Bikerid modelle promoma?
Moderaator: Moded
-
rollerimees
:D
Mõni hea sõna teeb südame soojaks. Aga mina tunnen küll nagu läeks sõtta. Nüüd ehk mõistan, miks minu ema mind sõjaväkke ei tahtnud lasta. 
:)
Niih, start on 23.juuli 2004 TÄNA Laagri Statoilist kell 14.30. Neiud tulevad juba kell 14.00, et nende järgi ootama ei peaks, nemad veel ei tea, et start hiljem on. Kutid, ärge siis teie kehvemad olge...
Paluks mitte hommikul kella 10-nese stardiga sassi ajada.
Merka 5271093
Paluks mitte hommikul kella 10-nese stardiga sassi ajada.
Merka 5271093
-
Urcs
:/
Mitteametlikel andmetel sajab Pärnus hetkel äikesevihma. Kindlasti saame natuke kastetud ka tee peal. Mustamäel sajab... Stardini ei ole palju enam jäänud
Merka
Merka
Vaatepilt oli muidugi üsna efektne, samas mina poleks küll julgenud seda riski võtta, mis mingi õnnetuse korral selles vaevalt üle tuti ulatuvas minis ja t-särgis oleva modelliga asfaldile kukkudes juhtunud oleks. Isegi kui õnnetus minu süü poleks absoluutselt olnud.
Rock Racel rahva eest läbi sõites ajasid paar kaskadööri tagarattasse ka, ja kogu selle seltskonna kaootilist liikumist näinuna ja arvestades tuleb vist jumalat tänada, et seal midagi ei juhtunud.
"Omasid" seal mina peale Merka ühtegi ei silmanud.
Rock Racel rahva eest läbi sõites ajasid paar kaskadööri tagarattasse ka, ja kogu selle seltskonna kaootilist liikumist näinuna ja arvestades tuleb vist jumalat tänada, et seal midagi ei juhtunud.
"Omasid" seal mina peale Merka ühtegi ei silmanud.
TransAlp '02
-
Keks
Üritus oli mega-super, kõik nii meie kui tüdrukud jäid väga rahule, pärnu inimestest rääkimata, nemad kukkusid lihtsalt ümber keset tänavat
Müts maha merka ees et ta suutis sellise asja korraldada ja ilusti läbi viia, seltskond kellega sõitsime oli super, kui kunagi peaks veel midagi sellist toimuma siis mina olen esimene tulija!!!
Kojusõitu pärnust ma ei hakka üldse komenteerima, ameerika filmides ei näe ka sellist vaatepilt
Müts maha merka ees et ta suutis sellise asja korraldada ja ilusti läbi viia, seltskond kellega sõitsime oli super, kui kunagi peaks veel midagi sellist toimuma siis mina olen esimene tulija!!!
Kojusõitu pärnust ma ei hakka üldse komenteerima, ameerika filmides ei näe ka sellist vaatepilt
-
Ace'r
Jah, sai see ring ka ise läbi tehtud. Üritus oli super lahe. Ja erilist tänu tuleb avaldada Mercale, kes selle ürituse ilusti koos hoidis. Pilti tehti ka, aga telemehed võtsid ka ühe päevase sõidu üles, huvilised võiks igaks juhuks täna kell 23.55 TV3 Pärnu suve nimelist saadet vaadata, midagi ehk pääseb ekraanile ka, kui just wet T-shirt show kogu saateaega ära ei võta:-).
:D
Päris märjaks ei saanud. Minnes teepeal natuke tibas. Rattureid läks Pärnu poole 18. Reedel oli ilm natuke nutune. Laupäeval oli fantastiliselt ilus ilm. Kõigil olid tõesti kiivrid peas. Linnavahel oli kiirus koguaeg 50km/h ringis. Kuna flaiereid jagati tsiklite pealt, siis mõni juhtus ka mööda pargi teid sõitma ja märja õietolmu peal libastuma. Neid oli kaks, neiud jõudsid maha ja keegi viga ei saanud. Muru tuli appi.
