After Jõgevatreff 2008 (lisatud hääletus)

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Pidev paugutamine ja mootorite piirajasse laskmine suurüritustel on sinuarvates..

..lahe, teen ise ka
24
9%
..paha, häirib rämedalt
64
25%
..mõttetu, kuid ei häiri
106
42%
..traditsioon
59
23%

Hääli kokku: 253

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Re: After Jõgevatreff 2008

Lugemata postitus Postitas piloot »

Piipz kirjutas:
kr0om kirjutas:

Naabriks olev soomlane arvas suurimaks erinevuseks meie ja nende kokkusaamistel asjaolu et meil kiputakse tahmas peaga tsiklit näppima. Kui nendel tongid sees siis keegi pilli ei näpi. Lõunamaa mehed vist tulisemad arvas ta.

natuke kisub ot aga kes mäletab paljast soomemaa glä-glä-glä meest eelmise aasta otepää tuurilt :D paugutas oma shadow'd nii kaua järjest, nagu ei keegi kunagi varem (ega ka vist hiljem) ja ratas jäi ellu isegi.

See oli lausa ülemöödunud aastal :wink: Tüüp sõna suust välja ei saanud, kuidagi oli ju vaja ennast väljendada :mrgreen: Aga tõeline ime, et ta sellega veel minema sõitis, peale paari tunnist piinamist...

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Teema algataja
Teet01

Re: After Jõgevatreff 2008 (lisatud hääletus)

Lugemata postitus Postitas Teet01 »

Üritus ise oli kordaläinud. See õhtune paugutamine ei häirinud, häiris hoopis see, et hommikul hakati varakult lärmi tegema.

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Mis see paugutamine on? :oops: Ja kas ma saan oma kuuesajase cruiseriga kah pauku teha? :roll:

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Kasutaja avatar

Kox
Tsikkel: RoadGlide/500EXC/TE300/XB12S
Tänanud: 15 korda
Tänatud: 34 korda

Lugemata postitus Postitas Kox »

Järgmiseks aastaks võiks Leino tagasi kutsuda.

Omatud: Yamaha R6 99/Yamaha R6 02/Suzuki GsxR 600 04/Kawasaki Zx6R 03/Kawasaki Zx10R 04/Yamaha R1 04/Buell Xb9R Firebolt 02/Yamaha R6 07/KTM 950 SM 07/Kawasaki Zx10R 09/Buell Xb9S Lightning 04/KTM Super Duke 05/Aprilia Shiver 08/Yamaha R6 07/3x Yamaha FZ1N 07&08/Aprilia Tuono 07/Aprilia Tuono V4R 11/KTM 1290 Superduke R 14/KTM 1190 Adventure 14/BMW R 1250 GS Adventure 19/Husq 701Enduro 20/Suzu VZR 1800 08/KTM 500EXC 24/HD RoadGlide 19/Husq TE300 23/Buell XB12S 04
Kasutaja avatar

Painteddeath
Tsikkel: Aprilia Tuono

Lugemata postitus Postitas Painteddeath »

Kox kirjutas:

Neetud olgu su sõnad kui see täide läheb.
Sa oled vist vähe Trefil käinud.

Kuuldes ZZ topi laulu "Gimme all your loving" siis tõusevad mul ihukarvad püsti ja katan instinktiivselt oma kõrvad kätega otsides paaniliselt oma tsikli võtmeid ,et sealt minema saada kartes , et Leino on läheduses.
Noh,päris nii ei ole,aga peaaegu :roll:

Lõkke all mõtlesin jah siis grill aluseid ja muid selliseid asju mis ei kahjusta muru vms.

Lisada nagu midagi polegi. Seda üritust on nii kaua tehtud, et korraldajad teavad ise mida tegema peaks ja mida mitte. Pigem oleks targem siia postitada mõni suur muutus mis te tiimis vastu võtate ja mis teistmoodi hakkab järgmistel aastatel olema. Siis saate mingit sotti mida külastajad selle kohta arvavad. Praegu ideid pilduda on ka selline huina muina.

Lõpuks muutume paratamtult nendeks, kelleks teised meid peavad - Julius Ceasar.
http://www.pohjatuultepojad.net

layri
Tsikkel: ZX10R

Lugemata postitus Postitas layri »

Painteddeath kirjutas:
Kox kirjutas:

Neetud olgu su sõnad kui see täide läheb.
Sa oled vist vähe Trefil käinud.

Kuuldes ZZ topi laulu "Gimme all your loving" siis tõusevad mul ihukarvad püsti ja katan instinktiivselt oma kõrvad kätega otsides paaniliselt oma tsikli võtmeid ,et sealt minema saada kartes , et Leino on läheduses.
Noh,päris nii ei ole,aga peaaegu :roll:

Sa tabasid täpselt naelapeapihta oma jutuga!
See Leino on sedavõrd halenaljakas kuju oma bling-bling ATV ja nahktagiga.. Igaljuhul mina olin väga rahul selle aasta õhtujuhiga, ilusti said tema jutust aru ja ei ajanud niisama tühja mulli.

