tellitav kaup kaugemalt
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
tellitav kaup kaugemalt
hey, oleks selline kyssa, et kas keegi on tellinud omale kaupa MR. LEATHER industries´t portaalist.Et kas on usalduväärne koht või ei? Ei tahaks eriti ohvriks langeda
Re: tellitav kaup kaugemalt
Ja kuda seal see hinnaklass ka on? Nagu aru saan on tegu USAs asuva müüjaga, mistõttu tuleb arvestada siis ka kopsaka lisasummaga tollis kauba deklareerimisel.
niipalju kui ma olen USAst tellind pole tulnud mingit tasu juure. Ütled ostjale, et määraks pakile kingituse staatuse ja kõik!
sakala84 kirjutas:niipalju kui ma olen USAst tellind pole tulnud mingit tasu juure. Ütled ostjale, et määraks pakile kingituse staatuse ja kõik!
Siin oleneb kõik müüjast - kui tegu eraisikuga, pole kindlasti probleeme ja olen ka ise saanud nii paki kenasti kätte. Aga paar firmat, kellelt olen enne tellimist sama asja küsinud, on öelnud, et ei saa sellega aidata ja peavad tollis deklareerima õige summa..
-
Teema algataja
http://www.mrleatherent.com/Motorbike_Suits.html
ca 3000.- eesti rahas kombe:) postikulu ca 1500 laevaga
Endal pole tekkinud muresid USA kauba tellimisega ja kohale saabumisega, soojalt soovitan esitada tellimuse www.netikuller.ee 'le. Endal kindlam olla ja kaup jõuab ühe-kahe nädalaga koju.
Yamaha R6
Suzuki Intruder 1800R
-
Teema algataja
Soovitaks kah netikullerit. Ise tellisin usast läbi netikulleri:
11:05 16/09/2008 - Tellimusarve tasutud
14:28 19/09/2008 - Kaup Eesti poole saadetud
10:55 24/09/2008 - Kaup Eesti tollis
15:34 03/10/2008 - Kaup Netikulleri Tallinna kontoris
Suht muretu kui ise mässata ei viitsi
netikuller vötab mingi 20prossa omale ka sealt vahelt veel.
Sain veel ühe aadressi teada, kes aitab kaupa USA-st Eestisse toimetada. Ise kasutanud ei ole, seega kogemus puudub, aga huvilised saavad siis uurida!
http://www.usanst.ee/index.html
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.