Õnnetused mootorratastega
-
madjs
- Tsikkel: VX 800
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Njah, omal ajal sai jawaga põtra proovitud umbes 100 lennu pealt, jooksis teine asula vahel ette (kirblas, tln virtsu teel siis, ise olen kasari ahv), pime oli ja sadas seene vihma. Auto tuli vastu lükkasin pool tuledel ja kui täied panin siis oli ta ees. Õnneks ei lajatanud täiega sisse vaid riivasin pead ja vist ka esijalga, aga sellest piisas, lõi mul parema käe lenksust lahti ja eks vedas mu keha tahapoole nii, et jäin vasakuga lenksu sikutama. Edasi mäletan veel seda, et tänu vasaku käega lenksust sikutamisele hakkas esiratas hullult laperdama, teagi kuidas tsiklimeeste keeles selle nähtuse õige nimi on, aga üle lenksu vms ma igatahes lendasin. Seda kohta ei mäleta täpselt, kui end püsti ajasin mingi aeg on arvatavasti vahelt täiesti puudu, siis oli kõik nagu ok adrenaliin vist? Ajasin ratta kah uuesti püsti, esituli lahti kukkunud, suma vastu ratast, lenksud segamini jne, väänasin asjad nati õigemaks ja kimasin sihtkohta, alles siis avastasin, et kiiver kuni svammini üheltpoolt läbi kulunud, õla nukilt liha kadunud, liiges paistis, luud jäid õnneks terveks, tänu paremale õlale olin koolis pikalt vaba kuulaja kuna kirjutada polnud miski 1,5 kuud lihtsalt võimalik, vasakuga ma seda kunsti ei oska ja arvuteid too aeg polnud. Põder läks rahulikult omateed, kui rahulikult just seda ma ei tea aga maha ta igatahes ei jäänud
Kuigi asjast miski 20a möödas on ikka pimedas ja metsavaheteedel nati teine tunne sõites, äkki tuleb jälle. Muid käbla panemisi mis mul olnud ei nimetaks õnnetusteks vaid oma lollusteks, ega neid eriti pole olnud kah, korra sama jahviga sai 120 pealt esipiduriga korralikult alt mindud märjal, siis jäin ise ilma kriimuta ainult ratas oli segamini ja riided suht ribadeks, käigukasti kahvli võll pooleks+iluvead kergelt öeldes. Uemal ajal ptüi, ptüi, ptüi üle vasaku om suht rahulikult läinud, no sellisei ala kergeid murukaid on ikka olnud ![]()
http://www.krracing.ee/