Ühissõidukirajal sõitmisest
Re: Ühissõidukirajal sõitmisest
Minu siirad vabandused kui ma nüüd eksin, aga minu mäletamist mööda seaduse järgi tsikkel sõiduautole siiski kõrvale ei roni. Ühel sõidurajal on üks sõiduk (või äärmisel juhul 2 soolotsiklit kõrvuti) - auto ja tsikli kooslusel on rikkuja see, kes hiljem tuleb. Seega antud näite puhul Sina.
Eks seda ridade vahel siblimise asja on siin vaagitud ja kaalutud eri nurkade alt. Politsei suhtumine asjasse on üldiselt kirjas selles teemas, vt lk 6, 15.01 kl 16.16 tehtud postitust lühikese vastuse saamiseks ja kui tahad pikemat arutelu, siis loe lk 4-6.
Minu isiklik tõlgendus (mis on mu enda jaoks oluliselt kõvem kui Songissepa arvamus) on, et kui autod seisavad (või liiguvad teosammul rivis) ja ridade vahel on mõistlik ruum, siis lähen vahelt läbi.
Aga kui juba sõnamõõkadega vehklemiseks läks, siis ma teen praegu ettepaneku, et mitte öelda üleskutse: sõitke võimalikult rohkem ja tihti ridade vahel, kui selleks vähegi võimalust on (ohutust ja mõistlikkust loomulikult säilitades). Mida rohkemad tsiklid ja rollerid seda teevad, seda kiiremini harjuvad autojuhid ära, et tsiklistid seda teevad ja vingumine väheneb oluliselt. Inimesed pelgavad ootamatuid ja võõraid asju/sündumusi, tavapärast aktsepeerivad. Kui ridade vahel sõitmine saab olema tavapärane tegevus, siis langeb see küsimus päevakavast iseeneslikult.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.