TDM 850 vs. TDM 900?
Mina olen siis see sõber, kes endale karterikaitse tegi....ja laibakaid vorpisime Pritsu ja TDM-ga ka oma ratastele ise teha. Laibakad jäid meil sellised: http://www.album.ee/node/14767769/50092157
Karterikaitset kellelegi tegema küll ei viitsi hakata ja tegelikult ma tegin koleda ka Minu jaoks peaasi, et toimib. Ei taha enam karteri põhja lappida
Idee lihtne - lattraua väänasin etteotsa laibakate kinnitusmutikate vahele ja tagapool analoogselt mingite mootorikinnituste vahele. Plekk peale ja valmis. Kes vähegi viitsib ise nikerdada saab asjaga suurepäraselt hakkama. Kui kellegil soovi laibakaid teha, siis umbkaudsete mõõtudega võib ikke aidata. Laibakad on tehtud mingite originaalide järgi, mille umbmäärased mõõdud Carpest 1 austraallane saatis.
Kogu see teema siin lõhnab ikka väga selle järele, et peab väikse TDM-laste kogunemise kuskil tegema.
P.S. Äkki keegi teab, kas tagaamorti on võimalik remontida ja kui on siis kus Otsustas kurjam õli välja lasta.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.