Husaberg vs. KTM
Re: Husaberg vs. KTM
Tort kirjutas:4cl kirjutas:Lugupeetud porihunnik! (milline tore tervituslause)
Seda lc4 kuni 95 ära mingil juhul võta. Ktm võta see:
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &sort=paid
See oleks hea toorik, paistab, et just saksast
See esimene on minu oma ja tõesti müügis. Igasugustest "otse saksast" ratastest maksab sellise vanuse puhul kaarega mööda käia või siis vähemalt suhtuda ülima ettevaatlikkusega.
Minu oma ei ole praegu müügis. Mul ostetud siit , 96 aastal hooldusraamat ja puha. See on praegu aga vanaema juures kanaadas ja vanaema uus mees tahtis millegipärast just sellega toronto eesti päevadel tõrvikut süüdata ja koopia pandi just just posti---kohe jõuab.
Sõidetud minu rattaga üdse ei ole olin 5 aastat haige ja üldse sõita ei saanud. Naine ainult iga päev pani korra käima ja vahetas õli ja filtreid kui ma pikali olin. Sellepärast ei saa teda ka enam arvele , et liiga palju aega on ostupäevast möödas.
Enne seda oli esinduse ratas. 20 jorssi jooksid lappidega edasi tagasi ja hoidsid ratta enam vähem puhta.
Plastid on küll natuke katki, noh, puuriit kukkus kogemata suure tuulega peale, aga ikka ju juhtub.
Just tehti kah kap rem, vahetati liikuvad osad(tosool ja siduritross).
Ja siis ükskord läks relakas käest lahti ja lups jäi sinna ette raami vahele plärisema ja siis sõitis seal edasi tagasi päris jupp aega enne kui ta seisma sain. Kahjuks just vin koodi koha peal. Midagi ei ole teha.
Hea, et hoiatasid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.