Positiivne kogemus motopolitseiga

Kasutaja avatar

parn
Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Re: Positiivne kogemus motopolitseiga

Lugemata postitus Postitas parn »

Raul777 kirjutas:

Politseil on kaks aastat aega Sind välja kutsuda ja asi ära vormistada. See, et kohapeal ei vormistatud ning osakonda kutsuti ei tähenda seda, et nüüd oled puhas poiss ja protokolli ei tule. Väärteo aegumisaeg on KAKS AASTAT!
Seega on Sul nüüd nati aega välja mõelda mida Sa sinna menetlusaluse isiku ülekuulamise protokolli kirjutad.
Ja selle osakonda mitteilmumisega ei soovita mängida, mõned korrad kutsutakse ja Sa kohale ei ilmu, siis võid suht kindel olla, et järgmisel korral ei pruugi Sa sinna mitte vabatahtlikult enam sattuda.

Mul juhtus kaudselt sama asi.
Loodan, et ei saa liigset kriitikat- oli 17a ja jäin Tallinn-Tartu mnt kiirusega vahele. Politseinik tegi mulle kohapeal kiirmenetluse. Järgmine hommik võttis minuga ühendust sama politseinik ja ütles, et vaja juurde üks allkiri ja tuleb ise kohale, kuhu vaja. Kuna endal koolis samal ajal eksamid, ei viitsinud tegeleda sellega, lükkasin asja edasi/ei võtnud tel vastu/muud vabandused. Lõpuks hakkas politsei mind ähvardama ja andsin asja juristile edasi. Lõpuks tuli välja see, et rikkumine ei vormistatud korrektselt (alla 18a. ei tohi teha kiirmenetlust) ja trahv ei kehtinud. Mina pääsesin trahvist ja hr. politsei sai karistada (kuigi seda ma ei soovinud ega taotlend).

Viimati muutis parn, 29 Juul 2008, 23:05, muudetud 1 kord kokku.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”