Auk bensiini paagis
Olen ka selle "keemilise metalliga" paar-kolm korda paaki parandanud. "Paar-kolm" sellepärast, et ei kestnud vastu. Võimalik, et süüdi "ebamugavad" lekkekohad - mul roostetasid läbi need punktkeevituse kohad, millega on kinnitatud paagile "kõrvad" raamikülge kruvimiseks... Võimalik, et seal on mehhaanilisi pingeid ja vibratsiooni rohkem, kui kusagil "siledal pinnal".. Praeguseks hooajaks siis otsustasin hoopis uue paagi tellida ja ühtlasi proovisin veel viimast korda paaki paigata - tinutamise abil. Suurim vaev oli kogu varem pealemääritud saasta ära koristamine ja tinutataval kohal puhta metallpinna saavutamine. Paagi sain tuliseks kuumaõhupüstoli abil ja tinatraati sulatasin peale üldsegi mitte võimsa jootekolviga. Abiks oli ka miski jootevedelik.
Ja tulemuseks on, et uut paaki pole mul tarvis kasutusele võtta olnud, sest vana on põhja-alt täiesti kuiv. Keemilise metalliga parandades hakkas aga juba vähem kui kuu aja möödudes paak põhja-alt jälle "higistama"...
Ja tulemuseks on, et uut paaki pole mul tarvis kasutusele võtta olnud, sest vana on põhja-alt täiesti kuiv. Keemilise metalliga parandades hakkas aga juba vähem kui kuu aja möödudes paak põhja-alt jälle "higistama"...
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.