Yamaha MT-03 vs Aprilia Shiver

Kasutaja avatar

pyramiid
Tsikkel: Kawasaki Versys 650
Tänanud: 6 korda

Re: Yamaha MT-03 vs Aprilia Shiver

Lugemata postitus Postitas pyramiid »

Mait2 kirjutas:

Tere
Ei suuda otsustada kummat valida. Vajaksin masinat 80% asfaldisõitudeks ja 20% maastikul, seetõttu bike variandid ei sobi. On nende puhul tegu maastikukõlbulike masinatega ja samas mis on nende optimaalne kiirus asfaldid.. st kas 120km/h tuleb vibra sisse nagu keegi siin kirjutas. Kes oskab seletada miks on neil üle 2x-ne võimsusevahe, Aprilial 70kw ja Yamahal 33,4kw - kas on see mingi eesmärgiga nii (nt. , 70kw on nagu maastikule liiga palju.... kas olen õigel teel)?
Tänud ette
Mait
PS. Siklitest suhteliselt võhik, rohkem ATV mees

Oman ise Shiverit ja võin öelda niipalju, et maastikule sellega pole eriti mõtet minna, ikka asfaldi masin on see. Shiver on minekult paras püss, ole aint mees ja hoia kinni. Mingit vibra mina küll ei tähelda ei 90 ega 120ne juures, aint suurtematel kiirustel tunnen vajadust väikse tuuleklaasi järele, mis on ka tegelikult juba saadaval. Tehniliselt on pill täiesti uus põlvkond!
Aga nagu juba eelpool mainiti, kui maastikul ka kindlasti tahad hullata, siis on Dorsoduro täitsa omal kohal ma arvan.

Keretööd

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”