riietuse kohapealt on välja toodud et peab olema korralik võistlusriietus ja on eraldi välja toodud millegipärast kindad ja saapad ja iga lammasgi kes on tsikliga sõitnud teab et ilma korraliku varustuseta on väga ebamugav sõita, ja etiti veel kiiresti- kuid välja pole toodud seda, et seljakaitse peab olema.
Kes rinkat sõidavad, teavad et tegelikult korraliku võistlusvarustuse sekka kuulub ka seljakaitse, kuid kui saapad ja kindad eraldi on välja toodud, siis tegelikult peaks olema ka välja toodud seljakaitse nõue.
Samamoodi on arusaamatu mul siiani, miks peab olema tsiklil 2 paisupaaki? Mismõttes, lihtne. Siiani on reeglites kirjas, et mootori tuulutus ja radiaatori tuulutus või ülevool peab olema suunatud suletud anumasse, mida rinkal loetakse ka rinka alumist gondlit tegelikult. Sellesmõttes et on suunatud voolikud kondli* [Motobot: õige on "gondli*"]. Praeguste reeglite kohaselt peab olema suletud ka originaal radikapaisupaagi ülevool. Samas on see ka natuke ohtlik, sest ülerõhu tõttu on voolikud kergelt võimelised purunema.
Saan aru kui mootori karterituulutus läheb originaal airboxi asemel otse atmosfääri, siis küll jah peab minema see suletud anumasse, sama on ka radika ülevooluga, et kui pole originaal paisupaaki, siis ülerõhu tõttu väljuv tosool peab minema eraldi asuvasse anumasse, kuid kui on olemas originaal paisupaak, milles on ruumi võibolla samapalju kui mingis eraldi asuvas anumas- siis on nagu natuke mõttetu see lisa anum?
Mina nagu näen just selles ohtu, sest kui ülerõhul kuskile minna pole, siis targem annab järele ja see targem võib olla ka mingi lõdvik, mille purunemine ei pruugi enam olla nii "turvaline".
Loodan et saite minu jutust aru?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.