Autokoolid → Re:

Anniq

Re:

Lugemata postitus Postitas Anniq »

makuke kirjutas:

Mina käin pragu HAJA autokoolis A2 ja B-kat õppimas. Aivar on tasemel ning tunnid on huvitavad. Praegu juba mõned teooria tunnidki selja taga aga sõitma pole veel saanud, sest puudub tsikkli jope ja kindad..

Käin minagi seal. Aivar on teooriatunnis tasemel. Platsil on nagu mömm. Ma esimest korda ratta selga ja tema, et sõida nüüd. Et mida värki? Pidurid, sidur jmt võiks nagu enne ette näidata. Nojah, ma ju saan aru, et seal olid miskid vennad oma tsiklitega ja oli vaja laia juttu veeretada ja taas kord Liis Lassi kiruda (lisaks on enamik nalju sellised alla naba; probleemid oma naisega?). Viimane tund lasi üldse platsilt jalga. Ma pidin sinna künka otsa ära kõngema (jube palav hakkas sellest ratta paigalhoidmisest :P ) enne ku mõte tööle hakkas, et mida ja kuidas.
No näis kuidas õnnestub mul tänavasõit. Palun neljapäeval kodus püsida :D - ma tänaval.
Aga Aivar ajab mu ikka korralikult närvi - ei ole tema hea sõiduõpetaja, vaid pädagoog, kes arvab, et kõik, kes kooli juba tulevad on enne sõitnud ja temal on vaja vaid oskusi lihvida. No ei ole ju nii! Hakka või suitsetama :| ja liikluseeskirju omal käel rikkuma (st oma tsikliga harjutama) :twisted:
Aga kokkuvõttes on peale igat tundi - räige sõim serbohorvaadi keeles :P Mina igal juhul ei soovita. Jääte ilma ka neist naljadest mis seotud vaseliini, läkiläkiga ja loomalikult, ei saa ta üle neiu Lassist. Vaene väike vananev mees. :twisted:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”