Hälvik-autojuhid
Moderaator: Moded
Re: Hälvik-autojuhid
rasmus23 kirjutas:Ma liigitaksin sellised autojuhid ka hälvikuteks, kes takistavad möödasõitu, ehk kui sa hakkad neile järele jõudma (+10 kiirust ületades) siis on vaja neil just sellel samal heetkel kiirust lisada, mil sina oled suuna sisse pannud (halvemal juhul isegi rida jõudnud vahetada). Siis sõidavad u.100m eest ära ja hakkavad uuesti 80-90 venima.
Tsikli seljas on mul selliseid olukordi olnud kaks-kolm, aga suurega sõites on neid iga päev 2-3.
Siia loetellu lisaks veel ilmakodanikud, kelle sõidukiirus 90km/h alas päädib 70-80km/h'se kiirusega, ent sõidujoon on suhteliselt tee keskel. Mööda ei lase, ise ka ei sõida. Tsikliga ei ole selliste puhul suurt probleemi - möödasõit ei võta just eriti kaua aega. Aga olles autoga selliste sabas, ajab närvi mustaks küll. Kui tõesti mööda ei saa, tuleb tavaliselt tee ääres suitsupaus teha ning takistajal kaugustesse lasta vurada. Ehk ei jõua nii pea talle jälle järgi.
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Peab kunagi selle triki ära tegema, ja politseisse helistama, kui sellist enda ees kohtan.Tea mida öeldakse selle kohta?LE's on selgelt öeldud, et põhjendamatult aeglaselt ja üldist liiklusvoolu takistavalt on keelatud sõita.
-
- Tsikkel: Drag Star
- Kontakt:
Primo kirjutas:Peab kunagi selle triki ära tegema, ja politseisse helistama, kui sellist enda ees kohtan.Tea mida öeldakse selle kohta?LE's on selgelt öeldud, et põhjendamatult aeglaselt ja üldist liiklusvoolu takistavalt on keelatud sõita.
Liiklus Eeskiri on nii ajuvaba, et iga juhtumi puhul leitakse vastuväide. Kõige levinuim on "sõida vastavalt ilma-teeolude ja oma sõiduoskustele" mis sobib igale karvamütsile. Sõiduoskusi nappib siis sõida keset teed 70km/h ja juriidiliselt on kõik ok.
Sõber sooritas autoga kahesuunalisel teel vasakpööret selleks ette nähtud reast ja temast paremale jäi otse rida. Kui jõudis rooli keerata kihutas küljest sisse Jaaguar kes ületas topeltjoone ja alustas möödasõitu vastassuuna reas. Otsus oli, et süü on kahepoolne kuna LE ütleb "enne vasakule keeramist veendu, et keegi pole alustanud möödasõitu"
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
numan kirjutas:Sõber sooritas autoga kahesuunalisel teel vasakpööret selleks ette nähtud reast ja temast paremale jäi otse rida. Kui jõudis rooli keerata kihutas küljest sisse Jaaguar kes ületas topeltjoone ja alustas möödasõitu vastassuuna reas. Otsus oli, et süü on kahepoolne kuna LE ütleb "enne vasakule keeramist veendu, et keegi pole alustanud möödasõitu"
[/quote]
Loll saab kirikus kah peksa!
Primo kirjutas:Peab kunagi selle triki ära tegema, ja politseisse helistama, kui sellist enda ees kohtan.Tea mida öeldakse selle kohta?LE's on selgelt öeldud, et põhjendamatult aeglaselt ja üldist liiklusvoolu takistavalt on keelatud sõita.
70..80 ei ole põhjendamatult aeglane 90 alas. Kuna ise olena aastaid 50km kaugusele tööl käinud ja maanteesõitu palju näinud, siis võin öelda, et need 70..80 on häirivad jah, aga las nad sõidavad rahus ja ohutult nii omale kui ka teistele. Pigem suts aeglasemalt kui hambad ristis ja higi otsaees. Möödasõidu koha leiab ikka. Liikumine mootorsõidukiga ei ole enam ammu mitte privileeg vaid igaüheõigus
Võtke asja rahulikumalt, mis te rabelete kogu aeg nagu mingid mürsikud ?