Minumeelest üliohtlikud olid need kuradima neerudoonorid, kes üle selle mäekünka läbi laagri täiega minna andsid pidevalt. Üks sinise kroomiga kutt, kes ise elab Jõgeva lähedal... tead, Sa mine p*rse, mine tapa ennast kuskil mujal! See et sa eelmine aasta veel Jawaga sõitsid ja see aasta kellegilt laenatud rattaga treffil oled, see ei tee sust hullu tegijad, et sedasi läbi laagri painata.

Järgmiseks aastaks soovitaks laagrisse mitte sisse lasta kohalikke nolke, sest need on väga kahtlase olekuga.

Igaljuhul jäin väga rahule, nagu ikka!
Edu korraldustiimile!

Yamaha R6 2001 -> Yamaha R1 2003 -> Kawasaki ZX10R 2006
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 90 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Nozzu kirjutas:

Mis see paugutamine on? :oops: Ja kas ma saan oma kuuesajase cruiseriga kah pauku teha? :roll:

saad ikka.. jäta tilk bensiini sisse ja sõida jaanipäeval lõkkesse :mrgreen:

Reginald77
Tsikkel: Aprilia Caponord

Lugemata postitus Postitas Reginald77 »

Kas ei võiks korraldada üritust nimega MOTODEBIIL, kuskil keset metsa, kus saab piiramatult paugutada ja johmas peaga, lühikestes pükstes ringi kärutada, et ikke kõik imestada saaks mis kanged mehepojad meie külakolgastes sirguvad ja oma targa silmavaate ja viisaka olemisega kogu motoseltskonna imestuse pälvivad.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

selleks ei pea debiil olema, et paugutada. Lihtsalt korraldaja peaks osalejaid resoluutselt informeerima mis on lubatud, kus ja millal. Siis on kõigil asi selge. Kes tahavad paugutada, teevad seda lubatud ajal ja alal. Teised saavad end kaugemal sisse seada. Kui paugutamine üldse ei istu, saab nädalavahetuse mujal veeta. Kui aga täristamine/põletamine on korraldaja poolt selgelt keelatud, siis ongi vaikus ja kogu lugu.

Kui korraldaja poolt jääb asi segaseks, tekib iseregulatsioon. Mida keegi tegelikult ei taha.

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Painteddeath kirjutas:
Kox kirjutas:

Kuuldes ZZ topi laulu "Gimme all your loving" siis tõusevad mul ihukarvad püsti ja katan instinktiivselt oma kõrvad kätega

(lol)

layri kirjutas:

Minumeelest üliohtlikud olid need kuradima neerudoonorid, kes üle selle mäekünka läbi laagri täiega minna andsid pidevalt.

Mul just sündis hiilgav idee mida võiks korraldajatele mainida (loodan nad seda siin leiavad) Kihutamise vastu aitab liikluse muudatus mingisuguse aia ja/või peldikuputkade paigutamisega nii, et tuleks paar lisakurvi keerata ja loomulikult aeglasemalt liikuda (samas jälle paigutama nii, et keegi pelleri sisse ei sõidaks). Välismaal olen kohanud selliseid lahendusi seal kus ei taheta lamavaid mente paigaldada ja seal tõesti naljalt gaasi ei vajuta.
Tänud korraldajatele ka uue platsi eest (hotelli taga) kus oli tohutult palju ruumi samal ajal kui enamus trügisid ja paugutasid laagri keskel :D

Tsiklimees on tsiklimehele sõber

layri
Tsikkel: ZX10R

Lugemata postitus Postitas layri »

Kusjuures seda vaikset hotelli tagust platsi ei märganud paljud..
Ise avastasin kah selle alles viimasel õhtul ringi jalutades, kahju, oleks kah sinna oma telgi püsti löönud..

See teepeale "takistuste" panek on hea mõte.
Kuigi ühel aastal oli turvamehed selle eest väljas, et ei kihutatud, läksid lihtsalt juurde ja rääkisid, kui ei aidnud siis korjati võtmed eest. Aga sellel aastal see mäepealne turva ainult seisis ja vahtis seal abitult.

Yamaha R6 2001 -> Yamaha R1 2003 -> Kawasaki ZX10R 2006
Kasutaja avatar

Romka
Tsikkel: MT-09
Tänanud: 18 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Romka »

Nozzu kirjutas:

Siin üks lahe jupike mu paraadi videost kus paremale kaadri taha jääv tsikkel paugutab tagumist.

