CDI sobivus

Kasutaja avatar

Teema algataja
Tuhkur

Re: CDI sobivus

Lugemata postitus Postitas Tuhkur »

Sa räägid väga ebamäärast nimetud ümbernurga juttu. Elektriasjades räägin ainult mina, teised suunavad selle jutu minule. Või siis räägivad seda juttu mida ma neil olen soovitanud rääkida. Sinu (ma ei tea kes sa oled) jutt ei tundu mulle tuttav, ja see "üks teine isik (nimedest ei räägi)" ei tundu kah mulle tuttav olema... Ausalt öeldes ma ei viitsi enam neid umbisikulisi pajatusi kommenteerida, läheks äkki konkreetsemaks. Minul pole probleemi enda isiku "paljastamisel" internetis, kui sinu jaoks (Sander, kui ma ei eksi) on see "suureks ja ületamatuks" probleemiks siis tule ja otsi mind üles eks annan siis nõu... Ja nüüd loe palun edasist tähelepanelikult:
Microgrupp ei propageeri piirajate eemaldamist. Me soovitame teil seda mitte teha ja ei tee seda ka ise. Ja seda just nimelt sõitjate turvalisuse huvides. Me oleme ka kõik ise lapsevanemad ja samuti oleme ise ka olnud kehtestatud piire ületada tahtvad poisid. Õppige parem rohkem liikluseeskirju ja omandaga praktilisi kogemusi liikluses ilma eeskirju (piiraja!) rikkumata.

Kui ma ka kellegile eraisikuna nõu annan kuidas mõnda piirajatest eemaldada (või muud sellist infot), siis kindlasti ei kiida ma seda heaks, pigem soovitaks sellest loobuda ja ütlen ka veel kord siin ära: Microgrupp põhimõtteliselt ei tegele tootja poolt seatud piirajate eemaldamisega. Ja avatud CDI ei tähenda kohe pillilt piirajate eemaldamist sellega eemaldatakse ainult elektrooniline pööretepiiraja ja asendatakse süütenurka varasemaks muutva CDI-ga. Mõnel pillil võib see olla ainuke aga vastavalt EEC-sertifikaatidele peab neid olema neli kui mälu ei peta.

Kuidas te teate, et hakkan linnas üle 45 sõitma ? Äkki kasutan kiirust kuskil rajal. Igaljuhul ei viitsi ma vaielda olgu nii kuidas on.
Ei mul ei ole mingeid probleeme võin vabalt ennast netis tutvustada.
Sander Toom
01.06.1991
Tartumaa
Veel midagi ?
http://www.rate.ee/users/whitepower1 <- mina
Lõpetame selle mitte kuhugi viiva vaidluse ja teema lukku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mopeedid”