[/quote]"Sõber sooritas autoga kahesuunalisel teel vasakpööret selleks ette nähtud reast ja temast paremale jäi otse rida. Kui jõudis rooli keerata kihutas küljest sisse Jaaguar kes ületas topeltjoone ja alustas möödasõitu vastassuuna reas. Otsus oli, et süü on kahepoolne kuna LE ütleb "enne vasakule keeramist veendu, et keegi pole alustanud möödasõitu"[/quote]
Mul sugulasel oli sama situatsioon, hakkas vasakpööret tegema ja küljelt kihutas sisse BMW kes ületas kahte pidevat joont ja süüdi jäi BMW juht. Algul taheti sugulasele süüd kaela määrida, et ei veendunud, et keegi pole möödasõitu alustanud, aga kuna möödasõitu ei tohtinud teha, siis lõpuks jäi ikka BMW juht süüdi. Kui veel võimalus on siis soovitaks selle otsusega küll kohtusse minna, arvan et peaks positiivse tulemuse saama.
-
- Tsikkel: Kawasaki GTR1000
- Tänatud: 6 korda
Ma olen ka nüüd hälvik autojuht, sõitsin autoga jalgratturile otsa ilma suuremat kahju tekitamata ja rattur vigastada ei saanud. Pime oli ja sooritasin peateele vasakpööret, samal ajal keeras peateelt auto paremale, ehk siis tänavale kust ma pööret sooritasin, ja pimestas mind. Pööret sooritanud autost mõõdus mõõda peateed omakorda jalgrattur keda ma ei märgnaud kohe kuidagi ja viimasel hetkel jõudsin auto nina niipalju eemale suunata, et tabasin ratturi esimest ratast. Jäin seisma ja rattur tuli juurde ja küsis äkki viskad sotti mul lenks veits kõver ja ma ei oska parandada, ma ei andnud talle raha, sest lenksu sai ka kohapeal sirgeks keerata, midagi väändunud ei olnud ja siis ma avastasin et ratturil puudus ees helkur ja samuti ka kodarate küljest, kuna autole kahju ei tekkinud siis läksime pool sõbralikult oma teed. Käed võttis see napikas värisema küll ja kui nüüd mõelda siis kas ma olin selles juhtumis süüdi või mitte?
-
Tere.
Mismoodi seda mõistma pean - kirjelduse järgi keerad peateel liikujale ette ja siis küsid kas oled süüdi või mitte?
janis kirjutas:Ma olen ka nüüd hälvik autojuht, sõitsin autoga jalgratturile otsa ilma suuremat kahju tekitamata ja rattur vigastada ei saanud. Pime oli ja sooritasin peateele vasakpööret, samal ajal keeras peateelt auto paremale, ehk siis tänavale kust ma pööret sooritasin, ja pimestas mind. Pööret sooritanud autost mõõdus mõõda peateed omakorda jalgrattur keda ma ei märgnaud kohe kuidagi ja viimasel hetkel jõudsin auto nina niipalju eemale suunata, et tabasin ratturi esimest ratast. Jäin seisma ja rattur tuli juurde ja küsis äkki viskad sotti mul lenks veits kõver ja ma ei oska parandada, ma ei andnud talle raha, sest lenksu sai ka kohapeal sirgeks keerata, midagi väändunud ei olnud ja siis ma avastasin et ratturil puudus ees helkur ja samuti ka kodarate küljest, kuna autole kahju ei tekkinud siis läksime pool sõbralikult oma teed. Käed võttis see napikas värisema küll ja kui nüüd mõelda siis kas ma olin selles juhtumis süüdi või mitte?
-
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänatud: 1 kord
Kui peateel liikuja on sõna otses mõttes nähtamatu (ja eirab sellega ka vastavaid nõudeid) siis ega ikka ei ole küll süüdi autojuht.
