Kes siin on Honda shadow kasutajad?
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Kes siin on Honda shadow kasutajad?
Hei Distortion. Suurima häämeelega teeks koos sinuga Pärnu kandis mõned tiirud. Enda kohaliku tutvusringkonda mul tsiklimehi ei kuulu(veel) nii et see oleks siis võimalus nagu koossõitu proovida.
Ainult sellega on see teema, et mul on teisipäeval (so 12.08) alles ARKi sõidu eksam. Nii, et praegu ei tiirutan ma alles autokooli harjutusväljakul. Ent kui teisipäevane eksam peaks õnnestuma, siis juba ülejärgmisel nädalal peaks sangas olema
Teoreetilised testid (nii A kui B) kütsin 100 prossu peale. Aga sõidueksam...seda ma natu pelgan.
Eile tipptunni ajal õppesõitu tehes tegin neli rämedat viga.
a) Ei lasknud foori all vasak pööret tehes vastutulevaid autosid läbi.
b) "Anna teed" märgi tagant reguleeritud ristmikule sõites vahtisin ainult ristuval teel olevaid autosid ega osanud peljata otse tulnud maasturit mis keeras suure hooga samasse ritta kuhu minagi end sättisin.
c) Kolmas close call oli foori all mille tuli paar meetrit enne ristmikule jõudmist kollaseks läks, nii et ma pidin ratta pidama saamiseks täie jõuga pidurite otsa kargama, mistõttu oleks sõiduõpetaja mulle tagant sisse põrutanud.
d) Ning neljandal korral üle kahe sõidurea vasakpööret tehes hindasin vastutuleva bemari kiirust valesti. Jõuan, ei ikka ei jõua, aaa vist jõuab, kurat ikka ei jõua....viuhhh, pani auto mu nina eest läbi.
Ime, et sellest hullumajast terve nahaga pääsesin.
A sõitma võiks ikka minna
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.