K-175>Voshod>Pannonia>Jawa-350/360>IZ Planeta-5>Jawa-250>K-750>Dnerp-650>Ural-650>Honda CX500>Suzuki LS650>IZ Jupiter-1>Honda CN250> Honda CH250>Suzuki Burgman 400>Royal Enfielt-500>Suzuki VX800>Yamaha FZS-1000>Honda ANF-125>Honda Hornet-900>Yamaha MT09 gen2>Yamaha Mt-09 gen4

Teema algataja
tunga

Lugemata postitus Postitas tunga »

On üks väike mure mõisahoones enne pileteite müüki oli üks ruum kus müüdi igasugust träni (kindaid kotte kombesi jne) oli müüa üks nahk kombe mille jaoks ei olnud seal raha, aga nüüd tahaks osta kas keegi oskab öelda kes need müüad olid või anda telefoni numbrit? :wink:

Teema algataja
Tähnik

Lugemata postitus Postitas Tähnik »

Ellisoni sõnul on tegemist sõpruskonnaga. “Mootorrattad ja nendel reisimine on elustiil ning südameasi. Siia tulevad inimesed, keda seovad ühised huvid,” sõnas Ellisson.

“Peakorraldajana on raske öelda, miks Jõgevatrefile ikka ja jälle tullakse ning tulijaid on aastatega üha rohkem. Eks see on vennaskonna tunne,”

Lisaks motoparaadile köitsid tsiklimeeste avalikul üritusel enim tähelepanu Jõgeva linnavalitsuse katusele maandunud Sõjaväe Langevarjuklubi langevarjurid, kes tõid taevast alla Jõgeva linna lipu

“Linnavalitsus teeb juba kolmandat aastat Jõgevatrefi korraldajatega koostööd, et suurejooneline ettevõtmine oleks atraktiivne nii Jõgeva linna ja selle piirkonna inimestele kui ka külalistele,” rääkis linnapea.

http://www.virumaateataja.ee/050808/esi ... 048138.php

Kasutaja avatar

eilikaz
Tsikkel: GSX600F

Lugemata postitus Postitas eilikaz »

Hey.
Ise olen vaene rattur, kel pole ei digikat ega ka kaamerat, seega rahvas, kes jäädvustas motoparaadi, ärge olge kadedad ja andke piltide ja juutuubi linke:)

Ise tehtud hästi p****s

Teema algataja
ninamees

Lugemata postitus Postitas ninamees »

Natuke kahju,et unustusse on vajunud vana hea traditsioon,kus täpselt kell 12 keskööl käivitati kõik laagris olevad motikad minutiks - paariks. Peale mida kehtis kirjutamata seaduse järgi vaikus hommikuni.Ei mäletagi kus seda viimati tehti,kas kümmekond aastat tagasi Võru-Kubija kokkutulekul või Räpina omas.Igatahes järgmisel aasta Saaremaa mototoobril üritame traditsiooni taastada.Nojah,sel ajal (kümme aastat tagasi) oli tsikkel kallis ja raskesti kättesaadav luksus,mida põhiliselt kasutati ikka sõitmiseks...

kr0om

Lugemata postitus Postitas kr0om »

ninamees kirjutas:

Natuke kahju,et unustusse on vajunud vana hea traditsioon,kus täpselt kell 12 keskööl käivitati kõik laagris olevad motikad minutiks - paariks...

Õige. Rituaalid on need mis aitavad asja koos hoida ja siduda. Jaanipäeval on tarvis tuld teha, jõulude ajal salmi lugeda, rebaseid kiusatakse ( see tähendab seltskonda vastuvõtmist ). Trefile tuleks ka rituaal välja mõelda ja sisse töötada. Kaootiline plärtsutamine see olla ei saa. Ideoloogidele nüüd mõtlemist, mis see olla võiks.

Kasutaja avatar

kris.
Tsikkel: FLTRXS
Tänanud: 17 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas kris. »

ninamees kirjutas:

Natuke kahju,et unustusse on vajunud vana hea traditsioon,kus täpselt kell 12 keskööl käivitati kõik laagris olevad motikad minutiks - paariks. Peale mida kehtis kirjutamata seaduse järgi vaikus hommikuni.Ei mäletagi kus seda viimati tehti,kas kümmekond aastat tagasi Võru-Kubija kokkutulekul või Räpina omas.Igatahes järgmisel aasta Saaremaa mototoobril üritame traditsiooni taastada.Nojah,sel ajal (kümme aastat tagasi) oli tsikkel kallis ja raskesti kättesaadav luksus,mida põhiliselt kasutati ikka sõitmiseks...