Lugesin uuesti - mismoodi rattur oli süüdi selles et ta oli autojuhi jaoks nähtamatu? Ma saan tekstist aru nii, et autojuhti pimestas teine auto. Mitte aga, et rattur ise oli teinud kõik selle heaks et olla nähtamatu. Jah, helkurite osa lugesin ka läbi. Samas - kui rattal on kasvõi 10 helkurit küljes, ei ole ka need abiks juhul, kui autojuht on pimestatud.
Ühesõnaga - halb õnn ja samas siiski õnnelik õnnetus.
Primo kirjutas:Kui peateel liikuja on sõna otses mõttes nähtamatu (ja eirab sellega ka vastavaid nõudeid) siis ega ikka ei ole küll süüdi autojuht.
Ma sain pigem nii aru, et peateelt kõrvalteele pööret soooritava auto tuled pimestasid Janist ning seetõttu jäi tolle auto läheduses viibinud jalgrattur märkamatuks. Tegelikult räägivad alati manöövri ohutuse veendumises.
Benelli TNT 1130
Peateel olija võib teha mida iganes, ülidselt jääb süüdi ikka see kes kõrvalteelt tuleb. Näide : Auto tegi kõrvalteelt ühesuunalisele peateele vasakpööret. Kõrvalteelt tulija vaatas ilusti paremale, aga vasakule ei vaadanud. Ühesuunalisel teel tuli aga vastassuunas auto ja nii nad kokku saidki. Süüdi jäi vasakpöörde tegija mitte ühesuunalisel peateel vastassuunas sõitja. Kirjelduse põhjal oleksid minu arust süüdi jäänud küll.
-
- Tsikkel: BMW R1150R , K-650
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
M.K kirjutas:Peateel olija võib teha mida iganes, ülidselt jääb süüdi ikka see kes kõrvalteelt tuleb.
Kui kottpimedal peateel liigub nõuetekohaselt valgustamata auto (tuled ei põle)- kas kõrvalteelt ettekeeraja jääb süüdi? Vaevalt küll, sama lugu siin rattaga- kui on ette nähtud helkurid vms ja neid pimedal ajal ei kasutata, siis on pimendaja süüdi. Ehk Harimal või keegi teine seadusetundja kommenteerib?
-
- Kontakt:
Olen ise olnud juhtumi tunnistajaks, kui valgustamata peateel sõitis valgustamata auto. Kokkupõrke tekitamises jäi süüdi kõrvalteelt tulija.
http://www.expressmoto.ee
Mehe majakaks eluteel ei pea olema v**t, vaid ruuduline lipp.
-
Teema algataja
spinna kirjutas:Primo kirjutas:Peab kunagi selle triki ära tegema, ja politseisse helistama, kui sellist enda ees kohtan.Tea mida öeldakse selle kohta?LE's on selgelt öeldud, et põhjendamatult aeglaselt ja üldist liiklusvoolu takistavalt on keelatud sõita.
70..80 ei ole põhjendamatult aeglane 90 alas. Kuna ise olena aastaid 50km kaugusele tööl käinud ja maanteesõitu palju näinud, siis võin öelda, et need 70..80 on häirivad jah, aga las nad sõidavad rahus ja ohutult nii omale kui ka teistele. Pigem suts aeglasemalt kui hambad ristis ja higi otsaees. Möödasõidu koha leiab ikka. Liikumine mootorsõidukiga ei ole enam ammu mitte privileeg vaid igaüheõigus
Võtke asja rahulikumalt, mis te rabelete kogu aeg nagu mingid mürsikud ?