Afterpartyle lasin mina omad kõik kenasti sisse. Klubi oli paksult täis. Neiud jooksid bikiinides ja pesus lavavahet. Tfr, võta palun ühendust, mis rattad tagarattal sõitsid... Kojusõit oli midagi väga ohtlikku. Siis olid kõik modellid v.a mina juba Tallinnas. Rattaid oli 9. Peale planeeritud liikumist sõideti hulljulgete kiirustega. Üks busavend sai koos kotiga 300km/h sisse. Kotid olid oma tütsid. Pilte tehti kah, aga mitte sõidu ajal, mis oli kõige megam. Pilte tuleks natuke oodata, kuna minul ei old aega neid klõpsutada (istusin telefoni otsas) ja mõned kes tegid, saadavad lingi ehk hiljem. Laupäevasel RockRace'il oli meid juba 23tk. Neiud, kes minu soovitust kuulda ei võtnud või niisama tähelepanelik ei old, sõitsid lühikeste pükste asemel seelikuga, paluks siinkohal ajakirjanikel need pildid lehest eemale hoida
Lõppkokkuvõttes keegi viga ei saanud kui just mõni vastu sumpsi käinud säär välja jätta. SunSet Club'is rääkisid kutid juba plaane, et sama seltskonnaga võiks teinekordki sõitma minna...Merkal on kõigi numbrid olemas. Ehk isegi õnnestub
Tänan kõiki eriti meeldejääva nädalavahetuse eest. Eraldi tänud minu rate.ee lehel, eriti headele iimestele
Ja kõik kes on küsinud, palju siukse asja orgunnimise eest sain, siis vastus on 0 EEK...Aga paluks siinkohal EVITA modelliagentuuri vähemalt niipalju, et nad minu suht kopsaka telefoniarve kinni maksaks
ja sellega oma lubadust peaks.
Merka
Afterpartyle lasin mina omad kõik kenasti sisse. Klubi oli paksult täis. Neiud jooksid bikiinides ja pesus lavavahet. Tfr, võta palun ühendust, mis rattad tagarattal sõitsid... Kojusõit oli midagi väga ohtlikku. Siis olid kõik modellid v.a mina juba Tallinnas. Rattaid oli 9. Peale planeeritud liikumist sõideti hulljulgete kiirustega. Üks busavend sai koos kotiga 300km/h sisse. Kotid olid oma tütsid. Pilte tehti kah, aga mitte sõidu ajal, mis oli kõige megam. Pilte tuleks natuke oodata, kuna minul ei old aega neid klõpsutada (istusin telefoni otsas) ja mõned kes tegid, saadavad lingi ehk hiljem. Laupäevasel RockRace'il oli meid juba 23tk. Neiud, kes minu soovitust kuulda ei võtnud või niisama tähelepanelik ei old, sõitsid lühikeste pükste asemel seelikuga, paluks siinkohal ajakirjanikel need pildid lehest eemale hoida
Lõppkokkuvõttes keegi viga ei saanud kui just mõni vastu sumpsi käinud säär välja jätta. SunSet Club'is rääkisid kutid juba plaane, et sama seltskonnaga võiks teinekordki sõitma minna...Merkal on kõigi numbrid olemas. Ehk isegi õnnestub
Ja kõik kes on küsinud, palju siukse asja orgunnimise eest sain, siis vastus on 0 EEK...Aga paluks siinkohal EVITA modelliagentuuri vähemalt niipalju, et nad minu suht kopsaka telefoniarve kinni maksaks
Merka
-
Urcs
-
Keks
-
tiivu12
-
Keks
Väike videolõik ka siis saatest Pärnu suvi (kes pole veel näinud)
http://www.zone.ee/keks4/
Fail päris suur nii et varuge kannatust
http://www.zone.ee/keks4/
Fail päris suur nii et varuge kannatust
:DDDDDDDDDDD
Kuna üritus oli ÜLIedukas
siis võin rõõmustades teada anda, et taolist üritust tahetakse veel korraldada. See saab toimuma kusagil septembri kanti, kuna augustis on enamus kusagil ära. Hetkel ei tea veel millisele nädalavahetusele üritus langeb aga see jääb bikerite enda valida. Mingi selline kus ei ole segavaid üritusi kust osa võetakse(RockRace,Õllemoto jms). Jälgige kenasti reklaami ja need kes kaasa tegid, olge eriti valvsad. Enamusega jäin rahule 
Merka
Merka
-
Berg
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.