Yamaha MT-03 vs Aprilia Shiver
Re: Yamaha MT-03 vs Aprilia Shiver
Mait2 kirjutas:Maastiku all mõtlesin põldu, heinamaad, metsateid jne. Päris 45kraadised tõusud on vist veidi teistsuguste pillide jaoks ja kõike head vist ühe ratta sisse ei õnnestu sobitada.
"Müramiseks" maastikul ei sobi kumbki, aga oma kogemustest võin öelda, et näiteks Cagiva Riveriga sai mööda heinamaid ja soid üsna kaugele põksutud ja põlluvaheteedel sai ta ka väga hästi hakkama. Selliseks sõiduks nagu mina "looduses" tegin, sobivad need rattad mõlemad. Kihutada ei saa maastikul ja pead jälgima kuhu sõidad. ma ei tea kuidas Shiver madalatel pööretel veab, mina oma Cagivaga kulgesin teedeta kohtades nagu soised heinamaad jms üsna madaltel pööretel. Aga Suzuki GSX-ga ma isegi ei mõtle selliste radade peale kus Cagivaga saab käia. Mõlemad vaatlusalused rattad on raamilt ja üldpildilt sinna minu Cagiva kanti.
Kuskil seal kasutajate rataste galeriis on Cagi pilt üleval ka vaata ja võrdle, üsna sama plaaniga, kuigi see minu ratas on 24kW.
Mul ongi selle kohta oma väljend : kolhoosiesimehe ratas Tänavale mõeldud kuid maal kõlbulik. Maastikul sõit ei saa sellise ratta puhul olla mitte eesmärk vaid pigem, a'la "mõnikord on vajalik" teema.
Galeriid polegi vist enam, panen siis pildilingi : http://www.motostrada.co.uk/images/used ... griv_2.jpg
Sellise rattaga on heinamaakogemusi, minu arust on nii MT03 kui Shiver samaks võimelised. St saab heinamaal ukerdada aga mitte lennuga üle sõita.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.