Vat paljude nende venijatega on lugu nii mina kutsun neid Peata ratsanikkudeks,lugu selline et .Venib mees 70kmh tunnis ees järgi rodu autosid ja kui kas või üks hakkab mööda sõtma lisab kohe gaasi ja kui mööda saadakse siis laseb uljalt kas või 120kmh .Aga kui raisal kedagi ees pole siis ei suuda üle 70 pigistada.Mina kasutasin aastaid tallinna ringteed töölkäimiseks ole mees ja proovi seal tööpäevalõpus autoga möödasõtu teha.Tartu maantee reede- pühapäev mees sõidab max70 kmh ja kurvis ei ole mitte harv juhus kus kurvi minnes kiirus vajub alla 50kmh .Teine asi on see kui inimesel oskust ei jagu et maanteel sõita kas on siis mõtet sinna ronida las käib õhtuti ja vaksema liiklusega harjutamas kuni oskus ja julgus tulevad..Nii et ma mitte ei saa nõustuda väitega et rabeleks nagu mürsik.Pigem peaks neil aeglastel ikka mingi viisakus ka olema .võiks nagu vahel järgi sõitjad mööda lasta.Aasataid tagasi kui sai suvel maal mööda maanteed veokaga heina veetud ja seljataha kogunes mingi suurem punt siis sai ikka viisakusest rahvas mööda ka lastud.
Muidugi võiks mööda lasta. Ja muidugi on omaette kontingent, kes moblaga lobisedes tähelepanu kaotavad ja siis ühtäkki avastavad ja vajutama kukuvad. Aga pole hullu, eks elab ka sellised üle.
Linnaliikluses teinekord sportliku huviga flegmasid jälginud ning need lubatust -10 km/h sõitjad hõljuvad rahumeeli punasega üle ristmiku ka veel. Nagu poleks lõppu ega algust, vaid üks klaasistunud pilguga hõljumine. Muidu võiks arvata, et püüavad väiksema kiirusega eriti ettevaatlikud olla vms.. aga nad elavadki lihtsalt oma mulli sees, mis juhuslikult sinu ette hõljuma on juhtunud
Benelli TNT 1130
-
Teema algataja
Täna siis tund tagasi Liivalaia ja Pärnu Mnt. ristis, südalinna poolt tulles seisavad foori taga ning tahavad sooritada vasakpööret üks sõiduauto ning kõrvalreas mootorratas. Kuna ise sõitsin autoga liina poole siis oli asjast hea ülevaade.
Lugu siis järgmine: Järsku kargas mootorratta juht püsti, pani oma heledates värvides R1 jala peale seisma ning kiirel sammul marssis kõrvalreas natuke tagapool oleva halli maasturi juurde. Esimene mõte oli kohe, et nüüd lööb akna ka sisse kuna biker oli väga närvis millegipärast. Hetk hiljem avanes auto uks ning välja tuli mingi sinise ilma varruketata särgiga vennike kes väga tarka nägu tegi Pilluti siis natuke tatti üksteise suunas ning baiker hakkas tagasi ratta selga minema kui see hälvik talle midagi karjus, seepeale keeras mootorrattr jalapealt ümber ning tormas tagasi auto juurde. Peaaegu pidi juba kakluseks minema, aga siiski suudeti ennast vaos hoida, rattur tundus olevat väga vaoshoitud kuna ootas millal autojuht ise alustab. Pilluti siis jälle tatti üksteise suunas ning ühtäkki autojuht hakkas vist kartma carbon kinnaste ja sõidusaabastega varustatud baikerit ning oli väga kiiresti autos tagasi. Juht üritas kiiresti minema saada nii, et maastur sõitis peaaegu tagaratastel, kuid fooris põles punane ning minna polnud kuhugi
seepeale tõusis ratturi jalg väga kõrgele ning suure kaarega autole järgi, aga seda kas ta ka autot tabas minu silm täpselt ei seletanud. Peale seda muutus autojuht taltsaks ning istus hiirvaikselt autos edasi oodates rohelist. Peale seda sõnasõda ja üksteise märjakspritsimist jalutas rattur oma ustava ratsu juurde ning istus rahulikult talle selga nagu poleks midagi juhtunud
Mis edasi juhtus seda mina ei tea , kuna minu foor laks roheliseks, aga eks kui see rattur juhtub olema selle foorumi kasutaja ,siis kindlasti kajastab seda asja natukene lähemalt
Foori tagant minnes hoidsin veel kätt aknast väljas pöial püsti
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Võis äkki olla sama keiss mis mul seal ette on tulnud - Tõnismäelt tulles tekib kaks rada, minu loogika järgi need kaks jagunevad siis - vasakpoolne kahele vasakule keeravale rajale, parempoolne kahele otse minevale rajale. Aga kõik sellise loogikaga ei ole päris. Üks mersutakso tahtis mind parempoolselt rajalt tulles ikka rammida võimalikult vasakule. Meil nii hulluks küll ei läinud . Paar käemärki (mitte keskmine sõrm). Aga mis sa taksojuhile ikka seletad...
