Kus.....kes reguleeriks tulesid....ksenoonid
Moderaator: Moded
-
Laurenzzo
Teema algataja - Postitusi: 67
- Tsikkel: Honda VFR 750F 96a.
Kus.....kes reguleeriks tulesid....ksenoonid
Lugu siis selline, ostsin oma vfr 750 F 96a Ksenoonid. Näevad lahedad välja ja teevad ka minu vaatevälja suuremaks aga probleem tekib pimeda, sest
siis paistab minu lähituli kõigile autojuhtidele nii silma et nad pidevalt vilgutavad oma täistuledega. Selge see et tuli näitab kõrgele, mul oli kaassõitja ka taga...aga siis peask ka ju normaalselt näitama??
Olen netist otsinud ja manual on ka läbi tuhnitud, ei leia kuidass seda tuld reguleerida. Seda võtet ma tean 10m seinas siis peab olema algsest 10 cm madalamal valgusvihk. Aga ma ei oska oma rattal seda kuidagi kruttida. Mõtlesingi äkki laseks selle kellelgi ära teha.
Suurimad tänud neile kes mind aitavad.
Terv LAuri
Re: Kus.....kes reguleeriks tulesid....ksenoonid
Vabandan, et teemat veidi solgin, aga endal sarnane probleem. Rattaks Yamaha XJ600S ja toodud omal ajal ilmselt inglismaalt. Kaugtuledega sõites valgustab kenasti vastassuunavööndi ära. Annab neid üldse paremale poole regullida või on reflektori ehitus vasakpoolse liikluse jaoks teistsugune?
mmz kirjutas:Vabandan, et teemat veidi solgin, aga endal sarnane probleem. Rattaks Yamaha XJ600S ja toodud omal ajal ilmselt inglismaalt. Kaugtuledega sõites valgustab kenasti vastassuunavööndi ära. Annab neid üldse paremale poole regullida või on reflektori ehitus vasakpoolse liikluse jaoks teistsugune?
Ei ole seal midagi regullida, tule vahetus, või klaasi vahetus.Kuidas ülevaatuselt läbi said?
Ja ära siis pimedas Politseile vastu sõida ![]()
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Laurenzzo kirjutas:Olen netist otsinud ja manual on ka läbi tuhnitud, ei leia kuidass seda tuld reguleerida. Seda võtet ma tean 10m seinas siis peab olema algsest 10 cm madalamal valgusvihk. Aga ma ei oska oma rattal seda kuidagi kruttida. Mõtlesingi äkki laseks selle kellelgi ära teha.
Suurimad tänud neile kes mind aitavad.Terv LAuri
Kui keevitaks tagaamordi piisavalt pikemaks... ![]()
-
Laurenzzo
Krt eriti ei tahaks
Mulle meeldib mu ratta välimus hetkel
, aga jama on sõita küll nii ju
paar kruvi/polti peaks olema tulel küljes, ühega saad regullida ülesse-alla, teisega vasak-parem.
Mul on juba teisel tsiklil Xenon ja keegi ei vilguta, kuna keerasin tuld veidi allpoole kui see on originaalis, kuna xenonil on valgusjõud suurem, siis on valgustatus ikka parem kui halogeniga. Iseasi milline sul muidugi tule ehitus on. Aftermarket xenon näitab normaalselt ainult sellises tules millel on pirni ees peegliga pisike katik, kui seda pole, siis kipug ta jah vastutulejat pimestama, eriti tigedalt vilgutavad rekkamehed:)
-
Laurenzzo
tänks...ma proovin kodus neid kruvisid.....ja mul on olemas need katikud... ![]()
-
Laurenzzo
Tänan sain oma tuled normeeritud. Nendest kruvidest oli kasu....võib kinni panna.
Terv LAuri ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.