Õllemoto 2008

Kasutaja avatar

Priit_IZ
Tänatud: 12 korda

Re: Õllemoto 2008

Lugemata postitus Postitas Priit_IZ »

Oma arvamus kah sekka. Kui kellegile väga vastukarva, siis laseb selle modedel kustutada :lol:

Edasine ei pretendeeri mingil juhul pühale tõele, vaid on ainult ja ainult puhtalt minu isiklik arvamus:

2007 Õllemoto oli mulle esimene ja viimane Õllemoto Saaremaal. Kuulda oli eelmisel aastal nii ja naasuguseid arvamusi enne minekut, aga selline vastik komme, et enne seisukoha võttu tahan oma silmaga ära näha, et ei peaks kuulujuttudele toetuma. Hind: noh nii ja naa. Oleks võinud odavam olla, aga ei tapnud, pigem küsimus hinna/kvaliteedi suhtes minu jaoks. Samas selle summa eest konkreetselt motorahvale küll midag ei olnud peale köieveo võistluse ja järjekordse popiks lauldud rokiklassikat omas kuues esitava bändi. Kuulata kannatas, aga ei midagi erilist. Mind tegelikult häiris pigem see, et kogu see õllemoto oli ülesehitatud Õlletoobri palaganile. Kui see Õlletoober oleks seal kõrval olemata (mis sobiks väga hästi) siis mõned bändid ja võistlused ja eeskava Õllemotole juurde - poleksi hullu. Antud juhul see motomehe jaoks tõesti kallis parkimisplats oli. Super esteet ei ole ja motoüritusel kummipõletamine ja paugutamine mind ei häiri, pigem vastupidi :bsmile: . Harja ajas aga punaseks hoopis miski "lahe" kaader, kes autoga tsiklialasse telkide vahele end ööseks ajas ja vasta hommikut meie maa pop-saasta hakkas laskma nii palju kui torust tuli. Eesti tümakas on nüüd küll viimane asi mida ma kuulata tahan moto üritusel. See, et see auto sinna sisse kuidagi sai - jäägu see korraldajate hingele. Kuna sai lolli peaga võetud pilet, mis ka Õlletoobripääset sisaldas, siis ainumas meeldiv osa oli seal Pihtla õlu, mis aitas seda lavalt tulevat akustilist saasta nati leevendada. Musa maitse üle ei vaielda, aga moto ürituskes tituleeritud peolt sellist eeskava ei ootaks, seda enam, et Õlletoobri laval toimunu oli Õllemoto päevakavva sisse kirjutatud. Odav korraldus ju, mis?. Teisel päeval sai lihstalt mööda saart sõbraga ringi kimatatud ja ilusaid kohti vaadatud. Asi seegi.

Aga jõudu, jaksu ja edu kõigile kes kohale lähevad ja olge tublid!

Selles teemas mina rohkem sõna ei võta, kes vaielda tahab, siis palun selleks on PS.

Parimat!

Priit

Mootorsportlased on ikka julged,
see kartmatus on kasvanud väsimatus töös,
läbi kurvide ja piki sirgeid,
meid sadu kordi kandnud on mootorite sööst.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”