Püüan sellisteks "kavalateks" manöövriteks valmis olla. Eriti kui läheduses takso.
Kuhu see maastur siis punasega minema hakkas? Sain sinu kirjeldusest aru, nagu tema ees oleks vähemalt üks auto olnud?
-
Teema algataja
Ükspäev oli ka juhtum kus sai suvilasse tsikliga sõidetud. Viimased 500 meetrit on sealkandis tee üles kakutud ning pind sõidetav vaid krossikatele. Kiirus piiratud 30 peale ka. Sõidan sis ja piilun peeglisse, ei ole nagu taga kedagi. Vasak suund sisse ja kiirust veel alla kuna jube lahtine killustik on maas ning ratas teeb sinka vonka. Hakkan keerama juba kui viuh jeep paneb 100ga mööda. Kuna ma juba keeran siis vaatan ehmatusest tagasi ja etskae mingi transit uhab järgi aga kuna ma juba olin jõudnud piisavalt kaugele siis ragistas pidureid. Mina pidureid ei näppinud vaid lisasin sujuvalt gaasi ja keerasin tal siva eest ära. Huh noh vedas, võimalik et oleks pidanud ise pead keerama nagu vurrkann
Suvilas selgus et toitu netu ja sõitsin kohe poodi edasi. Selline letiga pood. 1 kutt ostis suurema koguse vinna ja muud alkot seal parajasti ja no ma siis sappa talle. Varustus muidugi seljas täies hiilguses.
Sel vennal aga läks suht kaua, võttis veel ja veel alkot ikka. Vahepeal ujub teine papi poodi ja võtab koha sisse teiselpool seda viinavenda. Niipea kui see oma pudelite eest ära maksis ja kotti hakkas laduma tahtis see papi juba oma tellimuse sisse anda. HALLLLOOOO, vähe sellest et te mind liikluses ei näe siis poes ka enam tähele ei panda ?????
Siis tegin oma existeerimise ikka suht selgeks seal aga täiesti kummaline oli, nagu oleks selle Harry Potteri nähtamatuse keebi üle pea visanud. Ma ikka sõidan linnas jalgrattaga ja rolleriga ka aga just tsikli seljas on tunne et võiks kama 2 mida teha niikuinii keegi ei näe
-
Teema algataja
scryth kirjutas:Kuhu see maastur siis punasega minema hakkas? Sain sinu kirjeldusest aru, nagu tema ees oleks vähemalt üks auto olnud?
Üritas minema sõita.Tema ees ei olnud kedagi, kuid millegipärast oli ta umbes 15 meetrit enne stoppjoont seisma jäänud.
Ehitajate-Tammsaare ristis täna üks tegelinski lillat värvi Peugeot 307 numbriga 096MDK roolis omas ilmseid kavatsusi takistada minu sõidujoont oma juhiukse avamisega, mis tal aga õnneks ei läinud, kuna polnud plaaniski sel momendil autode vahelt trügida
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running
Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
-
- Kontakt:
-ENERGY- kirjutas:Täna siis tund tagasi Liivalaia ja Pärnu Mnt. ristis, südalinna poolt tulles seisavad foori taga ning tahavad sooritada vasakpööret üks sõiduauto ning kõrvalreas mootorratas. Kuna ise sõitsin autoga liina poole siis oli asjast hea ülevaade.
