kolin tagumise velje piirkonnas
-
- Tsikkel: Kawa GPZ 550, W800, Jawa 350
- Tänatud: 27 korda
Kuule, ma ei tea küll, missugused laagrid on sellel rattal, aga küllap nad ikka kaetud standardlaagrid on. Need on aga niivõrd odavad asjad, et ma ei kõhkleks neid välja vahetamast vähimagi kahtluse korral. Kusjuures testides nii, nagu Spinna soovitas, avastad vähese kogemuse korral vaid lõpuni kulunud laagri (soovitan sõrmega laagrit pöörata, sõrm tunneb takistusi paremini), aga mõtlen, et kui juba asi lahti lõhutud, pole mõtet ka poolpidust laagrit vahetamata jätta. See pole nii keeruline töö. Korras laager liigub hääletult ja ilma igasuguse muutliku takistuseta (st ainus takistus on määre laagris). Käega tuntavat loksu ei tohi olla mitte mingisugust.
Vahetus on tegelikult lihtne ja vähemalt minu rattal oli manuaalis ka kirjas, kuidas neid välja koputada. Uusi sisse lüües olen kasutanud vana laagrit, MITTE MINGIL JUHUL ei tohi haamriga lüüa otse uue laagri pihta. Ja jälgi, et ei peksa laagrit viltu - rikud laagripesa, mis on hullem probleem, kui tuksis laager.
Suur jõud on alati kurjast. Ehk siis - kui on vaja suurt jõudu, oled midagi valesti teinud ja lõhud peagi selle sõlme.
Õrna kätt ja edu!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.