Õnnetused mootorratastega
-
piloot
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Õnnetused mootorratastega
Shallow Throttle kirjutas:Ühesõnaga, pekske või tehke mis tahate, lood järgmised:
2 aastat tagasi, sõitsin viimsi kandis (kus täpselt, pole oluline) ja vaatan, kass... ei reageerinud ma selel nähtuse peale üldse, vaid jätkasin sõitu omal trajektooril ja kiirusel. Kass,muidugi jooksis üle mu eeldatava sõidujoone ja siis tagasi....käis klobinal rataste alt läbi ja oligi kõik. Mina aga naisega jätkasin sõitu. Ma ei hakka kirjutama, mis ma tagasiteel nägin.
Sel suvel, sõidan kodust välja, seekord tütrega. Jõuan liikuda oma 100 m kui tolgendab tänaval koer. Mina liigun edasi, oma rada ja koer tolgendabki mulle ette. Sõnaotses mõttes tolgendab. No käibki kolakas. Mina liigun edasi, kuna tundub ,et juhtunud pole suurt midagi. Kiirus oli ka suht olematu. Jõuan rismtmikuni ja krt esilatern viltu, vaatan. Kamandan tütre maha ja padavai tagasi, omanikku sõimamaOmanik, nimelt oli autot ajanud hoovi ja just sel momendil tema koer, kes oli alles kutsikaohtu, seetõttu ka täiesti süüdimatu, tänavale jooksnud. Meie sõnavahetust ma siia äratooma ei hakka aga võite arvestada, et tagasohoidlik ma polnud. A, muide, niipaljut ,et omanikule ütlesin sellise lause ,et koerad jooksevad, muide, hoovis ja mootorrattad sõidavadki tänaval
![]()
Moraal: Pannes külje maha, sõites lähedal olev auto puruks, sõites kaasõitja vigaseks jne. oled ju ise süüdi - valed sõiduvõtted. Otsi pärast koera või kassi nagu tuult väljal. Kas oligi üldse mõnda lemmiklooma...
Mulle on mu naine ja lapsed t'htsamad kui koerad/kassid. Muidugi, Teile, lemmiklooma harrastajad on koige tahtsamad Teie kassid koerad, ei hakka isegi vaidlema sel teemal. Pealegi, see hoopis eraldi teema
No sulle, sinu naisele ja lastele ilusat elu..., eeskuju pereisa näol suurepärane
Muidugi, ära sa mingi tühise kassi või koera pärast piduripedaali ka mitte varbaotsaga puutu, uued klotsid löövad kindlasti sinu naise ja laste heaolueelarve kummuli.
Krt. kui keegi oleks mulle sellises situatsioonis tulnud midagi veel mökitama, oleks läinud veel viltusemate laternatega koju, kui autol oligi ![]()