Lugu siis järgmine: Järsku kargas mootorratta juht püsti, pani oma heledates värvides R1 jala peale seisma ning kiirel sammul marssis kõrvalreas natuke tagapool oleva halli maasturi juurde. Esimene mõte oli kohe, et nüüd lööb akna ka sisse kuna biker oli väga närvis millegipärast. Hetk hiljem avanes auto uks ning välja tuli mingi sinise ilma varruketata särgiga vennike kes väga tarka nägu tegiPilluti siis natuke tatti üksteise suunas ning baiker hakkas tagasi ratta selga minema kui see hälvik talle midagi karjus, seepeale keeras mootorrattr jalapealt ümber ning tormas tagasi auto juurde. Peaaegu pidi juba kakluseks minema, aga siiski suudeti ennast vaos hoida, rattur tundus olevat väga vaoshoitud kuna ootas millal autojuht ise alustab. Pilluti siis jälle tatti üksteise suunas ning ühtäkki autojuht hakkas vist kartma carbon kinnaste ja sõidusaabastega varustatud baikerit ning oli väga kiiresti autos tagasi. Juht üritas kiiresti minema saada nii, et maastur sõitis peaaegu tagaratastel, kuid fooris põles punane ning minna polnud kuhugi
seepeale tõusis ratturi jalg väga kõrgele ning suure kaarega autole järgi, aga seda kas ta ka autot tabas minu silm täpselt ei seletanud. Peale seda muutus autojuht taltsaks ning istus hiirvaikselt autos edasi oodates rohelist. Peale seda sõnasõda ja üksteise märjakspritsimist jalutas rattur oma ustava ratsu juurde ning istus rahulikult talle selga nagu poleks midagi juhtunud
Mis edasi juhtus seda mina ei tea , kuna minu foor laks roheliseks, aga eks kui see rattur juhtub olema selle foorumi kasutaja ,siis kindlasti kajastab seda asja natukene lähemalt
See rattur,kui nüüd on sama olukord mida mina silmas pean on küll meie foorumi liige.Ratas peaks olema küll R6.
Ühesõnaga oli maasturivend suht tuimalt ilma suunata peale keeranud.Siis täitsa kogemata läks ta parem peegel täiesti ise enesest sellisesse asendisse mis on kerele kõige lähedamal.Eks peegel ise ka arvas,et kui teda ei kasutata pole teda vaja kah.Millegi pärast maasturiga kalkuntolkam arvas ,et rattur oli selles kuidagi süüdi ja üritas teda koos rattaga küllili lükata.Edasi juba juhtus see mida ennem kirjeldati
-
- Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Endal juhtus järgnev- Jäin Tartus Riia ja Kesk-kaare ristmikul foori taha, kui süttis roheline tuli, jõudsin ennem liikuma hakkamist käigu sisse panna ja kiivrile visiiri ette tõmmata. Jõudes ristmikule, kimas punase tulega üle mingi rullnokk, ütleme nii, et sekund kiirem kohalt start, oleksin täpselt autole ette sõitnud.
Sõtsin vennale kõrvale (loomulikult istus rullnokal mingi põrsas kõrval), et öelda, mis ma sellest arvan.
Tarkpea tegi autos näo, et ei näe mind
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Ducati Streetfighter
- Tänatud: 4 korda
- Kontakt:
Alwayslate kirjutas:-ENERGY- kirjutas:Täna siis tund tagasi Liivalaia ja Pärnu Mnt. ristis, südalinna poolt tulles seisavad foori taga ning tahavad sooritada vasakpööret üks sõiduauto ning kõrvalreas mootorratas. Kuna ise sõitsin autoga liina poole siis oli asjast hea ülevaade.
Lugu siis järgmine: Järsku kargas mootorratta juht püsti, pani oma heledates värvides R1 jala peale seisma ning kiirel sammul marssis kõrvalreas natuke tagapool oleva halli maasturi juurde. Esimene mõte oli kohe, et nüüd lööb akna ka sisse kuna biker oli väga närvis millegipärast. Hetk hiljem avanes auto uks ning välja tuli mingi sinise ilma varruketata särgiga vennike kes väga tarka nägu tegiPilluti siis natuke tatti üksteise suunas ning baiker hakkas tagasi ratta selga minema kui see hälvik talle midagi karjus, seepeale keeras mootorrattr jalapealt ümber ning tormas tagasi auto juurde. Peaaegu pidi juba kakluseks minema, aga siiski suudeti ennast vaos hoida, rattur tundus olevat väga vaoshoitud kuna ootas millal autojuht ise alustab. Pilluti siis jälle tatti üksteise suunas ning ühtäkki autojuht hakkas vist kartma carbon kinnaste ja sõidusaabastega varustatud baikerit ning oli väga kiiresti autos tagasi. Juht üritas kiiresti minema saada nii, et maastur sõitis peaaegu tagaratastel, kuid fooris põles punane ning minna polnud kuhugi
See rattur,kui nüüd on sama olukord mida mina silmas pean on küll meie foorumi liige.Ratas peaks olema küll R6.
