Jawa 638 mõne tuhande eest?

Kasutaja avatar

sang

Re: Jawa 638 mõne tuhande eest?

Lugemata postitus Postitas sang »

Mul endal seisab 634 garaažis, konditsioon selline, et iga kell võin minna ja umbes neljanda vända peale ärkab ellu. See oli mu esimene tsikkel. Aga ma ei sõida selle tsikliga rohkem kui garaaži ees kaks tiiru aastas pluss mõnikord veel paar kilti. Sest Jawa on enda olemuselt väga-väga eelmise sajandi keskpaik. Ta on raske aga kohamakas, mootor on tuim aga nõrk, pidurid on lödid aga tundetud, sidur ja käimakast on igapäevaseks kasutamiseks tõeliselt ebameeldivad, rääkimata veel üldisest madalast kvaliteedist.

Kui sa ei taha tsiklit, mis teleka kõrval elutoas meenutab noorust ja millelt on hea tolmu pühkida, kui sa tahad kas siis igapäevaseks või nädalavahetuse sõitmiseks mõnusat tsiklit, siis ära võta Jawat. Müügis olevad Jawad on 99% viimsed rondid, kuhu sa pead meeletult oma aega ja raha sisse panema, aga ikka ei saa asja või siis pigem juba collector's item'id, mis maksavad päris palju (Jawa kohta :wink:) ja millega lihtsalt ei läbe sõitma minna.

Võta mingi vana japs, mille välimus meenutab Jaffi ja naudi seda, oleks mu lühike ettepanek.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”