Oi aegu-ammuseid - süda läks soojaks kohe neid meenutades :bsmile: . Aga see oli ka aeg kus võisid iga mootorratturiga kõhklemata koos luurele minna. Kahjuks on need ajad lõplikult möödas ja paugutatakse nii kuis juhtub ...
Küsitlusest, siis enne öörahu toimuvatest paugutamistest on minul küll sügavalt ükskõik - kui meeldib siis laske käia. Oma rattad, ise teate.

terv
kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Teema algataja
Märt78

Lugemata postitus Postitas Märt78 »

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 440 korda
Tänatud: 80 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Romka: kirjutas:
Nozzu kirjutas:

Siin üks lahe jupike mu paraadi videost kus paremale kaadri taha jääv tsikkel paugutab tagumist.

Ahaa...tänud Romka.
Et siis keerad rutska põhja ning hoiad niikaua all kuni käib lärakas. Kas seda tehakse vabakäigul või tuleb käik sisse ajada ja sidurit all hoida? Võib-olla isegi, mida suurem käik sees, seda kõvema jõmaka teeb?

Mitte, et ma paugutama kavatseksin hakata aga niisama, tore on teada asju :)

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Kasutaja avatar

MarekM
Tsikkel: old oilboiler
Tänanud: 22 korda
Tänatud: 16 korda

Lugemata postitus Postitas MarekM »

" Võib-olla isegi, mida suurem käik sees, seda kõvema jõmaka teeb?"

just

フーリガン
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Tavaliselt paugutatakse ikka suretusnupu abil...aga ei mina tea ka :)

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

mufista
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas mufista »

ninamees kirjutas:

Väärt mõte. Isegi mulle meeldib.

Koduperenaine. Bitchsläpin moosilusikaga.
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

Primo kirjutas:

Tavaliselt paugutatakse ikka suretusnupu abil...aga ei mina tea ka :)

ega mina ka tea aga:
karpadega ühtlast gaasi ja mängid suretusnupuga
pritsungiga ühtlast gaasi ja mängid süütevõtmega

ja kui tahad sõelad vastu taevast lasta siis gaas põhja nii 10 sekiks, ja siis vastavalt kas
karpaga või pritsungiga katkestad süüteahela -vahetult enne põõrete täiesti nulli langemist:

• ognja - pusk :twisted: :twisted:
Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Kasutaja avatar

Katzzz
Tänanud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Katzzz »

Kohati jäi mulje,et Jahimeeste suvepäevad ja Treff on samas kohas... :wack:

Õige naise tunned kaugelt ära-valel on lühikesed jalad... :wink:

Teema algataja
grazyDAD

Lugemata postitus Postitas grazyDAD »

Paraad- ummikus istumine. Õnnestus olla viimane tsiklimees paraadil(unustasin bensu kraani kinni) ja mina jäin ummikusse 500-600 m Kuremaa teel enne risti. variant Jõgeval lõigata kolonn kaheks ja kahte pea tänavat linna tulla ja korraldada hea tiim kes motoratturid ilusti parkima sujuks, järgmine aasta on 500 tsiklit rohkem.
Soovitaks kahte lava, teine sinna ühika kanti. Stiili poolest selline vaiksem ja ees laval lärmataks täiega edasi.
Paugutamine ette tee peale bussijaama lähedussse nagu kummikärsatamine "oma ase". Ei sega telkijaid ja rahvast käib alati kaasa egutamas. Õppida paugutamist telkide vahel-jama. Korralikuks paugutamisesk on vaja tsikel ümber häälestada. Küttesegu tuleb rikastada, süütesüsteemi toide otseks teha (genekas vahelt ära). ülleküllastunud bensuaur summutis ja korraks sädet tagab sellise tulemuse, et on mida pärast meenutada. Kas hea mütakas või tsikkel laiali).
öösel käib kuskil viis venda- ole hea pauguta! Aga Miks??? Olen ei öelnud. Treffil on mu tsikile suurehaamri hoiatus antud, järgmine aasta loodan head sepahaamrit näha heas mõttes.

Kasutaja avatar

eilikaz
Tsikkel: GSX600F

Lugemata postitus Postitas eilikaz »

Tänan Hr Numan põhjaliku töö eest :)

Ise tehtud hästi p****s

Teema algataja
Rubberoid

Lugemata postitus Postitas Rubberoid »

Paugutamist mittetaluvad bikerid saavad endale patch'i installida "25%", siis teised teavad kuhu kokkutulekul ennas parkida. :D (togi)

Kasutaja avatar

krossu005
Tsikkel: yamaha xt600/blackbird1100

Lugemata postitus Postitas krossu005 »

tere :lol: sai ka siis see aasta käidud ära treffil ja mina asjaga täisti rahul. Mind näiteks see paugutamine ei häiri aga kui öö rahu saabus ei pagutanud enam keegi( vähemalt mina ei kuulnud :roll: ) aga tänud korraltajatele sellise vägeva peo eest (w) (w) (w) Järgmine aasta rautselt kohal (crash)

Suletud

Mine “Üritused”