Ühesõnaga oli maasturivend suht tuimalt ilma suunata peale keeranud.Siis täitsa kogemata läks ta parem peegel täiesti ise enesest sellisesse asendisse mis on kerele kõige lähedamal.Eks peegel ise ka arvas,et kui teda ei kasutata pole teda vaja kah.Millegi pärast maasturiga kalkuntolkam arvas ,et rattur oli selles kuidagi süüdi ja üritas teda koos rattaga küllili lükata.Edasi juba juhtus see mida ennem kirjeldati
Kui 2x järjest üritatakse sind kasti sõita siis ajab veidi marru. Olen muidu hästi rahulik inimene. Asi hakkas tegelikult juba rahvusraamatukogu juures, kuna seal jääb lõpuks aint bussirada, kust paremale keerata võtsin aegsasti sinna ritta ja sõitsin maasturimehel peaaegu külje peal rohkem nagu tagapool ja ta nägi ja kuulis seda väga hästi, et ma seal olen. Siis äkki hakkas vend minu ritta tulema ilma suunata ja lihtsalt keerab peale ei aitand signaal ega midagi.. Äkkpidurdus ja joppas, et püsti jäin. Sõitsin siis talle järgi ja lasin ikka signaali. Vend siis tõmbas täiega blokki õnneks seekord oli vahe veidi suurem ja päris äkki ma pidurdama ei pidanud.. Peale seda näidati mulle näpuga nagu ma oleks selles süüdi olnud, et ma olemas olen. Sõitsin siis peale kurvi talle küljele ja kuna ta ikka tegi manöövreid mis olid ohtlikud siis keerasin tal parema peegli kokku, ilma vigastamata midagi ja sõitsin edasi. Jõudsin oma foori alla ja jäin rohelist ootama, kui äkki käis mats ja oleksin peaaegu tsikliga külili olnud. Õnneks suutsin kuidagigi ratta püsti hoida ja kiirelt jalale ja vennale järgi. See muidugi eesti keelt ei jaganud ja iga teine sõna oli tsevoo ja tsevoo. Kuna ma kunagi ei löö esimesena siis ei puutunud teda, kuigi oleks tahtmine olnud küll. Hakkasin siis ära minema ja siis tulid sealt suust igast uroodid ja kõik muud karvased venekeelsed sõnad ja siis keerasin täiega ringi ja tegin paar sammu tema suunas siis vend vist hakkas juba kartma ja jooksis autosse aga kuna ta must pea üle tahtis sõita siis sai kostitatud tema maasturit jalahoobiga. Mis sellest juhtus ma parem ei ütle aga ilus see ei olnud. Aga vend enam välja ei julgend tulla ja kössitas sama foori all seni, kuni saime mõlemad ära pöörata. Loodan, et see beez-i Toyota Land Cruiseri vend sai aru, et maastur ei anna õigusi teha manöövreid nii nagu heaks arvame..
Ma usun, et teistel autojuhtidel võis see situatsioon päris koom tunduda. Sest ma usun, et paljud ei näinud, et ta mind ümber tahtis lükata.. Kusjuures kõrvaltrajalt sõitis just EP auto minema.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Tüüp tuli siis foori taga autost välja ja üritas sind pikali lükata??
Pane siia reg.nr. ka kirja.
Eikki kirjutas:Alwayslate kirjutas:-ENERGY- kirjutas:Täna siis tund tagasi Liivalaia ja Pärnu Mnt. ristis, südalinna poolt tulles seisavad foori taga ning tahavad sooritada vasakpööret üks sõiduauto ning kõrvalreas mootorratas. Kuna ise sõitsin autoga liina poole siis oli asjast hea ülevaade.
Ühesõnaga oli maasturivend suht tuimalt ilma suunata peale keeranud.Siis täitsa kogemata läks ta parem peegel täiesti ise enesest sellisesse asendisse mis on kerele kõige lähedamal.Eks peegel ise ka arvas,et kui teda ei kasutata pole teda vaja kah.Millegi pärast maasturiga kalkuntolkam arvas ,et rattur oli selles kuidagi süüdi ja üritas teda koos rattaga küllili lükata.Edasi juba juhtus see mida ennem kirjeldatiKui 2x järjest üritatakse sind kasti sõita siis ajab veidi marru. Olen muidu hästi rahulik inimene. Asi hakkas tegelikult juba rahvusraamatukogu juures, kuna seal jääb lõpuks aint bussirada, kust paremale keerata võtsin aegsasti sinna ritta ja sõitsin maasturimehel peaaegu külje peal rohkem nagu tagapool ja ta nägi ja kuulis seda väga hästi, et ma seal olen. Siis äkki hakkas vend minu ritta tulema ilma suunata ja lihtsalt keerab peale ei aitand signaal ega midagi.. Äkkpidurdus ja joppas, et püsti jäin. Sõitsin siis talle järgi ja lasin ikka signaali. Vend siis tõmbas täiega blokki õnneks seekord oli vahe veidi suurem ja päris äkki ma pidurdama ei pidanud.. Peale seda näidati mulle näpuga nagu ma oleks selles süüdi olnud, et ma olemas olen. Sõitsin siis peale kurvi talle küljele ja kuna ta ikka tegi manöövreid mis olid ohtlikud siis keerasin tal parema peegli kokku, ilma vigastamata midagi ja sõitsin edasi. Jõudsin oma foori alla ja jäin rohelist ootama, kui äkki käis mats ja oleksin peaaegu tsikliga külili olnud. Õnneks suutsin kuidagigi ratta püsti hoida ja kiirelt jalale ja vennale järgi. See muidugi eesti keelt ei jaganud ja iga teine sõna oli tsevoo ja tsevoo. Kuna ma kunagi ei löö esimesena siis ei puutunud teda, kuigi oleks tahtmine olnud küll. Hakkasin siis ära minema ja siis tulid sealt suust igast uroodid ja kõik muud karvased venekeelsed sõnad ja siis keerasin täiega ringi ja tegin paar sammu tema suunas siis vend vist hakkas juba kartma ja jooksis autosse aga kuna ta must pea üle tahtis sõita siis sai kostitatud tema maasturit jalahoobiga. Mis sellest juhtus ma parem ei ütle aga ilus see ei olnud. Aga vend enam välja ei julgend tulla ja kössitas sama foori all seni, kuni saime mõlemad ära pöörata. Loodan, et see beez-i Toyota Land Cruiseri vend sai aru, et maastur ei anna õigusi teha manöövreid nii nagu heaks arvame..
Ma usun, et teistel autojuhtidel võis see situatsioon päris koom tunduda. Sest ma usun, et paljud ei näinud, et ta mind ümber tahtis lükata.. Kusjuures kõrvaltrajalt sõitis just EP auto minema.
Sellistele Uroodidele tuleks kohe ära sättida(suunatuled on neil vist lisavarustuses),muidu nad ei õpigi.Vaevalt se Urood arugi sai,et valesti käitus.Endalgi on sarnaseid situatsioone olnud ....
sõidan ja ei mölise
-
- Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 19 korda
Eikki kirjutas:beez-i Toyota Land Cruiseri vend sai aru, et maastur ...
Minu postist aasta tagasi: "liikusin ringi poole kuni paar meetrit enne sihile jõudmist beez vanem cruiser siis rattad paremale keeras ja vastu äärekivi ilusti sõitis..."
Sama haige tsiklivihkaja?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.